Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

nista novo ne dobijas...neka glupa nekompatibilnost...mozes da reklamiras na nv forumu

Ljudi instalirao sam ove zadnje beta drajvere 285:27 i dok blejim po netu drajver puca iz chista mira, prvo sam mislio da je do klokova pa sam onda vratio na default i opet drajver puca, shta se to deshava zna li neko?

Isto se i meni desava. Puca driver iz cista mira, a u igrama dobijam BSOD.
Planiram da nosim graficku na reklamaciju. U pitanju je gtx460 1gb.

Nije samo to problem, vec i BSOD u igrama kad nije klokovana.
Probacu bas opet starije drajvere da vidim sta se desava.

Meni su ovi poslednji drajveri krs, nista ne radi kako treba. Koje starije da instaliram, 275.33 ili 270.61?

Vratio sam 275.33, Civilization 5 opet zabada, any ideas? Original je igra sa Steama.

To sam vec radio, Kombustor, Furmark, nista se ne desava.
Jedino sto sam primetio su artekatkti/nepravilne boje kad uradi extended desktop na LCD TV pored kompa. Jel umire graficka da je nosim na reklamaciju? :(

Ako radi u Furmark i Kombustor, ne verujem da je problem do graficke, jer ti su testovi osmisljeni za maksimalno opterecenje grafickog procesora, pa da je nesto, zabrljalo bi se i tu. Jel si uradio clean install drajvera? Kliknes ono Preform Clean Installation.

Naravno, vise puta menjao drivere, clean install.
Otkud artefakti na TV-u onda?
I osetno je da igre stucaju iako Fraps pokazuje 40-60 fps.
Takodje 2 zabadanja u 3DMarku 2011.
Inace imam 750w napajanje i GTX460

Koliko ti je star sistem ? Da probas reinstal :p

Nije do sistema siguran sam 99%.
Nosim je na reklamaciju, taman da doplatim za nesto jace.

Izašli danas novi Beta drajveri ... 285.38... Moram da probam ovo, "oficijelni" mi puca samo tako, evo upravo podigoh nov sistem i opet isto, nije radio možda dva sata i puf, iz čista mira. Moraću da probam ove najnovije ne bih li našao rešenje, baš počinje da biva iritantno...

Izašli danas novi Beta drajveri ... 285.38... Moram da probam ovo, "oficijelni" mi puca samo tako, evo upravo podigoh nov sistem i opet isto, nije radio možda dva sata i puf, iz čista mira. Moraću da probam ove najnovije ne bih li našao rešenje, baš počinje da biva iritantno...

Imam isti problem nisi jedini :(

Nisam uzeo ATi tj AMD grafu jer su oni uvek bili poznati po fuš drajverima i slično, i naiđem na ovo, vrlo, vrlo iritantno. Što je najgore od svega, nekada mu bukvalno treba čitav minut da mi "oporavi" drajver. Baš su me razočarali, tj nisam se nadao ovome ni najmanje... I taman sam sinoć mislio da je sve u redu i evo ovaj sad najnoviji mi je pukao pre minut, i to dok blejim na desktopu, sortiram neke arhive i slično.. Užas

Ja pikam Crysis 2 i Dirt 3 sa najnovijim 280.26 i nemam nikakvih problema :smoke:

Ni ja dosad nisam doživeo ikakve probleme.

285.27
rade ko satic nema nikakvih problema ni nakon visesatnog mucenja pod krizom

Pa ne znam zasto se desava taj problem sa pucanjem 280.xx drajvera, ali nije izolovan slucaj, bas dosta ljudi se zali na netu.

Aj da ima reshenja pa i ne bi bio toliki problem, neshto se cacne, prcne ko i uvek i da proradi... Ali ovako, kad ne mogu tri misije Drivera da se skrpim da radi, katastrofa najblaze receno.

Meni 275.33 za sad rade ok, da kucnem u drvo. 285.26 nisu radili bas najbolje.

A zasto ne koristite 275.33? Sta ce vam novija verzija?

Isto je kao kad bih ja tebe pitao zasto koristis GTX 470 a ne prethodnu generaciju... Ja cu sad instalirati bash taj da probam, ali godinama unazad se uvek koristi najnovija verzija programa/drivera/biosa jer je to i normalan sled dogadjaja, neshto se unapredi, doradi, sredi...

Khm, za bios uvek pise da ga ne menjas ako ti ploca radi kako treba.

valjda zato sto noviji drajveri donose pobosljanja u igrama. logicno je da zelis da ti nesto bolje radi sa istim hardverom ako je to softverski moguce :)

ali godinama unazad se uvek koristi najnovija verzija programa/drivera/biosa jer je to i normalan sled dogadjaja, neshto se unapredi, doradi, sredi...

...a nesto zabrlja, pokvari , s*ebe :p

Nazad
Vrh Dno