admin user
tzlkisonpk je pass ili ztonpk vec se nesecam tacno al jedan od ta 2 passworda jest, i ne,nisu ti onemogucene nikoje opcije.Sve je OPEN.
Zemlja porekla, u saradnji sa "stručnjakom" koji se opredelio za uvoz ovog kung-fuaAli ja pitam šta izaziva variranje.
Zemlja porekla, u saradnji sa "stručnjakom" koji se opredelio za uvoz ovog kung-fua
Zamisli kvalitet elektronskih komponenti unutar kućišta, počev od napajanja uređaja :smash:
Postoji li nacin da saznam da li mi neko krade net??? U stanu su dva laptopa prikljucena, koriste se samo za surf, a veza je kako kad...od odlicne do ocajne....
br 5 je adresa tvog kompa.
Zemlja porekla? A izvini, koje je poreklo 99% ADSL rutera na svetu? Da ne pitam za sve ostale stvari koje imaš po kući...
Huawei nije baš mačji kašalj kakvim ga ovde svi predstavljaju... u pitanju je telekomunikacioni gigant, majku mu.
Pre će biti da nešto fali našem telekomu, jer internet već više od godinu dana očajno radi, šta god ti koristio od opreme.
Pozdrav svima,
molim vas mala pomoc oko ovoga rutera;
naime podesavao sam parametre za firewall, ali ocigledno da sam zakljucao pristup ne samo sa WAN-a nego i sa LAN-a i ne mogu da mu pristup nikako. Dakle predpostavljam da je jedina solucija hard-reset.
Ako ga hard-resetujem da li gubim sve parametre za ADSL/IPTV ?? Nebih zeleo da cekam odgovor iz Telekoma narednih par dana (nedelja)...
Hvala
Danas sam dobio ovaj modem umesto onog MT882, koji je odsluzio svojih 3 godine staza. Malo sam se mucio dok nisam provalio kako da ukljucim portove 3 i 4. Naime nije samo da se stikliraju u Basic->DHCP, nego mora da se ide Advance->Port Maping, tu prvo izaberete Group index 2, pa destiklirate lan 2 i 3, pa se vratite na Group index 1 i stiklirate ih.
Inace ok mi deluje modem, jedino sto mi smeta je sto posle hard reseta opet cu trebati da pravim ta lan podesavanja. E da ne znam da li svi su takvi ali ja sam dobio modem gde mogu da mu menjam user i pass za adsl, to na proslom nije moglo, sto znaci da se ovaj modem moze koristiti i na drugim adsl linijama
Ili ti Zaštita Telekoma Od Neovlašćenog Pristupa Korisnika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari