Šta je novo?

Nuvio

Dodali Subtitle Opacity, kao da su me čuli 😁

Je l' vama sinhronizuje "nastavi gledanje" između tableta/telefona i android TV?

Da malo olakša onim koji hoće da probaju ovu alternativu za stremio i da se ne zatrpava tema za stremio.
Ovde možete naći odgovarajuće aplikacije za instalaciju
Sad da se ne mučite da tražite ispravne repositories po github i kako se to instalira. Od nekih 20 koji sam isprobao ovo su zasad jedina 3 ispravna repositories sa provajderima ukupno 32 sajta sa kojih vuče linkove.
Kod:
https://raw.githubusercontent.com/yoruix/nuvio-providers/refs/heads/main/manifest.json
https://raw.githubusercontent.com/Abinanthankv/NuvioRepo/refs/heads/master/manifest.json
https://raw.githubusercontent.com/phisher98/phisher-nuvio-providers/refs/heads/main/manifest.json
Ove linkove dodate svaki posebno u podešavanjima otvorite sadržaj i otkrivanje pa onda tu otvorite priključci i tu imate opciju da dodate ova 3 repositorie linka,po instalaciji odredite osvežavanje i tad će se pojaviti plugins. Onda imate opciju u dostupnim priključcima da izaberete da li će te koristiti svih 32 provajdera za linkove ili će te neke onemogućiti.
To je to od mene ko nađe još koji ispravan repositories a da se ne ponavljaju isti provajderi nek podeli linkove.
Не раде више.
Има ли неко линк који ради ?
Може ли ако се нема Дебрид дс ради ?

Ubace se Torentio bez RD, TBP+ i ostali dodaci slični kao na Stremio. Što se tiče klasičnih no torrent stream na početku ih dosta radilo preko ovih plugina a sad samo radi Vidlink. Može da se ubaci i HDHub kao na Stremio.

Znači sve slično kao na Stremio ali lepši UI, gomila detalja i raznih drugih stvari na Nuvio pa samo treba ići redom i štelovati kako kome i šta odgovara u podešavanjima. Nekako komotnije, komfornije, intuitivni je, zanimljivije i mnogo toga drugačije nego na Stremio. Preporuke.

Ako se nešto veliko ne desi, mislim da je Stremio dostigao maksimum i da se tu priča završava. Nuvio u hodu ispravlja i dodaje opcije. Neuporedivo bolji.
Kad se doda i fantastični WUplay dobijete odličnu zamenu. Stremio deinstalirao, svuda, samo koristim addonse.

Kreator same aplikacije vidi se da se trudi pogotovo oko TV verzija,može sa raznim adonovima koji su u suštini samo beskorisna šminka lepo doterati. Ali da nije adonova koji mogu da se koriste i ovde za strimove, što su korisnici stremia koliko toliko trude da održe u životu iste džaba bi mu bio sav trud.Za razliku od nuvio gde su repositories napušteni od samih autora napušteni već mesecima a novi se ne pojavljuju sa svojim ili da postojeće održavaju. Tako da se i ovo pretvara sve više upotrebljavo samo za RD korisnike.

Dok ne izadje za LG i windows bice stremio i dalje aktuelan kod mene.

Dok ne izadje za LG i windows bice stremio i dalje aktuelan kod mene.
Nemam LG TV pa ne znam da li je to ali mislim da ovde ima za njihov i Samsung operativni sistem.
Ili jednostavno pregledajte ovde sve verzije pa nađite pravu sa upstvom kako gde i kako instalirati

Može odavno da se instalira za LG iz malo (više) petljancije ali lično čekam da izađe zvanična aplikacija iz webOS store da se direktno u dva klika instalira.

Koje addos i repo koristite?
I ja bi postavil isto pitanje?

Koliko znam HdHub i WebStreamrMBG mogu.

Ne znam dali moze sa debrid nekoj addon da se instalira i radi!

Bi bilo dobro nekoj koji ima reseno sa nekoj addon za katalogiziranje filmove ili trakt da pokaze koji su ti dobri addon-ovi.

Ja sam juce probao malo nuvio, stekao sam utisak da je sporiji od stremio. Instalirao sam torentio +rd, neki addon za kataloge, titlovi.com i open subtiltes. Titlovi.com nije radio.

Mozda danas resetujem sve i probam opet, ali nije mi se bas dopao

Nuvio mi vise lezi od Stremia. Potpuno sam subjektivan. Inace dve stvari mi se ne svidjaju u odnosu na Stremio, uopste mi se ne sinhronizuje "nastavi gledanje" sa tabletom i drugo, ne zapamti izvor ako prekinem film pa posle nastavim.

Nuvio mi vise lezi od Stremia. Potpuno sam subjektivan. Inace dve stvari mi se ne svidjaju u odnosu na Stremio, uopste mi se ne sinhronizuje "nastavi gledanje" sa tabletom i drugo, ne zapamti izvor ako prekinem film pa posle nastavim.
uključi opciju "reuse last link" u playback postavkama,imaš i postavku koliko da ga drži u kešu

Stvarno ne radi iz nekog razloga Titlovi.com addon, probao reinstalaciju, ali džaba.

Ubačena podrška za TorBox Debrid, praktično eliminiše potrebu za korišćenjem addona, poput Torrentia.

Da li Nuvio moze da se ažurira direktno iz aplikacije na najnoviju beta verziju ili je potrebno svaki put downloadovati sa githuba i sideloadovati novu verziju?

Na TV (TCL) radi iz aplikacije.

Nazad
Vrh Dno