Šta je novo?

Novi operater IPTV - ''IP Mreže Srbije D1''

Probao sam i moram reći da mi se ovo uopšte ne sviđa.Kvalitet slike i zvuka, iako su podešeni na HD je očajan.Očekivao sam ipak nešto bolje od ovoga što smo dobili.Nadam se da će poboljšati kvalitet, inače ode mas' u propas'.

Ahahaha koji trash od kvaliteta. U rangu su kvalitetom slike sa Youtube-a. HD kanali su blagi ocaj, ono nije ni H od HD, bitrate je nenormalno mali.

3D kanali hahahahaha, dve iste slike, o boze...

Da li je moguce da ovako nesto postoji i da se prodaje? Sta su mislili?

Koncept iptv-a je skroz drugaciji, ovo nije iptv. Prvo sto gusi vezu, drugo sto su ubacili 90% domacih kanala za koje prvi put cujem. Sramota sto postoji ovakva ponuda, i sto ce neko zapravo razmisliti da uzme ovo. Srbijo...

Ovo se u stvari zove NET TV.
Za razliku od telekomovog iptv-a dosta neozbiljnije. Koristi internet konekciju za prenos, a ne atm mrezu kao kod telekoma.

3d je pobedio :) 2 slike hahahha

Znam sta je i kako radi iptv, imam ga ;)

Protok za televiziju treba da bude skroz odvojen od protoka za internet da se ne bi medjusobno gusili, trebali su da se ugledaju na telekom.

Tacno, vise bi mu pristajalo ime NetTv, odakle im smelost da ovo nazovu IPTV i da ga pod tim imenom prodaju meni nije jasno.

Sta reci uzas kvalitet:S: kvare ove HD kanale uzas losom kompresijom:(

Znam sta je i kako radi iptv, imam ga ;)

Protok za televiziju treba da bude skroz odvojen od protoka za internet da se ne bi medjusobno gusili, trebali su da se ugledaju na telekom.

Tacno, vise bi mu pristajalo ime NetTv, odakle im smelost da ovo nazovu IPTV i da ga pod tim imenom prodaju meni nije jasno.

I da hoce, ne mogu da se ugledaju na telekom. Nemaju infrastrukturu. Ne znam kako samo dozvoljavaju dalju distribuciju video materijala. DRM zastita???

Ovakvi paketi postoje GoogleTV AppleTV...
Ovo nije lose, jedino kad ti zatreba neka utakmica ili tako nesto sa tv-a, a nisi pored tv-a.

Ovo ce biti Orion-ov IPTV ... Snifovao sam saobracaj :) Adrese sezampro-a.

Pa da, pise cak i na sajtu da su u saradnji sa Orionom. Videcemo kako se dalje ovo razvija ali po meni je ovo propalo u najavi.

Ako ponude kanale po paketima za ok pare izaci ce na dobro, ako ne onda se gubi svaki smisao.

Isti je vlasnik NET TV PLUS i IP-D1.

Poslednja izmena:
Kad bi gledao ovo, nema nista onda od download-a. :S: Reko po naslovu covek da je ovo... A najace je da su jedinstveni u svetu. :)

ako ovako ostane kao sto je trenutno..bice promasaj..slika je bzvz, ovi kanal u osnovnoj ponudi za 300 dinara... katastrofa...sam program za PC je jako siromasan, malo opcija ima ;\ bar za sad.. FAIL

@Dodatak
Nisam skapirao najbolje, kako gledas National Geographic kada je u ponudi samo osnovni paket u kome nema NG ?

@Dodatak
Nisam skapirao najbolje, kako gledas National Geographic kada je u ponudi samo osnovni paket u kome nema NG ?

National Geographic je u HD paketu.Znaci pored osnovnog paketa,sa desne strane imas i ikonu za 3D kanale,HD kanale i INTERNET kanale.

Nisam skidao player, mislio sam da je moguce gledati samo osnovni paket

Ako ponude kanale po paketima za ok pare izaci ce na dobro, ako ne onda se gubi svaki smisao.

Slazem se 100%

Nije losa stvar ako cena bude korektna. Danas nema kablovske ispod 900 dinara mesecno. Ako ponude ok izbor kanala, preko loseg kvaliteta moze da se predje.

Evo sad im server toliko opterecen secka slika:S: meri brzinu od 50kb/s:d

Očigledno kad se malo pročačka ispod haube je da je ovo Orion-ov proizvod....Po meni ovo je blamaža samo takva...E Sezame sezame...

Zanimljiva džidža sve u svemu...lepo izgleda a ne štuca...i na kompu i na iPhonu... Ako održe nisku cenu počistiće konkurenciju ! (za ljude koji povremeno gledaju tv pogotovo)

Jedina šansa im je da ponude tipa godišnje ključeve, šestomesečne ili slično... Onda bih razmislio... Npr. godišnji za 1200 ili tako nešto...

Isprobao sam i ovo je klasičan net tv... Kakav bre IPTV... Prva televizija je u 4:3... ako stavim 16:9 onda je ok ali ostale se onda shebu...

HD je slabiji nego na youtube....

Btw, ozbiljno nema titla na stranim kanalima? Realno, mene baš briga ali mojim matorcima ne bih nikada mogao ovo da uvalim... Ubili bi me.

Poslednja izmena:
Ovo eventualno vidim kao nešto za naše gasterbajtere :)

http://www.nettvplus.com/n/

Isti đavo, drugo pakovanje :d ... Elem, skinuo, instalirao, deinstalirao... :smoke:

U načelu, gledljivo za osobe koje ne mogu bez farme, Mr. Tijanića i ostalih "popularnih" TV stanica... :bottle: Bilo bi dobro kada bi se mogle otvarati SVE ponuđene stanice osnovnog paketa a da se ne dobija poruka " Veza prekinuta ". :banana:
Bilo kako bilo, moglo je to bolje ali... tako to ide u ovoj "državi". Ono IPTV bolje da izbrišu i da postave NetTV - jer je sve samo ne IPTV... Izgleda da nisu čuli za Readon.

Btw... Ključ koji dobijete, možete ubaciti u bilo koji od NetTVplus plejera i " uživati " u čarima NetTV-a... :eyebrows:

jasta

Ni govora o IPTV samo me zanima Arena Sport koliko ce da bude...ali nema sanse da bude kvalitet kao kod Lelekoma...

Puca player,a kolko sam video kvalitet slike je ocajan za domace kanale ova 3 HD kanala nisu losa.

Simpa stvar ali ako je za dz :D Domaci kanali me ne zanimaju a ovi ,,HD'' deluju pristojno samo sto meni secka slika i pojavljuju mi se neke kockice, verovatno zbog lose veze.
Ne znam da li ce ovo imati prodju kod nas. Sto bi neko platio za ovo?

Simpa stvar ali ako je za dz :D Domaci kanali me ne zanimaju a ovi ,,HD'' deluju pristojno samo sto meni secka slika i pojavljuju mi se neke kockice, verovatno zbog lose veze.
Ne znam da li ce ovo imati prodju kod nas. Sto bi neko platio za ovo?
I kod mene isto secka naprimer ujutru radi normalno a uvece oko 8-9 sati nece nikako:d
a net 3mbps:)

Poslednja izmena:
Meni ovo bas deluje kao igracka, kao neki od besplatnih programa koji strimuju raznorazne tv kanale sa neta. I sto neko rece, da je dzabe verovatno bi ostavio na kompu, eto, neka stoji, mozda mi se katkad pogleda TV Dzenarika ili tako neka egzotika koju nude u osnovnom paketu. :d Ali da mi stize racun za ovo cudo, pa makar bilo i 300 kinti mesecno...nema sanse. :)

Juče sam aktivirao ovaj IPTV servis i mogu reći da sam zadovoljan.Kvalitet slike je samo malo ispod satelitske, a dosta iznad kablovske u mom gradu.Program je lepo napravljen i organizovan.Za ovu cenu je sasvim ok.Naravno, ipak je prava iptv nešto drugo i ipak bolje, ali ova alternativa nudi svima mogućnost priključenja bez obzira na mesto,provajdera što daje konačno mogućnost i našim ljudima u svetu da gledaju kanale kao da su kod kuće...ali i svima ostalim koje ovi kanali zanimaju.
Treba sačekati da servis potpuno krene sa radom pa onda ih eventualno kritikovati.Ovo je samo test faza..Za sada je simpatično :wave:

Nazad
Vrh Dno