Šta je novo?

Novi Wolfenstein!

ах, вулфенштајн је исти као call of duty...

^
Svidja mi se ovaj deo...

Momci, unosite malo vise tecnosti na ovu vrucinu, zvucite ko trolovi na acid-u. Dopada, ne dopada - obrazlozite, ne ispunjava vasa ocekivanja - obrazlozite sta ste ocekivali. 'Bio sam pored druga 0,2 ms kad je igrao' lol. Od toliko filozofa ovde postacu homofobican...:D

Novi Wolf mu dodje kao MoH: Airborne u Sci-Fi fazonu. :)

^
Svidja mi se ovaj deo...

Momci, unosite malo vise tecnosti na ovu vrucinu, zvucite ko trolovi na acid-u. Dopada, ne dopada - obrazlozite, ne ispunjava vasa ocekivanja - obrazlozite sta ste ocekivali. 'Bio sam pored druga 0,2 ms kad je igrao' lol. Od toliko filozofa ovde postacu homofobican...:D

Nisam znao da je filozof=homoseksualac? Hm, svasta naucis :)

Sto se tice moje sposobnosti da shvatim gameplay bez da igram igru kad je nesto ocigledno "iz aviona", eto vec je par ljudi koji su i probali igru zakljucili vrlo slicne stvari kao i ja :) Cudno.
Uzgred, u medjuvremenu sam je i odigrao nekoliko sati... isti utisak. Bolje napicavanje je imao HL1 nego ova igra (al' dobro, HL1 je od mnogih igara bolji :D).

Kao sto sam napisao u konzolaskoj sobi, po mom misljenju treba ici unapred ne stajati u mestu. Sa bio cime u zivotu. Po mom misljenju ova igra radi upravo to.

Ne teram nikog da se slozi samnom. Niti to preterano ocekujem (mada je lep oseaj kad ti neko quote-uje post i doda +1, zar ne? :) ).

Takodje nesto ne vidim ni konkrete komentare oko dobrih strana igre osim da je eto super, novi wolf, kao COD... Meni to nije dovoljno, ***. :)
Skoro sam opet presao Jedi Knight 2 i Jedi Academy. Veci faktor zabave i inovativnosti imaju nego novi wolf :)

^Nauci prvo sta je homofobija.:)

Nebitno da li ti se igra svidja ili ne, uvek mi je smesno kad citam komentare ljudi koji brane to svoje pravo i shvatenje i onda sa tim svojim pravom koje brane prozivaju neistomisljenike. Ali boze moj, to je i uobicajeno na forumima. Ja ipak bicu tvrdoglav pa iako mi i igra bude krs, odigracu je.

Dobro de, znam da nije vezano samo za homoseksualce...

A koga sam ja to prozivao? Quote molio bih.

Nebitno je samo dok se slazem sa tvojim misljenjem? :)
Samo ti budi tvrdoglav i zabavi se ;)

Poslednja izmena:
Iskuliraj.
Dovoljno dugo igram igre ovakvog tipa da mogu stosta da zakljucim cak i iz trejlera. Igra ima fiziku pretkodnog wolf-a a izgleda komu bolje od COD modern warfare...
Kad mi bude bas mnogo dosadno odigracu je.

Ovo "iskuliraj" je nešto pozitivno i afirmativno.Sebe izgleda doživljavaš kao sveznalicu i experta za video igre i to na neviđeno.A ko god se ne slaže sa tvojom "expertizom" da ućuti jel?Tačno je da je internet čudo i da se rađaju "experti" za sve i svašta ko pečurke posle kiše.Donositi definitivan sud o nekoj igri bez trunke rezerve, na osnovu trejlera i gledanja kako neko , na nekoj konzoli igra (pa ga pusti malo da i on proba) , je najblaže rečeno smešno.Nije mi uopšte jasno što se toliko upinješ da dokaže ovde da igra ,koju nisi odigrao do kraja, nije vredna igranja, i da je totalni promašaj.Ima barem 5-6 igara koje sam posle sat vremena igre obrisao jer mi nije bilo nešto privlačno, ili me nešto iritiralo, a koje sam posle ne samo odigrao do kraja već i zavoleo.No drugo sam ja, ja nisam expert.
Probao sam ovu MP betu, što ima da se "kupi".Čisto da vidim kako to sve izgleda.Nisam igrao na netu, već samo malo hodao po mapama, probavo oružja i tako to.Što se tiče grafike, sasvim sam zadovoljan, ništa epohalno ali za igru tipa Wolfenstrein grafika nije u prvom planu , već dobra priča (i duga) a pre svega atmosfera.Što se tiče grafike , ne dopadami se što su boje suviše jarke, naročito crvena.Malo iritira, ali nema veze, navikne se brzo.jeste da je beta u pitanju, i neznam da li je tako u konačnoj verziji ali mi je mnogo glupo što samo ima švapsko oružje.Nije to loše oružje ali ograničiti se samo na 4-5 i nestaviti ništa od američkog, britanskog ili ruskog oruja je bezveze.Možda je razlog da sa manjim izborom oružja bude veća igrivost.Ili logika da se priča dešava duboko u neprijateljskoj teritoriji i ima samo nemačko oružje, daleko su saveznici."Otporaši" protiv "Švaba".Verovatno je tako i ostalo u konačnoj verziji.
Što se tiče zvuka oružja, ja sam primetio da ima problem, barem kod mene.kad se sa nekim automatom puca, dešava se da se nečuje svaki pucanj ili da poneki bude prigušen.Čak i iz pištolja kad se puca malo brže isto se desi.Verovatno je to otklonjeno ili će to naknadno nekim patchom.
Ovo malo što sam video, nije razočaravajuće, naprotiv , očekujem da će singl biti dostojan da nosi ime Wolfenstein.Ne jednako tako dobar kao predhodnik ali svakako vredan tog imena.Bitno je, barem meni, da priča ,atmosfera i muzika budu na nivou, grafika je ipak na trećem mestu.

Spustite loptu da vam se ne bi obila o glavu. :)

back to subject...

meni je igra totalno prosečna - nije loša, per se, definitivno bi mi se svidela da je igram 2004 ili 2005, ali sada nema šanse. Prešao sam CoD4 (nije da ima veze tematika, ali nebitno), prešao sam Bioshock, madafakin Crysis (!!!!) i to je dovoljno da kažem da je ovo sa sadašnjeg aspekta, očekvanja (od tog tima i franšize!) - trash.
Od ovoga je bolji i CoD5, pa i poslednja BIA. Štaviše, bolji su i Doom III i Quake IV! Šta fali? Sve je "retro" i to na loš način. Počev od grafike, do fizike, napucavanja, nekih amaterskih tekstura, modela i animacija - sve do glume koja je na nivou loših B filmova od pre trideset godina. Dakle, waste of time - a znate kako kažu za vreme :)

Poslednja izmena:
Spustite loptu da vam se ne bi obila o glavu. :)

ja sam cuo za bostan,ali za loptu nisam....dal bi bio pinball???:d

p.s. - jaci bi efekat bio da si rekao spusite ciglu da vam se ne obije o glavu.:-devil-:

edit - ovo sto sam do sad procitao me potpuno obeshrabrilo sto se tice nabavke demo-a...
sacuvacu sebi par sati..:)

Poslednja izmena:
meni je igra totalno prosečna - nije loša, per se, definitivno bi mi se svidela da je igram 2004 ili 2005, ali sada nema šanse. Prešao sam CoD4 (nije da ima veze tematika, ali nebitno), prešao sam Bioshock, madafakin Crysis (!!!!) i to je dovoljno da kažem da je ovo sa sadašnjeg aspekta, očekvanja (od tog tima i franšize!) - trash.
Šta fali? Sve je "retro" i to na loš način. Počev od grafike, do fizike, napucavanja, nekih amaterskih tekstura, modela

eto, manje vise isto to sam i ja rekao, samo posto je za poredjenje pomenuta neka druga (ZLA) igra cije ime ne sme da se pomene, post je zavrsio u kanti :wall::wall::wall::wall::wall::wall:

Ovo "iskuliraj" je nešto pozitivno i afirmativno.Sebe izgleda doživljavaš kao sveznalicu i experta za video igre i to na neviđeno.A ko god se ne slaže sa tvojom "expertizom" da ućuti jel?Tačno je da je internet čudo i da se rađaju "experti" za sve i svašta ko pečurke posle kiše.Donositi definitivan sud o nekoj igri bez trunke rezerve, na osnovu trejlera i gledanja kako neko , na nekoj konzoli igra (pa ga pusti malo da i on proba) , je najblaže rečeno smešno.Nije mi uopšte jasno što se toliko upinješ da dokaže ovde da igra ,koju nisi odigrao do kraja, nije vredna igranja, i da je totalni promašaj.

Zamolio bih te da procitas kuzmin post pre mog. Bice ti mozda jasnije zasto sam to napisao i kojim tonom.
Takodje bih te zamolio da procitas ponovo i moje postove (pogotovo ono sto sam boldovao) pre nego sto pocnes da tako obrces ono sto sam napisao. Mislim da ces shvatiti da nista od toga nije napisano nadobudne namere. Da li sam igde napisao da neko ucuti? Koliko vidim upravo je ubrnuto, svi meni govore izmedju redova da ja "umuknem" posto nemam pozitivno misljenje o igri...

Nisam ekspert, ali imam 20god igranja iza sebe pa neke komentare smem sebi da dozvolim. Ko se ne slaze samnom ne mora, prosto.

poz

bdefinitivno bi mi se svidela da je igram 2004 ili 2005, ali sada nema šanse. Prešao sam CoD4 (nije da ima veze tematika, ali nebitno), prešao sam Bioshock, madafakin Crysis (!!!!) i to je dovoljno da kažem da je ovo sa sadašnjeg aspekta, očekvanja (od tog tima i franšize!) - trash.

Ovo sam zaboravio da dodam. Slazem se u potpunosti. Jedino je ne bih nazvao trash.

mozda im se ne dopada jer su igrali full, ali na konzoli? :)

Da, ali vidiš Makso, ti si opet dao SVOJE poređenje subjektivnog doživljaja određenih igara, po nekoj subjektivnoj hijerarhiji.
Međutim, meni je sa tog spiska Bioshock bio prosek, cod5 mi je bio shit, BIA odlicna, pa cod4 i kriza na vrhu. Znaš o čemu ti pričam, ne vezano za ovu igru, već uopšte. Nemoguće je generalizovati ukuse, jedino bi bilo realno reći MENI se (ne)sviđa igra koju sam PREŠAO, zbog toga i toga, (ne) preporučujem je , a ne nemojte igrati igru jer je meni sranye i sl, što je već bespotrebno i iritirajuće nametanje ukusa... Mada nisam nista novo rekao, ali mislim da je potrebno s vremena na vreme ponoviti se u tom začaranom krugu. Drugi faktor je faktor dodatnog nametanja i busanja u grudi, no...:D

Ovde se, koliko vidim, opet ponavlja Fallout sindrom. Matorcima ne valja nova igra jer nije na nivou starog Wolfa, a mladji narastaji je brane sa strascu zealota jer su sad i oni igrali taj famozni Wolfenstein i ne sme da je pljuje. Iskreno ja bih zabranio ovo podizanje serijala iz mrtvih i izivljavanje kojekavih razvojnih studija na njima. Ionako je sve sto valjalo od gaming timova ili otislo pod katanac ili podleglo zovu dolara. Ne do bog da nekome padne na pamet da pravi System Shock 3.

Ja licno vise volim da pucam sa joypadom nego na misem.

Drago mi je zbog tebe i svih ostalih sto uzivate u tome :).

Poslednja izmena:
Nemoguće je generalizovati ukuse, jedino bi bilo realno reći MENI se (ne)sviđa igra koju sam PREŠAO, ...

Em... pa mi svo vreme i govorimo da se NAMA ne svidja i naveli smo zasto. Ko moze da te ubedi u suprotno ako se tebi svidja? :)

A ne moras da predjes igru da bi imao pravo da kazes da ti se ne svidja...

Kako bi sve ovo drugacije gledali da morate da izdvojite 40e za igru...

Počeo fajt,a?
boxing.gif

Šta li će tek biti od 18-19 avgusta kada krenemo sa igranjem.
Hell on Earth :-devil-:

Poslednja izmena:
MAD_MUzzY
Ne kontaš ti mene uopšte, pa ću i ja iskoristiti moje pravo i (neko reče) dragoceno vreme da ti ne odgovorim...:D

Poslednja izmena:
Sta fali sto smo igrali na konzoli.Ja licno vise volim da pucam sa joypadom nego na misem.:)
Inace napucavanje uopste nije toliko slabo.

pa fali.. jer je ovo pc deo i apsolutno niste kvalifikovani da ucestvujete na ovoj raspravi sa tog aspekta :d

i ne ovo nema veze sa fallout sindormom, jer je fo3 abominacija serijala, a po svemu sudeci wolf ce biti isti kao i prvi deo, sto se matorcima ne svidja... sto opet nema veze sa celom diskusijom oko fo :)

Poslednja izmena:
мени се не свиђа идеја овог вулфенштајна (бар колико сам видео из овог трејлера), је да баш покушавају да буду као CoD. отворен простор, пуно непријатеља, затим оно за хелт, тј само-лечење, и крвав екран кад си при крају, и на крају твоји саборци који као помажу.
први вулфи није био такав, није било толико великог простора, и све си радио single :)

ma nije tolko veliki prostor. manje vise se svede da ides jednim putem i radis misije. tvoji saborci koji se ponekad pojavljuju maltene nista ne pomazu, a uglavnom i ides sam. ono sto zaista smara je sto posle svake misije trebas da prodjes kroz grad tj da se vratis po novu misliju. otprilike imas 3 puta kojima ides, ili u jednom ili u drugom smeru, i stalno se bijes sa novim vojnicima na istom mestu

Posle jos par sati igranja moram da priznam da sam sve zadovoljniji.Igra je prodobra.Meni se licno napucavanje mnogo dopada + atmosfera je vrhunska.U pokretu mnogo bolje izgleda nego na slikama.
U nekoliko navrata bas je prstao adrenalin.Fizika je bolja nego u Call of Juarez-u prema tome glupo je se zaliti na istu.Ovo je u celosti bolja igra od COD WaW-a.
Obavezno probati pa ako vam se svidi super ako pak ne,hebiga cekajte "next gen".:D

Poslednja izmena:
@BanR... Kapiramo se, nije problem :). Ja sam zato i rekao da meni igra nije nešto i nadam se, naveo zbog čega je tako. Najkraće i najprostije bi bilo reći da ju je pregazilo vreme. I to je to.

Vrh Dno