Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Udjes u "Uninstal or a change program",
izbrises sve sto ima veze sa NV, i obavezno restart kad trazi Windows.
Onda preko ovog DDU iz Safe Mode, pobrises ostatke drajvera i na kraju instaliras novi drajver.
Samo desni klik na DDU .exe file, i pokrenes ga kao Administarator i sam ce da te pita da udje u u Safe Mode.;)

Poslednja izmena:
I dalje 8 frejmova u bc2. Kao nogama da su ga pisali.

krs ne mogu ni da ih instaliram odmah blue screen

Izgleda da na 660 grafi rade ok ja sam ih instalirao za sada rade bez greške da ne čuje đavo.

Poslednja izmena:
Jel probao jos neko poslednja dva drajvera sa BC2?

Upravo sam skinuo i odigrao desetak minuta mp, čini mi se da postoji bug u vezi BC2. Kada uđem na mapu primećujem da obara takt i napon i fps je oko 70-80, iako sam u nvcp profilu stavio "prefer maximum performance". Ali kada odradim alt+tab i vratim se u igru takt i napon se dignu na predviđene cifre i tera do 200 fps-a i tako ostane do kraja partije.

To je jedini naslov da sam primetio tako nešto, u vezi svega ostalog drajveri su odlični, primetio sam i skok u TW3 i MGSV.

Poslednja izmena:
^^ Odradio sam clean install i sada je kao kod tebe, baca 20fps-a kada se uđe na mapu, ali alt+tab rešava problem.

Malo sam "cackao" :smash: po onim postavkama u NV Panel, po uputstvima sa ovog sajta http://www.tweakguides.com/NVFORCE_1.html
Probo sam u NBA 2K 2014.
Samo da napomenem, da kotistim ovaj 32" TV za gaming, i ovako sam postavio stvari:
Antialiasing - Gamma Correction je na deafult On i sada se postavi na Off, za svaku igru.
Antialiasing - Transparency, se koristi samo kada igra koristi MSAA antialiasing i to tako da kada je, na primer, 4X MSAA, onda se i ovde potavlja 4x (supersample). U NBA 2K 2014 je 8X MSAA, pa sam onda postavio na 8x (supersample).
Multi-display/Mixed-GPU Acceleration na Single Display Performance mode.
Texture Filtering - Negative LOD Bias na Clamp, skoro za svaku igicu.
I sve ostalo na default.
Po mom "objektivnom";) misljenju, dobio sam nesto bolju i lepsu sliku ( malo detaljniju), bar u NBA 2K 2014.
Svako moze malo da experimentise sa ovim postavkama u Panelu, i da vidi koje mu odgovaraju za odredjenu igru i odredjeni tip Monitora ili Televizora.
MFAA je takodje vrlo korisna i pakticna opcija koja ima neku svoju primenu u odredjenim situacijama i zajedno sa DSR, moze da pokaze super rezultate u gamingu.
Na primer, kada neku igricu prebacite na 2K putem DSR-a, pa vam zafali malo GPU snage da igrate u 4XMSAA na 60fps, onda se prebaci na MFAA setovanja, gde se dobijaju nesto bolje performanse pri istim 4XMSAA( kada se ukjluci MFAA u drajveru, onda se u igri mora postaviti 2XMSA, da b realno bio 4X MSAA) grafickim setovanjima i na taj nacin moze da se postignu zakljucanih 60f,...itd.

Poslednja izmena:
instalirao sam ih koristio jedan dan zakucali u gta4 restartovao komp i pri pdizanju sistema bi zabadalo BSD znaci pri svakom restartu
tek kada ugasis komp pa ga upalis sistem se podigne pa sam vratio stare 355.82 i sada je sve ok

ASUS STRIX GTX 960OC
355.98
Windows 10 Pro x64

Probao prvo preko teamviewer-a, mašina se restartovala sa delimično instaliranim paketom. Ponegde se pojavljuje oznaka da su driveri 355.98 ali mislim da je većim delom ostao na starim.

Zatim sam pokušao sa clean install i direktno prikačenim monitorom. Ne prolazi instalacija.

Vratio prethodne 355.82

Poslednja izmena:
Nije, znam za taj problem.

Da probaš da instaliraš GeForce Experience pa da onda preko njega uradiš instalaciju drajvera?

GeForce Experience ne instaliram uopšte, 3D Vison, update i ostali bloatware. Tolerišem samo drajvere, physix i HD audio.

Poslednja izmena:
ima li neko problema sa ovim novim 358.50 WHQL???

Nikakvih problema nisam imao sa poslednjm Driverima. Ali nisam imao ni sa prethodnim nikada ...

ocisti sve sa DDU i probaj opet,sad bas na divlje stavio ove a nisam ocistio do kraja od intel integruse,cim pokrenuh neku igru prvo krenulo da se vuce pa popih bsod,ocistih sve,stavih fresko i sad radi kao sat.

Meni se zamrzao prozor kad se instalacija zavrsila.
Res kompa i sve radi dobro.

GeForce Hotfix driver 358.59

http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3798

This is a GeForce Hot Fix driver, version 358.59 that addresses the following issues:

• G-Sync Windowed mode & full-screen performance issue

Sa prethodnom verzijom se desavalo da G-Sync + V-Sync On (u nV CP) znacajno obori performanse i GPU usage (kod mene nekad i do skoro 50%), dok bi sa V-Sync Off sve bilo kako treba. Sad je to ispravljeno, testirao i sve radi kako treba. :banana:

Vrh Dno