- Učlanjen(a)
- 16.12.2001
- Poena
- 1,020
Samo da podržim ramino pisanije glede GeForce Experience-a. Odlično parče softvera. E sad, bezveze mi je da Nvidia uvede da ljudi ne mogu da skidaju najnovije drajvere osim preko tog softvera, već da moraju da čekaju tri meseca, ali GeForce Experience je jedno parče softvera za koje sam se pitao koji mi je đavo bio da ga nisam držao i koristio oduvek. Naravno, ne treba mi svaka njegova opcija, kao što svakome od nas nisu potrebne sve mogućnosti svakog parčeta softvera koje imamo instalirano po kompovima, ali da olakšava život i da stoji ovo što je rama navodio, to sve itekako stoji. Softver lepo radi, sada je dobio nove mogućnosti da strimuje kontent, da snima u 4K , u 1080p60fps direktno na Twitch, Youtube...(naravno, ne kažem da ću sve to koristiti, ali ima ljudi kojima će to da sasvim fino posluži). Samo to što mi redovno izbaci info da su se pojavili novi drajveri pred maltene svaki major release naslov i što će jednim klikom da mi sve apdejtuje je vredno njegovog prisustva na kompu, što se mene tiče, a kamoli ostalo.
Naravno, kao što rekoše ljudi, uvek možete odabrati AMD grafike, pa vas neće niko cimati da instalirate nove drajvere mesecima :d
Naravno, kao što rekoše ljudi, uvek možete odabrati AMD grafike, pa vas neće niko cimati da instalirate nove drajvere mesecima :d
Poslednja izmena: