Pazi samo jadnici snage da ne zafaliMislim da se može stajati na ovoj grafici, kako je učvršćena, nema milimetra lufta.
Pogledajte prilog 495053
Kako kod milija onda przi gaming, a ona nije do kraja u slotu, hahahahha, covek nas sprda garantovano...Mislim da se može stajati na ovoj grafici, kako je učvršćena, nema milimetra lufta.
Pogledajte prilog 495053
Mili je šrafio u kućište.Pazi samo jadnici snage da ne zafali
Salu na stranu, koju nesrecu je imala ova kartica pa su rebra hladnjaka ovako pokrivljena?
Deluje kao da je neko stvarno proveravao da li može da stane na karticu 🤣Pazi samo jadnici snage da ne zafali
Salu na stranu, koju nesrecu je imala ova kartica pa su rebra hladnjaka ovako pokrivljena?
Mnogo je ovo sasečeno, pa ova 5060 je donji minimum za iole pristojno igranje čak i u 1080p. Ova kartica bi eventualno mogla da posluži za neki esports u low detaljima, ali bi trebalo da košta max 120-130 eura, a znamo da će biti 250$....
- ispravka dole je sto moguce da bude gddr7
- NV razmatra 3G cipove u celoj 5x seriji uskoro
Pogledajte prilog 494952
Lepo bi bilo da je cena makar na pola puta izmedju te dve, ali ja sumnjam da ce kod nas uopste biti $250.Mnogo je ovo sasečeno, pa ova 5060 je donji minimum za iole pristojno igranje čak i u 1080p. Ova kartica bi eventualno mogla da posluži za neki esports u low detaljima, ali bi trebalo da košta max 120-130 eura, a znamo da će biti 250$....
Nisam se sprdao...zasto nije bila dobra u slot legla, a radila tri meseca...nemam pojma...sad je sve ok...vraceno kliknulo...Kako kod milija onda przi gaming, a ona nije do kraja u slotu, hahahahha, covek nas sprda garantovano...![]()
Da da sve top...ne moze bolje...i temperature ok?
Nekako mocno izgleda maticna sa ovakvim heatsinkom, potpuno drugacije od drugih, blago se tebi, cime se firma bavi, daj da se zaposlim kod vasMislim da se može stajati na ovoj grafici, kako je učvršćena, nema milimetra lufta.
Pogledajte prilog 495053
Dobro je, nisam jedini. Taj prostor koji bi zauzelo kuciste na stolu kod mene zauzimaju zvucnici u graficka tabla za crtanje kada je ne koristim.Nikad mi nece biti jasno sta ljudi vide u ovim svetlecim sarenim kutijama i koja je poenta da PC tako izgleda, na stolu ta svetla odvlace paznju i smetaju pri radnu, ispod stola nema poentu... To je pc koji treba da ima neku drugu fukciju a ne da bude ukras na stolu od par hiljada evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari