Šta je novo?

NVIDIA ForceWare - diskusija, pitanja, linkovi

Meni se desilo juce, sa ovim najnovijim drajverima, da sam stiklirao DSR u drajveru, a u igrama nece da sljaka, isto na TV preko HDMI, i to se desilo prvi put za ove dve godine.
Restore drajver, ugasio komp., ugasio TV, izvadio HDMI iz kartice , pa vratio kabl u karticu, upalio komp., Uninstal iz Control Panel drajvera komplet, restart kompa., iz Safe Moda pobriso ostatke sa DDU v15.7.4.0, i instalirao opet ove najnovije drajvere, i sad sljaka super DSR u svim igrama....

Jel koristiš ovaj nvidia game experience?
Na Google kazu da preko njega selektujes dsr za svaku igru posebo i klikneš optimize.
Al meni se ne instalira taj bloat, kad znam da je prije radilo i bez.

Probat ću i Witcher drivere i brisanje drivera sa ddu.

Nekome moze koristiti, ne mora samo u igrama...ShadowPlay snima i sve ostalo.
DSR radi normalno i posle zadnjih drajvera, samo sam ih prepucao...

Dying Light 02.19.2016 - 22.56.30.01.jpg Screenshot (764).png

Poslednja izmena:
Obrisao zadnje sa DDU, stavio 355.82 i radi dsr bez problema.
Probam zadnje drivere preko 355.82 i neće dsr.
Ponovo obrišem sve sa ddu i stavim zadnje drive, i naravno dsr ne radi.
Tako da sam ostavio 355.82 tu mi dsr radi, i neću ih mijenjat do daljnjeg.

Poslednja izmena:
Zadnji drajveri mi crashuju. Jest da nema "eject" ali nazalost imam onu gresku u igrama "h1z1 has been blocked for using graphic hardware" tome slicno.. Vracam se jedan nazad, radio lepo.

Prvo neki test...da vidimo vrede li cemu? pa onda moze zurka ;)

Meni je npr stari overklok opet stabilan za razliku od proslih drajvera gde sam morao da oborim OC profil.

Evo ja sad prvi put imam problem od kako sam uzeo 970.
Monitor je lcd tv samsung f6100.
Od prvog dana koristim GeForce Experience,kad god se pojavljivao novi driver preko programa sam to skidao i instalirao preko starog,sve je super radilo.
Juce mi je izbacio poruku za nov driver,instaliram ga,sve prodje ok,dodje do onog dela instalacije kad se ekran ugasi pa upali,kad se upalio odmah sam primetio da je nesto zaznuto oko slike,boja i da mi je teze za oci da gledam.
Posto igram opet the witchera 3 ovo se jasno primetilo prilikom pokretanje igrice.
Nekako je sve tamnije,kad udjem u kucu ili pecinu nista se zivo ne vidi,dakle bas bas cudno.
Jel ima neko neki predlog sta moze da bude problem?

A zar nije lakše: problem-uninstall-DDU-reinstal-problem verovatno rešen?

Mislio sam da sam bio jasan rečju "reinstall", dakle da poslednji.
Moj savet, batali bloatware GeForce Experience, to samo može smetati baš kao i raptr kod AMD-a...

Ja obzirom da imam stariju 660 grafu ignorišem te nove drajvere iskreno nemam pojma koji su mi poslednji za sad sve fercera ko bog tako sećam se da kada sam instalirao preko gf expirience obično se shebalo pa sam morao da ddu pozovem u pomoć.

Cekaj u kom smislu, od skoro imam nvidiu ja to instaliram sve.
Ima dosta usluznih programa...da li radi nesto bolje bez Experience?

Ja nikad nisam imao problema sa GeForce Experience. Uvek instaliram drajver preko drajvera i sve radi normalno.

Ja nikad nisam imao problema sa GeForce Experience. Uvek instaliram drajver preko drajvera i sve radi normalno.

Ipak je bolje raditi brisanje sa DDU, a zatim instalirati drivere. Barem ja radim kompletan install sa Geforce experience i nemam nikakvih problema, barem nisam imao do sada.

isto radi i stikliran "perform clean installation" prilikom instaliranja drajvera,imate tu opciju i kad skidate sa GE.

Koja emocija novi drajver zurka, ludnica :D :banana::banana::banana:

Bogami, ja citam na nVidia forumu drajveri opsta propast, BSOD i slicno. Tako da, oprez prilikom instaliranja.

Da, i meni se desilo, izvadio sam graficku, sklonio drivere i instalirao ih opet, sad je ok. Kazu da se desava samo kada ima vise monitora.

Nazad
Vrh Dno