Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

Niko i ne kaže da nisi skontao,već samo komentarišem šta mi je smešno u igri i baš naivno,a ovo je valjda ta tema...Wolfenstein,jel?
Ako ne treba da se piše o utiscima u igri,onda o čemu?

U ovoj igri nesto smeta mojim ocima, zamaraju se brzo, FPS je skoro uvek iznad 40 :S....nesto slicno je bilo u FC2...

Niko i ne kaže da nisi skontao,već samo komentarišem šta mi je smešno u igri i baš naivno,a ovo je valjda ta tema...Wolfenstein,jel?
Ako ne treba da se piše o utiscima u igri,onda o čemu?

Svako ima svoje misljenje ,a moje je da ova igra nije samo prosek od 0 do 10 po meni je 7,5 jedna dobra fps pucacina :guitar:

Ma bre najsmesnije je ime lika. Bi Dzej! :d Da li su mogli malo da razmisle da ga ne zovu tako ili je to mozda dobio po nekim herojskim delima iz Bruno produkcije?:D

Jos jedan glas za "lijepe momente", mozda nas Vandal obraduje uskoro :-devil-:

Zasto na svim ovim shotkama ne vidim AA???

Ima li neko pojma kako se otkljucava max fps , zakuca mi u 60 i kad nije ukljucen V-sync , ato mi dovodi do lagovanja misa ?

Hvala, nasao sam. Kod Win7 je malo drugacije...

C:\Users\*username*\AppData\Local\id Software\WolfSP

Bezveze mi je taj fazon koji igre furaju zadnjih godina da se save smješta na C:\Documents and Settings umjesto u folder gdje je igra smještena, kako je nekad bilo.

Ja sam juče instalirao Wolfensteina na drugom hard disku na kojem malo testiram Windows 7, pa pošto još uvijek većinu vremena provodim u XP-u htio sam ga i tu instalirati i na početku instalacije mi dođe da prvo ipak probam da ga jednostavno pokrenem preko njegovog exe fajla sa drugog hard diska, i radi perfektno, samo što naravno nije imao savegame koje sam imao u Win7. Danas sam tako u XP-u prešao prve dve misije bez ikakvih problema.

Što se tiče same igre kao prvo prelagana je, bar na Normal težini koju sam odabrao. Ali mi najviše smeta što nema one malo spooky atmosfere, one neke teže i nabijene atmosfere. Možda je bude kasnije, nadam se da će je biti. Zasad je samo princip "hodaš, pa naiđeš na 5-6 Švaba, pa ih lako ubiješ", i to je sve, samo se to vrti, već mogu pretpostaviti gdje će se Švabe pojaviti. I onaj Švabo-mag nije nikakav izazov, više laje nego što ujeda.

I mene zanima zašto je fps zakucan na 60 iako je isključen V-Sync. A i generalno igra mi djeluje malo zahtjevna. Gledao sam CPU opterećenje dok igra radi i ono je smiješno malo, za nepovjerovati. Moraću pogledati ponovo da se uvjerim.

Raven ne ume da napravi igru bez rasparcavanja tela. :)
Steta sto nisu odradili i sikljanje krvi iz pokidanih ekstremiteta, prosipanje iznutrica i poluminutno vristanje disemblenovanog neprijatelja na samrti kao u SoF-u. :)

majko al se nasr*se oko bekgraunda Bi Dzej Blaškovića !!!

Sin mu je vodio tok-sou na TV u Milvokiju !!?... ovo je verovatno neka fan-posalica.

Da... i otkad se poljska prezimena zavrsavaju na - IC / ICH , ITZ u amerikaniziranoj 'grunf' varijanti / ?
Koliko ja znam , oduvek su se zavrsavala na -SKI .

Jedino mi je logicno objasnjenje da su 2 glavna junaka 'sa ovih prostora' / niko belic , i Bi-dzej / malo mnogo za trenutni vg mainstream.

...
sto se tie igre , Q3 engin je bio bolji , ostalo necu ni da pominjem.

Dokle ste stigli sa igrom?
Evo me u Zepelinu.

Ja do Deus Ex-a :D ,batalio sam Wolfia na 50 posto - smorio me više :S:

Ja nekako nemam želju da je završim.A tek sam počeo.
Sada moram da nađem negde stari RTCW(u koji sam se kleo svih ovih godina :D ) čisto da vidim jesu li me to godine sustigle ili je novi jednostavno sran*e.Ili kombinacija oba.

Evo jedno pitanje?
Da li bi wolfenstein radio na windows sedmici bolje ili losije nego na tridesetdvobitnoj visti koju trenutno imam?Jel se isplati instalirati windows 7 da bi igra bolje radila?

Ja nekako nemam želju da je završim.A tek sam počeo.
Sada moram da nađem negde stari RTCW(u koji sam se kleo svih ovih godina :D ) čisto da vidim jesu li me to godine sustigle ili je novi jednostavno sran*e.Ili kombinacija oba.

Igra je sranije, nisu te stigle godine ...

directX 11 , pa jos bezbednost ...

pa trista pitanja dok overrajtujes fajl... pa slide show desktop ... pa uposljava visak rama ... pa winFS ...
...odlican operativni :p

Evo igrao sam još malo i igra stavarno djeluje dosta, dosta tanko i neuvjerljivo. Digao sam nivo težine na hard ali nikakav pomak nisam primjetio. Samo se hoda po onom gradu i rješavaju se kao nekakvi questovi bez ikakve težine, izazova, zanimljivosti, i što je najgore bez ikakve atmosfere. Sad sam došao na farmu.

Izgleda da je u današnje vrijeme jako teško napraviti dobru igru. Mislim da prije nije bilo baš tako, nije bilo baš ovoliko promašaja.

Nije toliko dobar kao sto je RTCW bio onda ali nije bas ni toliko lose... Iovako nema sta da se igra a skoro nije izasla neka pucacina tako da mi prija trenutno da je igram... Ja sam tek sada u bolnici

Vrh Dno