Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

Evo da javim da ima da se skine Wolfenstein.CloneDVD.AVENGED full igra na nama dobro poznatim mestima!!! Poz

p.s. Krecem sa skidanjem pa javljam kasnije utiske odnosno ujutru kada ustanem!

Poslednja izmena:
Ne piši pune nazive fajlova koje skidaš, to će se okarakterisati kao piraterija.

Nerazumem kakve veze ima pun naziv igre i sta ja skidam na svoj komp, nisam postavio linkove do same igre nego samo naveo da ljudi znaju sta da traze! Ali no dobro po njima je sve piraterija a pirateriju nikada nece moci da je iskorene!

Pa piraterija ce da zivi pa da zivi a ovi sto se trude da je ukinu ce samo sebi da navuku neku bolest od silnog nerviranja a ja cu da im se smejem ko i ovima ovde sto nesto pokusavaju da urade na forumu a o pirateriji se prica pa prica a oni na pojednicima se izvljavaju, sramota!

U principu ne diramo ako se navede pun naziv i ako neko kaze "pojavilo se". To je samo vest :)
Dok nema linkova i malo detaljnijih objasnjenja, sve je ql.

ako ne brisete,
ko je meni ovde obrisao post???
Nista ruzno nisam rek'o...:D

Poslednja izmena:
^ mojne filozofiras :)

Novinari.. a sta ako su bili pod ugovorom koji je vazio dok se igra ne lansira?

djubrad...iskoriste ih i bace...:eyebrows:

Novinari.. a sta ako su bili pod ugovorom koji je vazio dok se igra ne lansira?

According to an Endrant spokesperson, now that the Wolfenstein development cycle is complete, the studio has "regrettably been forced to make adjustments to staff and headcounts," adding that the laid-off staff members "worked incredibly hard on [Endrant's] latest title." The spokesperson also issued the studio's hope that the former employees "land on their feet quickly."

Bit ce da to nije u pitanju. Po meni je ovo definitivno razlog vise da se igra ne podrzi.

Ma da...isto kao što se nasekirasmo i za otkaze bilo gde kod nas u zemlji...pusti to nego da vidimo od čega se živi i kakva će biti igra :)

ne kontas - ovu igru ne treba igrati zarad palih drugova u gaming industriji...Isto kako i ne treba voziti Zastavu zbog izdaje i prodaje talijanima (i zna se zbog cega jos..:d)
Ali realno - glup su potez marketinski napravili...To su se 100% javili oni sto su otpusteni i kukali stampi,a ovi nisu ni umeli da ih namire da cute...Svako ko procita o ovome ce verovatno jos vise da se premislja oko nabavljanja igre...

Kontam ja sve,ali i vidim kolika su ljudi bezosećajna stoka bez trunke solidarnosti dok i njihovo dpe ne dođe u procep :(
A svetla na kraju tunela nema.....

EDIT:
...Svako ko procita o ovome ce verovatno jos vise da se premislja oko nabavljanja igre...
Kako da ne.Just one fix pa onda ostalo.
Daj šta mi treba,jbo programere :( (toliko o solidarnosti,a i stvarno je pitanje ko,šta i kako i zašto u toj gužvi - papir trpi sve)
Što nekoga interesuje i ako ja dobijem otkaz sutra.Sekiraćeš se prvi jel? ;)
Kontaš :)

Poslednja izmena:
naravno da kontam..imao sam puno takvih situacija kad je "najsladje *****ati drugog" i "sve je lepo kad komsiji crkne krava"...Desavalo mi se i u skoli,i na faksu,a bogamu probase i na poslu...Ljudi su prosto kompetitivni van granica "fer pleja" i apsolutno sam upoznat sa cinjenicama...A ako bi ti dobio otkaz,i to javno izjavio ovde,naravno,rekao bih ti zao mi je,i tako to,ali bi verovatno to posle 5 min zaboravio (osim ako se zajednica ne bi odlucila da ti 5000 nas da po 100 dindzi da mozes malo da stanes na noge..:D) - kontas??? :) - znaci zaboravio bi..ljudska priroda...

Sto se tice ovih otpustanja - mene bas nervira - koga su li to otpustili?? igra moze puno zbog toga da trpi..ko zna ko su oni bili??? :)

Poslednja izmena:
"reports that an unspecified number of employees from Wolfenstein's multiplayer developer, Endrant Studios, were laid off today."

Pa nije ni čudo,svi kažu da je multiplayer shit žešći.

Poslednja izmena:
pa siguran sam da su oni imali ucesca i u SP verziji...Sta to ima posebno da se radi samo za MP - spawn point - team and weapon selection...imali su oni vecu ulogu..:)

E,aj laku noć, treba ustati za posao sutra :)

good night mate..:p

Poslednja izmena:
Kakva god da je, ja želim da je igram. Još samo da ubedim druga da mi pozajmi njegov komp na nekoliko dana.:D

:wave:

Izasla je i verzija briiice.

Wolfenstein Patch v1.1
Size: 31.45MB

http://www.gamershell.com/download_49904.shtml
http://www.fileplanet.com/203811/200000/fileinfo/Wolfenstein-Patch-v1.1-

1.1 Update List

- When on the purchase upgrade confirmation screen, ESC now cancels the purchase instead of returning to the menu.
- Sounds added for navigating menus.
- In order to prevent names from running off the screen, character limit has been reduced to 10 characters on names
- Fixed issue causing the Healing icon to remain after dying.
- Sprint functionality has been modified so user can sprint longer, but has longer duration before being able to sprint again
- Global chat now disables properly if disabled through the Server Launcher.
- Fixed bug causing the grenade ammo indicator to reflect having one more grenade in your inventory.
- End-of-round countdown voice-over takes priority over objective status voice-overs.
- When a round ends, the scoreboard will default to the chat window.
- Truck model in Canals has been updated so it is easier to complete the objective
- Clan Tag text box in the Options Menu has been realigned
- Audio countdown has been readjusted
- The kill ticker color has been adjusted to the proper team color
- MP43 melee attack speed has been slightly decreased
- Added Quick voice chat that can be binded via the console (the new binds are _needEngineer, _needMedic, _needSoldier, _needHealth,
_needAmmo)
- Both teams should now be able to mute users properly
- Soldier arm when holding Kar 98 has been improved
- Reduced how far packs are thrown
- Reduced how far grenades are thrown
- Removed a chair near the crucifix in Canals to prevent the crucifix from dropping into an area where it could not be reached
- Control options now feature separate binds for Use (resurrect,
objectives) and Item (Ammo, Health, Satchel)
- Choosing a random map rotation will work properly now
- Added ability to change cross hair appearance through the menu
- Fixed issue causing the crouch icon to remain after dying

ne kontas - ovu igru ne treba igrati zarad palih drugova u gaming industriji...Isto kako i ne treba voziti Zastavu zbog izdaje i prodaje talijanima (i zna se zbog cega jos..:d)

E sad im baš neću kupiti original :-devil-:

Vest o otkazima iz drugog izvora:

Wolfenstein multiplayer team axed on release day

On the same day that Activision releases its latest title in the Wolfenstein franchise, GamesIndustry.biz can confirm that a number of the team responsible for the multiplayer portion of the game have been laid off.

UK based Endrant Studios had been co-developing Wolfenstein with Raven Software, and it was the first title by the team since forming in July 2008.

"We have recently completed a development cycle and have regrettably been forced to make adjustments to staff and headcounts," said a spokesperson for the studio.

"Those affected are valued members of our team who have worked incredibly hard on our latest title. We hope that they land on their feet quickly."

The spokesperson could not specify the exact number of redundancies at the 17-man team due to ongoing efforts to secure other work.

Wolfenstein for PC, Xbox 360 and PlayStation 3 is released today in North America, and on Friday in Europe.

Igrači:

Od:
"This game is horrible on almost every level. About the same graphics as Enemy Territory (which was a great game) but by today's standards has horrible graphics. Sound is cheesey, level design is simplistic and small, very small amount of guns in multiplayer. The medic class is almost useless because 2 shots can kill almost anyone, but it takes about 15 seconds to get someone to full health... makes no sense.

Even very basic gameplay functionality are completely lost in this game; such as being able to map commands to your mouse buttons."
njegov Score 1.0

pa do:
"The game is just a shooter, nothing special about the story, it's just Wolfenstein and that's the great thing about it.
You are living the old Wolfenstein experience again only in a new style and a new way.
This game isn't disappointing as most people thought it would be but it isn't the best in the series either.

I would describe it as.. more fun, more nazi's to f*ck up, more zombies to mummify, more guns to play with, more levels to shoot on.
I would recommend it if you LIKE shooting Nazi's, teamwork, horror, killing the guy with the moustache ( Hitler ), big guns, no tactics, just shoot 'em !
But ofcourse there are some things that aren't right..
Like.. It can get repetitive, only if you don't like games that don't need tactics but do need big guns.

Nothing is really new, not much has changed since the last Wolfenstein, only graphics and maps, but that's a good thing, for some people."
njegov Score 8.5

Popodne kada dođem sa posla znaću šta je od ovoga iznad :d

Možda smo mi mnogo očekivali,a oni se malo potrudili ili nisu znali.
Sve u svemu,***.Biće dobro ako bude iz jače srednje klase po gameplay-u,a i bar je nešto novo.
Ili se još uvek samo tešim.

Poslednja izmena:
Pa realno jeste(makar ovo prvo,po meni,a ko je isao u konzolnu verziju teme video je i tamo puuuuno pljuvanja..:))...Nisu oni trebali MP tim da otpuste,nego SP team...Ja majke mi ionako ne shvatam sta su to oni imali posebno da rade u MP...imali su mape sam da daju 2-3 menija,cak su verovatno i spawn pointe imali....majke mi....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno