- Učlanjen(a)
- 21.11.2000
- Poena
- 1,045
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Slozicu se, naravno... i razumemo se u potpunosti, nego sam samo hteo da se nadovezem na famoznu "max detalji" pricu, jer je ne shvatamo svi podjednako - neko pod tim terminom podrazumeva "samo" max detalje koji mogu da se podese u samoj igru, a neko na sve to dodaje i AA/AF, tj. apsolutno *sve* sto moze da se nasteluje na maxRazumem ja tebe, ALI ja necu da dajem 100 evra vise za kartu da bih mogao da upalim AA na 8, zadovoljicu se i sa 2. Da nase plate nisu smesne onda bih verovatno dao ali nema smisla dati celu platu za graficku, slozices se.
I kapiram ja tebe, tebi je 2xAA sasvim dovoljno, postujem to... meni, nazalost nije, krzave ivice mi bas upadaju u oci, i sve ispod 4xAA odma' primecujem i bas mi smeta
E vi's, ja pak to ne primecujem u tolikoj meri (ako uopste i primecujem... naime, do pre koji mesec sam imao monitor sa nazivnim 2ms odzivom, sad pak imam jedan sa 8ms - nikakvu razliku zaista ne primecujem, ne vidim duhove i razmazivanje), tako da mozda na taj nacin kompenzujem to sto mi smeta nizak AA nivoInace ja bih mnogo vise voleo ultra brze monitore kao sto su CRT bili jer ja imam taj problem sto primecujem "razmazivanje" u igrama, pogotovo na vecim dijagonalama, voleo bih da nije tako ali ***.
P.S. Na konto ove price oko "max detalja", jos jedan mali osvrt... ti si u tom kontextu spomenuo GTX 560 i HD 6950, kao karte sa kojima je zagarantovano igranje sa svim detaljima na max (bez AA i AF, ocito