DarthVader
Poznat
- Učlanjen(a)
- 11.12.2024
- Poena
- 45
NIma probao taj studio, u cemu je razlika?nemam nikakvih problema uvek poslednji studio driver
NIma probao taj studio, u cemu je razlika?nemam nikakvih problema uvek poslednji studio driver
Global stavi na off a ako igra nema dlss onda ga nadji u app i tu uradi override.Instalirao ove najnovije game ready drajvere posle 566 da dam sansu, za sada nemam problema u igrama koje trenutno igram. Sad me samo buni ovaj dlss override model preset, da li treba na global da stavim latest ili da palim u igrama posebno u nvidia app? I ako ukljucim latest dlss u global jel mogu da biram u nekoj igri nativ podesavanja tj dlss off ili je ne moguce kad je upaljen override u globalu, malo mi ovo nije jasno?
stavi globalno na latest i to je toInstalirao ove najnovije game ready drajvere posle 566 da dam sansu, za sada nemam problema u igrama koje trenutno igram. Sad me samo buni ovaj dlss override model preset, da li treba na global da stavim latest ili da palim u igrama posebno u nvidia app? I ako ukljucim latest dlss u global jel mogu da biram u nekoj igri nativ podesavanja tj dlss off ili je ne moguce kad je upaljen override u globalu, malo mi ovo nije jasno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari