Sve je lepo bilo dok se nije saznalo za ovo, igracemo se na 720p monitorima do kraja godine ko nema para za upgrade.
Ne vidim osnovu za tužbu. Kartica ima 4GB i sva 4 se koriste.Jedino da Nvidia bukvalno propadne od tuzbi pa do gole koze izdeli svima zamene/refundira i vrati ove "fals" 970-ice nazad za nista. Koliko je samo kopija prodato, pogotovo zemlje kao nase nece ni doci na red.
videcete kad mi dobijemo 980-ke umesto ovih "sporih"
Ne vidim osnovu za tužbu. Kartica ima 4GB i sva 4 se koriste.
samo mi nije jasno kako je kod GTX980 sve uredu, ako je do arhitekture`?
kakvu su oni filozofiju napravili od memorije, strasnoooooooo !!! Ovi nekog *****avaju ???
Ako je ovako kako kazu, neka srede neke stvari preko drajvera i to je tomene samo zanima dal je meni graficka 256 bita?
Base je 3,7GHz, turbo je na 4Ghzako je turbo boost na APU-u 3,7ghz.
/kupujem neispravne polovne GTX970 graficke [koje nemaju full speed na svih 4GB Vram-a]
![]()
![]()
mislim da su neki jedva cekali da nadju neki razlog samo da pljuju ovu graficku i nvidiju.
Mislim da ce se naci neko resenje .
po meni graficka je vrh i odlicno odradjuje posao.
to sto sad neki ocekuju da ce da se nadje na kupujem prodajem za neke dzabe pare stvarno mastaju.
detaljno objasnjavaju sve sitnim slovima
Toliko o pouzdanosti popularnog alata za testiranje.Translation: "there's a CUDA memory allocation bug that's causing the last 500 MB of virtual address space to be constantly swapped over the PCIe bus instead of being read from the 500 MB partition."
This is probably a driver or firmware issue caused by the magic prioritization that Nvidia is doing. No, your last 500 MB isn't 20 GB/s, that's the PCIe bus bandwidth + L2 caching.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari