Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

Pogledao sam opis na gamespot-u, iako je bio za xbox 360 manje vise to ce biti to i za pc. Igru cu uskoro nabaviti pa cu moci da dam neke moje utiske ali kontam da nije losa igra i to po poslednjoj recenici opisa gde je lik rekao ko je igrao RTCW nece u novom Wolfenstein-u dobiti nista manje ali ni nista vise.

.....kontam da nije losa igra i to po poslednjoj recenici opisa gde je lik rekao ko je igrao RTCW nece u novom Wolfenstein-u dobiti nista manje ali ni nista vise.

Apsolutno netačno.
Videćeš kada kreneš sa igranjem.

EDIT: Ako je tako,što joj je onda dao score 7.5 a RtCW ima score 9.2 - na istom Gamespotu ;)
Ja sam našao ovo u zadnjoj rečenici : ".....so while Wolfenstein may be the video game equivalent of a B movie....." :D
http://www.gamespot.com/xbox360/action/returntocastlewolfenstein/review.html?page=2

Poslednja izmena:
Uspeo sam naći vremena da malo odigram. Nema lean-a kojeg je bilo i u starom delu, grafika je ok, AA iako ne postoji u opcijama negde je automatski na 2xAA, filing mi je slican kao u kecu, AI je prosek u ovom prostoru i vremenu, standardna linearnost sa nešto mesta za istraživanje (zlato, dokumenta), ok je mogućnost nadogradnje oružja, zanimljiva okultna transformacija kao novitet... Pored svega nabrojanog, i dalje postoji taj jak faktor wolfensteina u vazduhu, koji me vuče da je igram iščekujući šta će se sledeće desiti, jeelte...
PS:Instalirao sam ponovo RTCW, znači ne verujem kako ta igra iz mf 2001 god. još uvek izgleda, sa sve 1080p i 16xAA. Okačiću predveče neke šotke , čisto poređenja radi...:)

Ocekivali su mnogi puno vise od ove igre! Po meni je to logicno.

Gameplay , a šta je to?Ali ovo stvarno ozbiljno pitam, jer se toliko koristi a nisam siguran šta znači.Nažalost na wikipediji nema na srpskom objašnjeni ni prevdeno, tako , pošto sam ipak vezan za srpski jezik interesuje me na čega se misli kad se kaže za neku igru da joj je gamepley takav i takav.Obzirom da se toliko koristi taj izraz , stičem utisak da je to nešto egzaktno i svakako merljivo.I svakako bih skrenuo pažmju svima a naročito Starcu (moderatoru) da izbegavaju citate na engleskom( najpre mislim na izvode sa drugih foruma ili sajtova) ili bilo kojem drugom jeziku osim na jeziku kojim se priča na ovom forumu.Citate na engleskom, španskom, ruskom, nemačkom, japanskom,ili bilo kojem drugom, ako niste voljni da prevedete, stavite u spojler.
Gamepley je isti kao u "jedinici".Bože, šta li se misli kad se to kaže."Napucavaje je isto kao u CoD i MOH" , ali "gamepley je isti kao u RTCW".I normalno da mi ništa nije jasno, imajte ljudi obzira prema nama n00b-ovima.Barem malo.
Izvinjavam se zbog toga što sam odlutao od teme(off topic).

Ja bih bio najsretniji kada bi svi pricali istim jezikom :) I ja sam prije svega korisnik kao i svi drugi, pa tek onda moderator :)

Nije moj komenar u negativnoj konotaciji bio ka tebi (ako tako izgleda) nego ka tom liku.

Mislim - reći onako nešto nema veze sa realnošću i mozgom.
A ovo po meni ne može da se poredi RtCW,kao ni Far Cry sa Far Cry 2.Jednostavno su drugačiji.

Pih, šta mi je trebalo da ovo isprobavam.

Bezveze. Na nivou igre od pre 5, ako ne i više godina. Pride, ne kapiram loženje "wau, to je Wolfenstein".

.....Na nivou igre od pre 5, ako ne i više godina. Pride, ne kapiram loženje "wau, to je Wolfenstein".

Što,ti ne igraš stare igre?
OK,ovo je današnjica i treba da je drugačije..bla,bla,bla...ali reći samo tako i nije neki razlog.

I da se razumemo odmah ne branim ja ovu igru,koja je po meni iznad proseka ali ima taj šmek starijih naslova koji mi prija.
Ali sigurno nije shit i ako je "obična" ;)

Poslednja izmena:
lol citate na forumu da prevodis i kucash hohohoho... za... za... zasto su izmislili c/p ... nebuloza je to, niko nema vremena da kuca poruke 15 minuta da prevodi i prekucava..

anyway nisam josh igrao jer mi se sporo kupuje usled nedostatka tamo nechega pa cu tek vecheras da opika... ali nema LEAN-a, bogo moj, crkni activision-u crkni!!1

inache ovi babuni sto su razvijali mp su nametnuti od strane actiovisiona i raven je odustao od njih kao publishera bla bla bla

Nije moj komenar u negativnoj konotaciji bio ka tebi (ako tako izgleda) nego ka tom liku.

Mislim - reći onako nešto nema veze sa realnošću i mozgom.
A ovo po meni ne može da se poredi RtCW,kao ni Far Cry sa Far Cry 2.Jednostavno su drugačiji.

Ma ne nisam se ja nista uvredio, nego kazem ja gamespotu ne citam review nego gledam video review.

Instaliro, presao train station i vrlo sam zadovoljan igrom!

Definitivno igra postaje zanimljivija kako se napreduje, nije lose kako sam mislio da jeste na pocetku.

Jedino sto ovde smara je sto ne postoji save nego je sve checkpoint based. A i ovaj self-heal je smor. Tipicne ... gluposti :)

Poslednja izmena:
Jedino sto ovde smara je sto ne postoji save nego je sve checkpoint based. A i ovaj self-heal je smor. Tipicne ... gluposti :)

E da,jesu te dve stvari smorne,pogotovo self-heal,jer checkpoint ovde nije loše raspoređen.
Evo i malo prirode i neću smarati više :d

Prilozi

• Wolf2 2009-08-20 18-43-37-28.jpg
    Wolf2 2009-08-20 18-43-37-28.jpg
    397.1 KB · Pregleda: 176
  • Wolf2 2009-08-20 18-43-46-07.jpg
    Wolf2 2009-08-20 18-43-46-07.jpg
    344.8 KB · Pregleda: 139
  • Wolf2 2009-08-20 18-44-12-12.jpg
    Wolf2 2009-08-20 18-44-12-12.jpg
    361.8 KB · Pregleda: 140
Poslednja izmena:
Meni laguje mis i jako me nervira.

Jel uključen v-sync?
Probaj i onu foru sa brojem prerenderovanih slika, NVidia Control Panel > 3D Settings > Prerendered frames, spusti na 0. To je meni rešavalo probleme sa lagom na GF 6100 integruši.

Poslednja izmena:
Eh, ima i lijepih momenata :D

Prilozi

• Wolf2_2009_08_21_01_15_50.jpg
    Wolf2_2009_08_21_01_15_50.jpg
    269.6 KB · Pregleda: 306
  • Wolf2_2009_08_21_01_16_05.jpg
    Wolf2_2009_08_21_01_16_05.jpg
    214.4 KB · Pregleda: 288
Jel uključen v-sync?
Probaj i onu foru sa brojem prerenderovanih slika, NVidia Control Panel > 3D Settings > Prerendered frames, spusti na 0. To je meni rešavalo probleme sa lagom na GF 6100 integruši.

Mislim da je malo pomoglo, sad maltene ne laguje, hvala.

Poslednja izmena:
Hmmm..meni igra puca (pri ucitavanju nivoa) kada treba da spasim onu ribu i krenem kamionom do nekog zamka. Ima li ko slicnih problema?

Danas sam poceo da igram Wolfenstein. Nisam nesto puno igrao, stigao sam do dela kad postavljas eksploziv na neki portal pa onda treba da se vracas nazad. Stavljeno sve na max i radi lepo, stavljen je i patch 1.1. Nije losa igra, bar za sada. Ali vidim da na netu ne prolazi bas najbolje, sto se tice opisa. Gametrailers dao ocenu 6.8

Evo jednog jako zanimljivog detalja :D

Prilozi

• marke.jpg
    marke.jpg
    198 KB · Pregleda: 289
E tako se nekad zivelo, posle lepog ulicnog dana nalije se ploca na kuci, a iduce nedelje parkira Kawasaki pored mesalice.:D

Inace igra je po meni solidna. Nije uopste losa kako su je neki opsiviali vec je taman da se malo obradujes nekoj pucacini u ovoj susnoj sezoni.

klara schumann kix ass !

... moj glas za lijepe momente sa sexzy rubljem odozgo. Izgleda da je ipak ovo Vulfenstajn ...

Igra je dosta dobra..ja sam igrao 4 sata..Igru treba polako igrati..nikako leteti kroz nju..detalji na maksimumu sa 4890 katricom..

Prilozi

• Wolf2 2009-08-20 15-50-12-22.jpg
    Wolf2 2009-08-20 15-50-12-22.jpg
    253.8 KB · Pregleda: 127
  • Wolf2 2009-08-20 15-54-01-02.jpg
    Wolf2 2009-08-20 15-54-01-02.jpg
    284.8 KB · Pregleda: 129
  • Wolf2 2009-08-20 16-49-19-80.jpg
    Wolf2 2009-08-20 16-49-19-80.jpg
    230.5 KB · Pregleda: 137
  • Wolf2 2009-08-20 17-29-20-62.jpg
    Wolf2 2009-08-20 17-29-20-62.jpg
    313.8 KB · Pregleda: 131
  • Wolf2 2009-08-20 19-30-20-85.jpg
    Wolf2 2009-08-20 19-30-20-85.jpg
    272.3 KB · Pregleda: 163
Meni je najtupavije ono, gde god da se pojavim svi se "klanjaju" i viču:O pa to je B.J. Blazkowicz :smoke:
sad mi je muka od toga,kao neki komunistički narodni heroj.
Drugi propusti u igri mi i ne smetaju toliko,a ima ih podosta - i zbog toga eto proseka.

Poslednja izmena:
Ima i ono kad dobijem zadatak i kažu mi u stilu:
"This is a secret mission and none must know what happened."
I posle te misije koga god da sretnem svi kao papagaji: "I've heard about your succes...."
rofl.gif

Poslednja izmena:
Draske, skontali smo da je igra prosek, zato oladi. ;)

Nazad
Vrh Dno