Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Ja sam instalirao ovaj 364.96 fix drajver i to nisam brisao stari drajver i sljaka kako treba sto se tice gaminga itd..

Jbm li ga kontam vise da je normala da nvidia drajveri puknu tu i tamo. Pustim sada Diablo 3 u borderless modu i youtube na drugom monitoru i 2 puta uzastopno nvidia drivers stopped ali sve normala radi, nije ni trepnulo. Drajver 364.72. Tako mi se desilo i na stocku.

Polako ali sigurno Nvidia postaje ono sto je ATI bio u proslosti sa drajverima, nazalost.

Polako ali sigurno Nvidia postaje ono sto je ATI bio u proslosti sa drajverima, nazalost.

Jos od GTA 5 izlaska, secam se da sam na 970-ici furao te drajvere sve do pre par nedelja kada sam uzeo 980ti. Eto rollao nazad na 362.00.. Ako i tu crasha onda ne znam, kupicu sebi PS4 a na integrusi da igram diablo 3 i jos koju mobu..

Nvidia strikes back. :d

https://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=349878

Kod mene je samo pravio dumpove, a čitavo vrijeme sam mislio da je problem to što sam testirao beta patch pa onda se vratio nazad na default update source i sve što treba da uradim jeste da reinstaliram KAV (a nisam) kad ono ForceWare pravi problem.

Poslednja izmena:
Ne znam ja sam na 362.00 naigrao sam se ma nikakvog crasha nisam imao ni kad sam dodao +20 preko mog max stabilnog kloka. Ne mrdam od 362.00 sve dok ne ponude nesto vredno, performanse nece pasti ispod 60 ni da su najgori drajveri na ovoj grafi sada.

U kojoj su sad igri uništili performanse na starijim generacijama kartica?

Kud se dede release notes PDF dokument? :)

kakvi su ovi novi drajveri za grafiku 660gtx?

...a koji su naj za 650ti?

Sadrzi hotfix za situaciju gde su se obarali clockovi u igrama, tako da je bolje da instaliras ove poslednje ili ostanes na hotfixu od pre nekako. Ovo vazi za sve Keplere.

Hvala na informaciji instalirao sam nove drajvere i za sada nema nikakvih problema, sve je ok :)

Neka iskustva sa 365.19 ? Trenutno igram samo Diablo 3, i dnevno sam po 12+ sati u igri, nekad prodje dan bez crasha, nekad dodje odmah ujutru. Totalno random.. I sa klokom i bez kloka. Jedino sto MSI Afterubner radi u oba slucaja, ali opet OSD je iskljucen i kazem eto totalno random a uvek radim isto. Igra + Chrome na drugom monitoru. Ne igram druge igre da bih testirao, sumnjam da je grafa defekt jer opet kazem, odigrah na kraju krajeva i 100h Witchera sa nekim drajverom na jakom kloku..

Cisto da pitam ko igra vise da mi javi iskustvo.

Nikakvih problema nemam, doom, mgs, forza apex, csgo, cod aw, assetto corsa to sam za sad probao sve ok...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da li se ikome sa v368.22 desiolo da se tokom gledanja video zapisa u MPC-HC ugasi monitor dok se iz zvučnika čuje zavijanje i jedino rješenje je reset?

Kad vidim @rayka ili @borata u drajver temi, o'ma znam, novi drajveri....:D
E, od danas,
svi mi sa Maxvell karte, treba dobro da pazimo kakve drajvere nam sprema Nvidia.....;)

Fps sa ovim novim drajverima i sa 362.00 je isti u Witcher 3.

Maločas probah na konfi iz profila.

To nemoj da te cudi, oni izbacuju nove drajvere specificno za odredjene naslove, sve ostalo ostaje isto, nema ni pogorsavanja ni poboljsavanja. Sto je steta, ali eto...

U odnosu na na drajver 344.75 ovaj najnoviji 347.09 WHQL drajver u Tomb-u 2013 donosi porast performansi od 10%, u Hitman Absolution negde oko 2%. Forumas @*******i je primetio i da FC4 daje bolji framerate u novim drajverima, a takodje i u Tombu ima bolji frame.
Na osnovu ovih informacija vrlo je verovatno da i u drugim igrama postoji odredjeni boost u performansama.
Glavno pitanje je da li postoji napredak i za starije serije nvidia grafika ili je to onaj logicni porast performansi za novu seriju grafika koji dolazi sa novim drajverima?
I kako nema na net-u informacija o ovome, ima toliko profesionalnih sajtova za testiranje grafika i niko nista. Pa da AMD ima dobitak od 10% samo u Tombu i to kroz drajvere, mislim da bi prevrnuli internet od review-ova.;)

@NevisStarShine,
nije bas 100% tacna tvoja konstatacija, :alo:, negde na forum sam postavio i neku tablicu, gde moze da se vide razlike u performansama izmedju razlicitih NV drajvera u razlicitim igrama, za gtx970 karticu, gde se vidi napredak, ali ne mogu da nadjem taj post....

Poslednja izmena:
^ Ovo sam baš tražio pre jedno 3-4 nedelje.

Mislim da sam baš tvoj post video i da je (ako se ne varam) bilo preuzeto sa guru3d foruma. Prešaltao sam dobar deo sekcije guru3d foruma (nv drajveri sekcija) i ne nađoh ta poređenja. Ono čega se sećam da je to radio jedan lik, i to sa par igara.

To nemoj da te cudi, oni izbacuju nove drajvere specificno za odredjene naslove, sve ostalo ostaje isto, nema ni pogorsavanja ni poboljsavanja. Sto je steta, ali eto...

Pa i logično, na neku ruku. Kupovinom graf. karti nam proizvođač ne garantuje da će drajveri doneti neko poboljšanje kako vreme prolazi. Osim ako drajveri nisu krš pisani na početku, pa ih optimizacija malo dovede na normalan nivo (Doom 4 sa AMD kartama je korektan skorašnji primer).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno