Šta je novo?

Nuvio

Ima za LG i Samsung, okačio je neko link par komentara iznad, samo valja to sacekati dok ne upeglaju.

Napreduje app iz dana u dan
Kada se sve ispegla biće bombona

Da li vama radi subbtitle delay na Android TV?
Ja hoću da podesim titlove i pomjeram napred ili nazad titlove ništa se ne dešava.

Radi, verzija je ova poslednja 0.5.3 beta.
Slabo i koristim, a vidim sada imdb rejting je pogrešan, piše na aplikaciji 7.3, a na imdb je 6.4.

U zadnjih mesec dan još dobrih ažuriranja, ovo je po svemu sad bolje od Stremija, bez zezanja. Ubačeni i torenti odnosno P2P, šljaka isto kao na Stremio, ubačeno je mali milion opcija kojih nema na app koju (skoro) svi koristimo a koju već dva puta pomenuh, ubačene neke kolekcije i katalozi i ovo je sve jednom rečju - wow. Uglavnom se na Reddit-u o svemu informišem pa sam preko toga saznao kako da naštelujem neke stvari za koje ili nisam znao da postoje uopšte ili jednostavno nisam znao kako da ih namestim, tu saznao i o katalozima, kolekcijama i čemu sve ne. Ovo će biti bom(bon)a.

P2P meni ovo ne radi nađe torent linkove i kad klikne na njih ništa se ne dešava. Niti pokušava da ih pusti niti prijavljuje neku grešku baš se ništa ne dešava koliko god puta klikno po pronađenim linkovima.

Mora u podešavanjima da se omogući P2P ako nije omogućeno. Nije mi sad pri ruci da vidim tačno gde je ta opcija koja mora da se čekira.

Jel se sve podešava na PCju, kao za Stremio?

Koristi li neko trakt podatke na nuvio (ili Stremio)? Dali treba posebno addon za katalozi ili dovolno je trakt?

Koristi li neko trakt podatke na nuvio (ili Stremio)? Dali treba posebno addon za katalozi ili dovolno je trakt?
Koristim ja....ne treba posebno addon,ideš u podesavanje Nuvio tu ćeš naći sekciju za Trakt samo se prijaviš na svoj trakt nalog i to je to. Liste ti se nalaze u biblioteci

Danas sam isprobao Nuvio, i mogu reći da sam vrlo zadovoljan. Iako je u beta fazi radi dobro, i nisam primetio neke veće probleme. Vizuelno je definitivno lepši od Stremia. ima mnogo više mogućnosti da podesiš osnovni ekran prema svom ukusu. Ubacio sam AIOStreams, AIOMetadata i DMMCast i sve radi kako treba. Čak mi se čini da strimove otvara nešto brže u odnosu na Stremio. Jedina zamerka je nešto komplikovaniji proces ubacivanje Stremio adonova. Sve u svemu ako nastave sa ovim tempom razvoja, mislim da Nuvio ima svetlu budućnost.

Meni samo nedostaje opcija za podešavanje transparentnosti titlova. Na OLED-u jednostavno ne može da se gleda, jer je previše jako osvetljenje. A i pritom, šteti ekranu kad su skroz beli titlovi.

Meni samo nedostaje opcija za podešavanje transparentnosti titlova. Na OLED-u jednostavno ne može da se gleda, jer je previše jako osvetljenje. A i pritom, šteti ekranu kad su skroz beli titlovi.
Jesi li probao da podesiš boju za pozadinu titlova, kao i boju za same titlove?

1. Gde je to podesavanje za P2P? kada sam prvi put pustio nesto prekoTorrentio addona tad sam dobio pitanje da li hocu da aktiviram opciju (P2P) ali u podesavanju nigde ne videh!?
2. Da li je gledanje materijala ok u EU ukoliko ne Koristim P2P (ona 3 repositories sa github)?
3. Primetio sam da jednu seriju na AndroidTV vidim sve provajdere a na tabletu samo torrentio!?

1. Gde je to podesavanje za P2P? kada sam prvi put pustio nesto prekoTorrentio addona tad sam dobio pitanje da li hocu da aktiviram opciju (P2P) ali u podesavanju nigde ne videh!?
2. Da li je gledanje materijala ok u EU ukoliko ne Koristim P2P (ona 3 repositories sa github)?
3. Primetio sam da jednu seriju na AndroidTV vidim sve provajdere a na tabletu samo torrentio!?
Za p2p nema podešavanja na telefonu, na tv aplikaciji ga ima.

Pozdrav, može li mala pomoć?
Neko vrijeme nisam koristio Stremio ali sam upratio da se pisalo o nekom RealDebroid klijentu, ili kako se već zove...
Sada sam iz znatiželje instalirao ovu Nuvio app i dodao Torentio ali kad kliknem na izvor, ništa se ne dešava.
Kako vidim, kod Torentio podešavanja postoji opcija podešavanja klijenta, pa medju ponudjenima ima dosta njih. Da li su isti besplatni? Upratio sam da se ovaj RealDebroid valjda plaća. Može li savjet?
AI mi kaže da je problem što se film ne pušta, taj što nemam podešen ovaj RD ili neki drugi...

1.Settings/Playback Settings/P2P Streaming

Zna li neko kako da rešim problem
Kada hoću da pustim neku seriju, javi mi problem da nisu instalirani addonovi.
Instalirao sam Aiometa i cinemata addon.
Ovo se dešava možda kod 5 posto serija ili filmova.

Zna li neko kako da rešim problem
Kada hoću da pustim neku seriju, javi mi problem da nisu instalirani addonovi.
Instalirao sam Aiometa i cinemata addon.
Ovo se dešava možda kod 5 posto serija ili filmova.
Treba ti i neki addon koji može da pušta strimove, tipa AIOStreams. Ova dva koja imaš su samo za meta podatke i kataloge.

Imam ja to ali neće da mi pusti meta podatke od nekih britanskih serija

Prilozi

• 20260425_080736.jpg
    20260425_080736.jpg
    142.3 KB · Pregleda: 16
Sta je najbolje ubaciti
Repo, addon i za prevode da ne trpam evo 4-5 komada pa svašta nesto.

Nazad
Vrh Dno