Šta je novo?

Novi operater IPTV - ''IP Mreže Srbije D1''

Juče sam aktivirao ovaj IPTV servis i mogu reći da sam zadovoljan.Kvalitet slike je samo malo ispod satelitske, a dosta iznad kablovske u mom gradu.Program je lepo napravljen i organizovan.Za ovu cenu je sasvim ok.Naravno, ipak je prava iptv nešto drugo i ipak bolje, ali ova alternativa nudi svima mogućnost priključenja bez obzira na mesto,provajdera što daje konačno mogućnost i našim ljudima u svetu da gledaju kanale kao da su kod kuće...ali i svima ostalim koje ovi kanali zanimaju.
Treba sačekati da servis potpuno krene sa radom pa onda ih eventualno kritikovati.Ovo je samo test faza..Za sada je simpatično :wave:

Ma kakva test faza...rade oni već dugo a sad su samo promenili ime,inače test faza im traje non-stop od kad postoje :d a ovo šta ste napisali "Kvalitet slike je samo malo ispod satelitske"...bez uvrede ali to je smešno :wall:

Juče sam aktivirao ovaj IPTV servis i mogu reći da sam zadovoljan.Kvalitet slike je samo malo ispod satelitske, a dosta iznad kablovske u mom gradu.Program je lepo napravljen i organizovan.Za ovu cenu je sasvim ok.Naravno, ipak je prava iptv nešto drugo i ipak bolje, ali ova alternativa nudi svima mogućnost priključenja bez obzira na mesto,provajdera što daje konačno mogućnost i našim ljudima u svetu da gledaju kanale kao da su kod kuće...ali i svima ostalim koje ovi kanali zanimaju.
Treba sačekati da servis potpuno krene sa radom pa onda ih eventualno kritikovati.Ovo je samo test faza..Za sada je simpatično :wave:

jel nas ti to zezas ? -___________-

slika je uzas :S ono sto oni zovu HD...videlo hd-a...a o SD necu ni da pricam, ponuda u osnovnom paketu..uzas...bvzvz kanali, a pola ih ne radi uopste !!!! i to je to, nista vise i nema !! :S:

Ja ne znam koji vi to "space" kablovski koristite...

Kad sam imao IKOM kablovsku na kompu, slika je bila čak nešto lošijeg kvaliteta od ove koju dobijam preko D1, tako da jedino pretpostavljam da SBB nudi nešto mnogo kvalitetnije.

Možda poredite kvalitet HD filmova sa kvalitetom ovog programa?

E sad, vidi se da je u test fazi, i to baš baš ranoj fazi. Kada je veče ili evo npr. današnji dan (subota popodne), prekidi postaju neprijatni (na svakih 30-40 sekundi mi zastane na 2-3 sekunde).

Kapiram da je sada mnogo korisnika nagrnulo na ovu free varijantu, pa da su im serveri preopterećeni. Daću im eventualno jednu šansu kad budem uplatio neki paket - ništa više od toga.

Samo da radi stream kako treba, ionako tv upalim samo kad ima neka utakmica. Ustvari, više gledam streamove po internetu nego tv. Uzeću tu Arenu i ja zadovoljan.

Čisto da vas informišem da sam viđao arenu (ali samo jedan kanal) na nekom od ovih free NetTV playera. Nije Raedon, ne mogu da se setim baš koji je, izguglajte malo.

Ovo je super ako recimo zivis u finskoj,danskoj ili bilo gde de si sam
Piči te nostalgija petkom uvece i ti stišpu film na rts ili foxu,neki partizanski ili braca po materi...ili jutarnji program,gledas gde je guzva u beogradu,onako nekako ti milo kad mozes to da vidis negde u tri lepe i to te drzi i kazes sebi vraticu se ja jednom
i to je 300 kinti,pa to ljudi popuse za 2 dana ovde u beogradu jos ako popijes kafu eto ti extra paket za odrasle
I da,šlag na tortu je žikina šarenica za week :)

Poslednja izmena:
ma dajte ovo je blagi uzas... kako ih samo nije sramota da koriste naziv iptv pa ovo nije videlo ni I a kamoli ostala slova od iptv-a. ovo samo u srbiji moze da prodje i jos da im neko za to placa. da su u bilo kojoj drugoj drzavi vec bi ih odavno masa spalila do temelja u znak protesta.

a da nepricamo da bi gledao ove tako nazovi kanale moram da pogasim sve sto mi se trenutno skida ili radim da bi mogo da gledam kanale kako treba. a drugo gospoda kazu da je dovoljan 1 mb za gledanje ovih kanala, ja sa 2 mb nema sanse da gledam u hd rezoluciji nego moram na srednje da stavim da bi slika bila koliko toliko normalna a da negovorim o polovini kanala koja nece da radi.

bruka i sramota sta kod nas u drzavi se radi i dozvoljava da se radi a mi smo jos vece ovce sto im to dozvoljavamo i jos im za to placamo. za ovu uslugu oni bi trebali svakog meseca da nama placaju a ne mi njima. sramota

a mi smo jos vece ovce sto im to dozvoljavamo i jos im za to placamo. za ovu uslugu oni bi trebali svakog meseca da nama placaju a ne mi njima. sramota

Niko te ne tera da platiš...Nisam video na njihovom sajtu da ćemo svi morati da platimo (kao RTS) :type: tako da nemoj da brigaš, život se stara..dok ima ljudi,biće i para..:wave:

Čisto da vas informišem da sam viđao arenu (ali samo jedan kanal) na nekom od ovih free NetTV playera. Nije Raedon, ne mogu da se setim baš koji je, izguglajte malo.
Verovatno Arena 1, koja uglavnom služi za reklamiranje Arene 2, 3 i 4 ;)

ma dajte ovo je blagi uzas... kako ih samo nije sramota da koriste naziv iptv pa ovo nije videlo ni I a kamoli ostala slova od iptv-a. ovo samo u srbiji moze da prodje i jos da im neko za to placa. da su u bilo kojoj drugoj drzavi vec bi ih odavno masa spalila do temelja u znak protesta.

a da nepricamo da bi gledao ove tako nazovi kanale moram da pogasim sve sto mi se trenutno skida ili radim da bi mogo da gledam kanale kako treba. a drugo gospoda kazu da je dovoljan 1 mb za gledanje ovih kanala, ja sa 2 mb nema sanse da gledam u hd rezoluciji nego moram na srednje da stavim da bi slika bila koliko toliko normalna a da negovorim o polovini kanala koja nece da radi.

bruka i sramota sta kod nas u drzavi se radi i dozvoljava da se radi a mi smo jos vece ovce sto im to dozvoljavamo i jos im za to placamo. za ovu uslugu oni bi trebali svakog meseca da nama placaju a ne mi njima. sramota

Paaa, ko gleda TV program, po meni, i treba da plati debelo. :D (ironija, mada...)

Viđao sam je i ja, mislim da je baš readon u pitanju. Kvalitet je očajan (nisam probirljiv) plus je bilo channel not available 9 od 10 puta kad sam probao. Samo kažem, ne očekujem da ide free nonstop u dobrom kvalitetu.

Skinuo, probao, deinstalirao... :)

Paaa, ko gleda TV program, po meni, i treba da plati debelo. :D (ironija, mada...)

ajde ti ironicni idi pa im placaj krs uslugu a ja cu ono sto me zaniam da svucem sa neta pa da gledam ko covek bez reklama i sa lepo ustelovanim prevodima. a ovo sto su oni nama ponudili cista *******cija naroda. u fazonu ko se upeca upecao se a ko ne *** doce drugi saran.

ajde ti ironicni idi pa im placaj krs uslugu a ja cu ono sto me zaniam da svucem sa neta pa da gledam ko covek bez reklama i sa lepo ustelovanim prevodima. a ovo sto su oni nama ponudili cista *******cija naroda. u fazonu ko se upeca upecao se a ko ne *** doce drugi saran.

Nisi razumeo ironiju. I ja kazem isto - ko se peca na TV program + los prenos i nije za bolje.

kao što kolega reče, idite na Pretplata, pa OSNOVNI PAKET, pa Pink ;)

Meni jos uvek nije stigao probni kljuc. Mozda ne rade vikendom, ko KDS PTT :smash:

koliko sam ja ukapirao ovi kanali su FTA, treba samo otići u neki satelitski shop kupiti ovu motorolu i dobijaš 80-ak kanala za dž bez ikakvih pretplata i ostalih kasnijih plaćanja.
takođe receiver izgleda jadno i kao da je pravljen od najlošijih materijala(daljinac takođe) tako da ne bi trebala biti velika investicija.

Probao sam i ja na par minuta i blic utisak je:
1. SD kanali - zalostan kvalite slike
2. HD - podnosljivo, poredio sa sa telekom IPTV (na zalost nemam HD na IPTV-u pa nisam moga da poredim 1 na 1) znaci slika je nesto "ostrija" nego kod sd IPTV (kojem generalno i zameram malo meksu sliku i manju zasicenost bojom mada je moguce da to ima veze za telekomovim STB-om) ali je zato pikselizacija daleko primetnija nego kod IPTV.

Meni licno je sve ovo beskorisno, jer je SD ispod granice podnosljivog, a HD kanali (ima ih svega tri i nisu titlovani) nemaju onaj vau efekat kakav normalno izaziva HD, cak i 720P MKV mnogo atraktivnije izgleda u odnosu na ovaj "HD". Da prevedem u sferu novca, meni ovo vredi nekih 50 din mesecno.

cini mi se da je ceo bench uzeo ovu test pretplatu :)

Pucanja veze postaju sve ucestalija (taman se zabodem u fotelju da odgledam neki film, i zakuca mi se 3 stotinke nakon zauzimanja idealne pozicije)

Cudi me da ovaj njihov player nema mogucnost auto-rekonektovanja nakon prekida veze.

Meni su poslali kljuc odmah. Registrovao sam se i za mene i za drugaricu i njoj je odmah stigao kljuc.Mislim sta ja znam nije losa fora s obzirom da imam samo 1 mbit/s ovo radi super,cak mi vise koci YouTube nego tv kanali. Sve u svemu nacice svoje musterije,ima dosta ljudi kojima u ovo vreme kvalitet nije bitan,tj bitnija im je cena. :p

Uspeo sam da dobijem kljuc, na treci mail ...
Slika je sjajna :D
Uglavnom, da daju ovo besplatno bilo bi zadovoljavajuce ...

Zašto jednostavno, kada može komplikovano... :d

1. Instalirajte VLC player ( ili pokrenite isti ako ga već imate instaliranog :p )

2. Otvorite playlist, deni klik mišem u polju playlist, advanced open, add...

3. Ubacite VLC Lista.txt

4. Uživajte uz Arenu, xXx, Pink... :smoke:

Izvor [es] :type:

Prilozi

• VLC Lista.txt
    10.5 KB · Pregleda: 1,864
Ovo vec ima smisla jer je free, iako je kvalitet slike i dalje zalostan.

Kako su ovo iskopali i dokle ce raditi? Sve u svemu hvala deNSki.

Svaka čast...trajaće dok im Matićka ne pošalje ove nove telekomunikacione inspektore:d

Nazad
Vrh Dno