Iskuliraj.
Dovoljno dugo igram igre ovakvog tipa da mogu stosta da zakljucim cak i iz trejlera. Igra ima fiziku pretkodnog wolf-a a izgleda komu bolje od COD modern warfare...
Kad mi bude bas mnogo dosadno odigracu je.
Ovo "iskuliraj" je nešto pozitivno i afirmativno.Sebe izgleda doživljavaš kao sveznalicu i experta za video igre i to na neviđeno.A ko god se ne slaže sa tvojom "expertizom" da ućuti jel?Tačno je da je internet čudo i da se rađaju "experti" za sve i svašta ko pečurke posle kiše.Donositi definitivan sud o nekoj igri bez trunke rezerve, na osnovu trejlera i gledanja kako neko , na nekoj konzoli igra (pa ga pusti malo da i on proba) , je najblaže rečeno smešno.Nije mi uopšte jasno što se toliko upinješ da dokaže ovde da igra ,koju nisi odigrao do kraja, nije vredna igranja, i da je totalni promašaj.Ima barem 5-6 igara koje sam posle sat vremena igre obrisao jer mi nije bilo nešto privlačno, ili me nešto iritiralo, a koje sam posle ne samo odigrao do kraja već i zavoleo.No drugo sam ja, ja nisam expert.
Probao sam ovu MP betu, što ima da se "kupi".Čisto da vidim kako to sve izgleda.Nisam igrao na netu, već samo malo hodao po mapama, probavo oružja i tako to.Što se tiče grafike, sasvim sam zadovoljan, ništa epohalno ali za igru tipa Wolfenstrein grafika nije u prvom planu , već dobra priča (i duga) a pre svega atmosfera.Što se tiče grafike , ne dopadami se što su boje suviše jarke, naročito crvena.Malo iritira, ali nema veze, navikne se brzo.jeste da je beta u pitanju, i neznam da li je tako u konačnoj verziji ali mi je mnogo glupo što samo ima švapsko oružje.Nije to loše oružje ali ograničiti se samo na 4-5 i nestaviti ništa od američkog, britanskog ili ruskog oruja je bezveze.Možda je razlog da sa manjim izborom oružja bude veća igrivost.Ili logika da se priča dešava duboko u neprijateljskoj teritoriji i ima samo nemačko oružje, daleko su saveznici."Otporaši" protiv "Švaba".Verovatno je tako i ostalo u konačnoj verziji.
Što se tiče zvuka oružja, ja sam primetio da ima problem, barem kod mene.kad se sa nekim automatom puca, dešava se da se nečuje svaki pucanj ili da poneki bude prigušen.Čak i iz pištolja kad se puca malo brže isto se desi.Verovatno je to otklonjeno ili će to naknadno nekim patchom.
Ovo malo što sam video, nije razočaravajuće, naprotiv , očekujem da će singl biti dostojan da nosi ime Wolfenstein.Ne jednako tako dobar kao predhodnik ali svakako vredan tog imena.Bitno je, barem meni, da priča ,atmosfera i muzika budu na nivou, grafika je ipak na trećem mestu.