Postoji mogućnost da to nije do drajvera - sumnjam da su nešto menjali veliko u instalaciji u poslednje vreme, sem reklama za nove igrice koje se prikazuju dok instaliraš drajver...
zato idite na custom installation... nikada do sada nisam isao auto install jer znam da ubacuju neke stvari koje meni nikada u zivotu nece trebati, pa ima odabri clean instalation, sto radim svaki put. Nikada mi ni jedan driver nije pucao do sada, a nvidiu kupujem od kada znam za sebe :-D
Ja nisam imao nikakvih problema sa 301.42 sa GTX 560Ti...
Ni meni nije jasno...Instalirao ih cim su izasli i nikakav problem.
Kako da s'ebu sistem? Ajde da koriste .NET i dodaju gomilu sr*nja u OS, ali nista od toga nisu menjali niti dodavali u instalaciji...Za ovo zaglavljivanje klokova vec ne znam, jer mi je grafika overklokovana u AB, i imam 2 monitora...
Ispade da je gtx 460 malo problematicna karta. Ni jedan driver joj ne odgovara...
Sa 295.73 sve karte rade normalno.![]()
Postoji mogućnost da to nije do drajvera - sumnjam da su nešto menjali veliko u instalaciji u poslednje vreme, sem reklama za nove igrice koje se prikazuju dok instaliraš drajver...
Pitanje je samo šta staviti dok instalacija ide -kao u vicu o Muji koji ide kod sunet-majstora...To me je uvek uzasavalo kod drivera za ATI kartice,sad su i ovi poceli da ubacuju ta sr@nja!
P.S.Meni fercera sve u najboljem redu..
Pitanje je samo šta staviti dok instalacija ide -kao u vicu o Muji koji ide kod sunet-majstora...
Pa sta je falilo do sad?Sacekas da instalira fino i to je to..Prethodni interfejs je bio dobar,nije mi jasno sta ce im sad ovo ciganisanje?
Evo i drugi put mi se desilo da se klokovi zakucaju na nisem performance levelu, 1. put na PL 1 a juce na PL 2. Upalim diablo i vidim nesto se vuce vec u interfejsu, udjem u igru i FPS 20, odmah sam znao sta je.
296.10 radili savrseno od kako su izasli, a ove 301.42 imam isto od kako su izasli i evo vec 2 lockup-a klokova. Probacu ove beta vidim dali ima razlike
Nvidia GeForce 302.59 Beta 64-bit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari