Niko i ne kaže da nisi skontao,već samo komentarišem šta mi je smešno u igri i baš naivno,a ovo je valjda ta tema...Wolfenstein,jel?
Ako ne treba da se piše o utiscima u igri,onda o čemu?
Ma bre najsmesnije je ime lika. Bi Dzej! :d Da li su mogli malo da razmisle da ga ne zovu tako ili je to mozda dobio po nekim herojskim delima iz Bruno produkcije?![]()
...AA iako ne postoji u opcijama negde je automatski na 2xAA, filing mi je slican kao u kecu...
ko još ne zna, a ima 295-ice u SLI, može lepo voziti wolfa sa AA, uključivši u nhanceru compatibility mod za stalkera...kul..
Ima li neko pojma kako se otkljucava max fps , zakuca mi u 60 i kad nije ukljucen V-sync , ato mi dovodi do lagovanja misa ?
Ali mi najviše smeta što nema one malo spooky atmosfere. Možda je bude kasnije, nadam se da će je biti.
Ja nekako nemam želju da je završim.A tek sam počeo.
Sada moram da nađem negde stari RTCW(u koji sam se kleo svih ovih godina) čisto da vidim jesu li me to godine sustigle ili je novi jednostavno sran*e.Ili kombinacija oba.
Evo jedno pitanje?
Da li bi wolfenstein radio na windows sedmici bolje ili losije nego na tridesetdvobitnoj visti koju trenutno imam?Jel se isplati instalirati windows 7 da bi igra bolje radila?
Moze li netko odgovoriti na pitanjce?Zahvaljujem.
Pa cemu onda windows 7,ako igrice ne idu bolje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari