Malo sam "cackao" :smash: po onim postavkama u NV Panel, po uputstvima sa ovog sajta
http://www.tweakguides.com/NVFORCE_1.html
Probo sam u NBA 2K 2014.
Samo da napomenem, da kotistim ovaj 32" TV za gaming, i ovako sam postavio stvari:
Antialiasing - Gamma Correction je na deafult On i sada se postavi na Off, za svaku igru.
Antialiasing - Transparency, se koristi samo kada igra koristi MSAA antialiasing i to tako da kada je, na primer, 4X MSAA, onda se i ovde potavlja 4x (supersample). U NBA 2K 2014 je 8X MSAA, pa sam onda postavio na 8x (supersample).
Multi-display/Mixed-GPU Acceleration na Single Display Performance mode.
Texture Filtering - Negative LOD Bias na Clamp, skoro za svaku igicu.
I sve ostalo na default.
Po mom "objektivnom"

misljenju, dobio sam nesto bolju i lepsu sliku ( malo detaljniju), bar u NBA 2K 2014.
Svako moze malo da experimentise sa ovim postavkama u Panelu, i da vidi koje mu odgovaraju za odredjenu igru i odredjeni tip Monitora ili Televizora.
MFAA je takodje vrlo korisna i pakticna opcija koja ima neku svoju primenu u odredjenim situacijama i zajedno sa DSR, moze da pokaze super rezultate u gamingu.
Na primer, kada neku igricu prebacite na 2K putem DSR-a, pa vam zafali malo GPU snage da igrate u 4XMSAA na 60fps, onda se prebaci na MFAA setovanja, gde se dobijaju nesto bolje performanse pri istim 4XMSAA( kada se ukjluci MFAA u drajveru, onda se u igri mora postaviti 2XMSA, da b realno bio 4X MSAA) grafickim setovanjima i na taj nacin moze da se postignu zakljucanih 60f,...itd.