A do tada ne lipši magarče do zelene trave.. Izbegavajte tolike rigove. To je samo glavobolja. Maksimum 8 kartica na rigu narode, nista preko toga nema potrebe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imao sam slican problen sa 6x 1070 samo meni jednu nikako nije video.Sve sam morao da raskacim i da jednu po jednu ubacujem a posle prve sam instalirao ponovo iste drajvere,svaku sledecu sam po jednu u bacivao i sam je prepoznavao posle mknut dva znaci nike trebalo za svaku da se instaliraju drajveri.Morao sam i flasnuti bios na poslesnju verziju...Sto se tice biosa,ni meni nije mogao ,znam da je neko ovde sa foruma pomogao ali na kojoj strani...pojma nemam,sta sam dalje uradio...pojma nemam.Izlistaj od tamo negde 13-16 novembra poruke pa pogledaj.
Samo drajvere....Kad stavljate drajvere za Nvidia jel instalirate samo drajvere ili sve sto nudi ?
Ovo pitam jer mi je radilo samo sa drajverima ali gore pise kako sam prosao , ako ima neke veze bolje da znam , novi Win 10 je u pitanju .. Ako moze brz odgovor![]()
ETH, ETC, Zcash, ZenCash. Samo solo koliko ja znam.Sta je najbolje sa rigom od 6x gtx 1060 kopati?
Da li je to kombinacija Eth i Pascal?
Послато са LG G6 уз помоћ Тапатока
Apsolutno ispravno misljenje.Moje skromno mišljenje je da ove sveže coinove, se isplati rudariti jedino ako imaš više rigova pa da brzo majnuš i odmah menjaš, jer niko ne zna da li će mu za tipa mesec dva dana biti ta cena (isplativost).
Nije do graficke ni do difendera, nego je izgoreo kabel'Application has been blocked from accessing Graphics hardware' grešku sam i ja dobijao pre mesec - dva.
Problem je definitnivno Windows defender.
Neznam zašto ali nije prihvatio kada sam ubacio samo folder u exclusion listu, proradio je tek kada sam ubacio exe file u exclusion.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari