Šta je novo?

Nuvio

Evo posle dva sata drndanja, brisanja i ponovog instaliranja addona, nekako je proradio opensubtitles i titlovi addon na Google Chromecast 4k. Ali mu baš dosta treba da učita neke kataloge. Onda sam instalirao Nuvio na LG WebOS preko Dev Managera i tamo rade addonovi i za nijansu je sve brže. Ali sada kad sam se vratio na Chromecast , ništa nije usinhronizovano, nema zapamćenog progresa filmova i serija, pa sam restartovao Chromecast, i ništa, ali sada opet ne rade addonovi za titlove, samo built in titlove čita. Izgleda da ima još dosta posla oko aplikacije ali je dobro zamišljena. Ima baš čudne bagove. Recimo na LGTV pušta sa Hdhub addona streamove a na Chromecastu neće, prijavljuje da je blokiran.

Menjaj aplikaciju. Nešto ne štima kako treba između chromecast-a i nuvia. Proverio sad u spavaćoj, samo penguplay rezultate izbacuje.

Evo sad radi, ali mora krioz setings na Cromecastu da se zatvori aplikacija pa da se ponovo otvori. Ali očekujem da ponovo zabode.

Ja sam koristio prvu metodu https://nuvio-app.com/lg.html
Developer mode instalaciju imas ovde : https://www.webosbrew.org/devmode/
U principu sa webos stora skines dev mode aplikaciju i na kompu koji je na istoj mrezi instaliras webos dev manager i onda je manje vise sve jednostavno, prati instrukcije.
U webos dev manageru imas i youtube bez reklama 🙂

Hvala na pomoći a zašto neće ništa da krene kad pustim?Preko android boxa hoće dok na LG TV-u neće.Pokaže tipa da je DV ili HDR,ali nikako da krene film ili serija.

Hvala na pomoći a zašto neće ništa da krene kad pustim?Preko android boxa hoće dok na LG TV-u neće.Pokaže tipa da je DV ili HDR,ali nikako da krene film ili serija.
Koristi neki ai za debuging, gemini, perplexity...free verzije naravno. Često dobiješ brzo dobar odgovor. Naravno nekada i ne ali ne košta da probaš

Može li neko da mi objasni razliku između addona i plugina za Nuvio? I koji uopšte pluginovi postoje i čemu služe?

@emaremare ,probao sam i nemam resenja.Koristicu Nuvio preko Android boxa.Zanimljivo da tu pusta iz prve dok na LG tvu kad sam instalirao nece.

Nazad
Vrh Dno