Šta je novo?

Nuvio

Ima za LG i Samsung, okačio je neko link par komentara iznad, samo valja to sacekati dok ne upeglaju.

Napreduje app iz dana u dan
Kada se sve ispegla biće bombona

Da li vama radi subbtitle delay na Android TV?
Ja hoću da podesim titlove i pomjeram napred ili nazad titlove ništa se ne dešava.

Radi, verzija je ova poslednja 0.5.3 beta.
Slabo i koristim, a vidim sada imdb rejting je pogrešan, piše na aplikaciji 7.3, a na imdb je 6.4.

U zadnjih mesec dan još dobrih ažuriranja, ovo je po svemu sad bolje od Stremija, bez zezanja. Ubačeni i torenti odnosno P2P, šljaka isto kao na Stremio, ubačeno je mali milion opcija kojih nema na app koju (skoro) svi koristimo a koju već dva puta pomenuh, ubačene neke kolekcije i katalozi i ovo je sve jednom rečju - wow. Uglavnom se na Reddit-u o svemu informišem pa sam preko toga saznao kako da naštelujem neke stvari za koje ili nisam znao da postoje uopšte ili jednostavno nisam znao kako da ih namestim, tu saznao i o katalozima, kolekcijama i čemu sve ne. Ovo će biti bom(bon)a.

P2P meni ovo ne radi nađe torent linkove i kad klikne na njih ništa se ne dešava. Niti pokušava da ih pusti niti prijavljuje neku grešku baš se ništa ne dešava koliko god puta klikno po pronađenim linkovima.

Mora u podešavanjima da se omogući P2P ako nije omogućeno. Nije mi sad pri ruci da vidim tačno gde je ta opcija koja mora da se čekira.

Ni meni nije radilo dok nisam uključio u Settings/Playback/P2P streaming. Sad radi odlično.

Jel se sve podešava na PCju, kao za Stremio?

Koristi li neko trakt podatke na nuvio (ili Stremio)? Dali treba posebno addon za katalozi ili dovolno je trakt?

Koristi li neko trakt podatke na nuvio (ili Stremio)? Dali treba posebno addon za katalozi ili dovolno je trakt?
Koristim ja....ne treba posebno addon,ideš u podesavanje Nuvio tu ćeš naći sekciju za Trakt samo se prijaviš na svoj trakt nalog i to je to. Liste ti se nalaze u biblioteci

Nazad
Vrh Dno