Pa moraces da budes bas lose srece da bi ubo' primerak koji neće da radi sa 8 pajpova. nV43 je jednostavan GPU koji nije imao mnogo škarta (ako je i postojao, količina je zanemarljiva), pa je samim tim i 6200 sa nV43 uvek sposoban da radi sa 8 pajpova. 6200 non GT (AGP i PCI-E) imaju 99% isti PCB i komponente kao i 6600, rade na 325 / 500 (ili 550) i gotovo sigurno ces uspeti i da ih klokujes makar na 500 / 580, a ako budes imao srece, i na 540-550 / 600. Ja sam se, zbog jako malo vremena, jako malo i igrao, ali sam uspeo da proverim da ASUS i GA kartice (a na testu su jos dve) sigurno rade i slicno se klokuju sa 4 ili 8 pajpova (Leadtek nisam proverio, ali mogu da potpisem da i on hoce). Jos nisam ni vrteo testove, ali imas u tredu 9600 Pro protiv 6200 u kome je Nedjo dao neke rezultate. A ako se strpis, bice detaljnijeg testa na benchu. Ipak, ne cekaj vise od par meseci, posto mislim da ce 6200 TC (nV44) uzeti maha, ponuditi ultra nisku cenu, dok ce 6200 AGP u nekoj bliskoj buducnosti biti pravljen iskljucivo sa nV44A koji nudi samo 64-bit magistralu. Pogledaj sta se desilo sa FX5200. Samo je u prvih nekoliko meseci bilo 128-bit modela, a onda su krenuli oni lite 64-bit, low profile, krsh modeli da osvajaju trziste. Jeftini su, a zovu se GeForce FX i samo je to bitno. Tako ce biti i sa 6200 TC i AGP. Ipak, 6600 ce biti sve jeftiniji, ako ti je to neka uteha, ali ga vec sad mozes imati uz malo truda.