Šta je novo?

Nuvio

Da li Nuvio moze da se ažurira direktno iz aplikacije na najnoviju beta verziju ili je potrebno svaki put downloadovati sa githuba i sideloadovati novu verziju?
Stižu često ažuriranja direktno iz aplikacije kad se pokrene,još je u beta fazi

I to mi je dodatni plus u odnosu na Stremio, opština boksova koji nemaju Google Play. Pa su osuđen na ručno ubacivanje apk i ažuriranje.

Forumu su nekad bili za razmenu ličnog iskustva i odgovore koji se ne mogu naći posle 18s na Google. A na IT forumima je prosečan korisnik imao neki nivo elemenatne tehnološke pismenosti.
A sad bi svi da im se sve sažvaće, nacrta i navede korak po korak...

Ni jedan "debrid" servis nije besplatan. Ta činjenica bi trebala da bude opšte znanje. TorBox je debrid usluga, prema tome tvoje pitanje je u podjednakoj meri besmisleno i smešno i ekstrem lenjosti. TorBox KAO "ima" free plan koji je u realnosti nepotrebljiv svakome ko gleda više od par filmova / epizoda mesečno.

Vidiš, dovoljno je bilo napisati da je debrid usluga i završena priča i sigurno nisam pomislio da će neko to da mi pruži besplatno. Niko od njih na svom sajtu ne napiše, dođite kod mene sve vam dajem pogotovo ako je piraterija u pitanju. Pominjalo se nešto ranije što se plaća a za šta je potreban i RD pa sam, da ne bih kopao po forumu u tom trenutku (neka pauza na poslu), postavio prosto pitanje da li se torbox plaća ili ne. Prosto pitanje, prost odgovor.
Video sam kasnije, na Stremio temi su se raspisali, niko nije rekao, Google zna pa kopaj sam i sve ovo je moglo bez tih ciničnih postova, odgovoriš ili jednostavno preskočiš pitanje.

Nazad
Vrh Dno