Šta je novo?

Nuvio

Dodali Subtitle Opacity, kao da su me čuli 😁

Je l' vama sinhronizuje "nastavi gledanje" između tableta/telefona i android TV?

Da malo olakša onim koji hoće da probaju ovu alternativu za stremio i da se ne zatrpava tema za stremio.
Ovde možete naći odgovarajuće aplikacije za instalaciju
Sad da se ne mučite da tražite ispravne repositories po github i kako se to instalira. Od nekih 20 koji sam isprobao ovo su zasad jedina 3 ispravna repositories sa provajderima ukupno 32 sajta sa kojih vuče linkove.
Kod:
https://raw.githubusercontent.com/yoruix/nuvio-providers/refs/heads/main/manifest.json
https://raw.githubusercontent.com/Abinanthankv/NuvioRepo/refs/heads/master/manifest.json
https://raw.githubusercontent.com/phisher98/phisher-nuvio-providers/refs/heads/main/manifest.json
Ove linkove dodate svaki posebno u podešavanjima otvorite sadržaj i otkrivanje pa onda tu otvorite priključci i tu imate opciju da dodate ova 3 repositorie linka,po instalaciji odredite osvežavanje i tad će se pojaviti plugins. Onda imate opciju u dostupnim priključcima da izaberete da li će te koristiti svih 32 provajdera za linkove ili će te neke onemogućiti.
To je to od mene ko nađe još koji ispravan repositories a da se ne ponavljaju isti provajderi nek podeli linkove.
Не раде више.
Има ли неко линк који ради ?
Може ли ако се нема Дебрид дс ради ?

Ubace se Torentio bez RD, TBP+ i ostali dodaci slični kao na Stremio. Što se tiče klasičnih no torrent stream na početku ih dosta radilo preko ovih plugina a sad samo radi Vidlink. Može da se ubaci i HDHub kao na Stremio.

Znači sve slično kao na Stremio ali lepši UI, gomila detalja i raznih drugih stvari na Nuvio pa samo treba ići redom i štelovati kako kome i šta odgovara u podešavanjima. Nekako komotnije, komfornije, intuitivni je, zanimljivije i mnogo toga drugačije nego na Stremio. Preporuke.

Ako se nešto veliko ne desi, mislim da je Stremio dostigao maksimum i da se tu priča završava. Nuvio u hodu ispravlja i dodaje opcije. Neuporedivo bolji.
Kad se doda i fantastični WUplay dobijete odličnu zamenu. Stremio deinstalirao, svuda, samo koristim addonse.

Kreator same aplikacije vidi se da se trudi pogotovo oko TV verzija,može sa raznim adonovima koji su u suštini samo beskorisna šminka lepo doterati. Ali da nije adonova koji mogu da se koriste i ovde za strimove, što su korisnici stremia koliko toliko trude da održe u životu iste džaba bi mu bio sav trud.Za razliku od nuvio gde su repositories napušteni od samih autora napušteni već mesecima a novi se ne pojavljuju sa svojim ili da postojeće održavaju. Tako da se i ovo pretvara sve više upotrebljavo samo za RD korisnike.

Dok ne izadje za LG i windows bice stremio i dalje aktuelan kod mene.

Dok ne izadje za LG i windows bice stremio i dalje aktuelan kod mene.
Nemam LG TV pa ne znam da li je to ali mislim da ovde ima za njihov i Samsung operativni sistem.
Ili jednostavno pregledajte ovde sve verzije pa nađite pravu sa upstvom kako gde i kako instalirati

Može odavno da se instalira za LG iz malo (više) petljancije ali lično čekam da izađe zvanična aplikacija iz webOS store da se direktno u dva klika instalira.

Koje addos i repo koristite?
I ja bi postavil isto pitanje?

Koliko znam HdHub i WebStreamrMBG mogu.

Ne znam dali moze sa debrid nekoj addon da se instalira i radi!

Bi bilo dobro nekoj koji ima reseno sa nekoj addon za katalogiziranje filmove ili trakt da pokaze koji su ti dobri addon-ovi.

Ja sam juce probao malo nuvio, stekao sam utisak da je sporiji od stremio. Instalirao sam torentio +rd, neki addon za kataloge, titlovi.com i open subtiltes. Titlovi.com nije radio.

Mozda danas resetujem sve i probam opet, ali nije mi se bas dopao

Nuvio mi vise lezi od Stremia. Potpuno sam subjektivan. Inace dve stvari mi se ne svidjaju u odnosu na Stremio, uopste mi se ne sinhronizuje "nastavi gledanje" sa tabletom i drugo, ne zapamti izvor ako prekinem film pa posle nastavim.

Nazad
Vrh Dno