Što se osvjetljenja ekrana tiče, fora je ista kao i sa zvučnicima - smanji do kraja i onda povećaj za samo jedan step, tj. samo jednu kockicu. I to ti je to...
govoris, za tebe je MacOS operativni sistem pun nelogicnosti i nesto sto odise nedovrsenoscu. Mislim da si ti taj koji ima problem![]()
elem, jeste li videli sta pise za Mini DisplayPort: "Mini DisplayPort for video input and output (adapters sold separately);"
sta to znaci? da preko Mini DisplayPorta moze da se dovede externa slika na iMac ekran ??
The Mini DisplayPort lets you connect an external display, including the Apple LED Cinema Display, to your iMac. On the 27-inch iMac, the same port offers input, too. So you can connect any external source that has DisplayPort output — including a MacBook or MacBook Pro — and use your iMac as a display.
posto nemam Google Wavemad
moracu ovako:
cost of new 27" iMac vs Hackintosh
ako nekog interesuje koliko kosta Hackintosh a koliko novi iMac i7 ...
ja sam do pre dva dana bio u dilemiodnosno cekao sam da vidim nove iMac-ove
i po meni, cekanje se isplatilo
EDIT: MacPro - treba mi i monitor 30" (aka jos bar 1400e !) ... i dalje je preskupo, odnosno skuplje od 27" iMac-a.
...fali mu elaboriranost u okviru samog sebe...
1990 evra za Core i7 iMac? Kovacm previshe si optimistichan. 210.000 din je cena bila uvek za najjachi iMac u ovom sluchaju to ce biti Core i5 + 200e doplate za i7 a to je oko 2300-2400e
Malo si permutovao godine, pre će biti da je Velebit zastupnik Applea od 1978 ili 1979. B) 1987. ili 1988. se već oformio ACS (otcepili se ljudi koji su radili Apple iz Velebita i napravili svoju firmu).Zagrebački Velebit je bio uvoznik Apple-a od 1987/8/9 ili tako nešto, a tada (kao što Milan reče) dobar dio Evrope nije imao uopšte zvanično bilo-šta-Apple.
taj ACS je danas PowerCom ?
Da, preimenovali su se tokom devedestih, tu negde kada ih je kupio Apcom. A ove godine je i Apcom izašao iz ilegale, tako da ti nisi zvao Powercom, već Apcom, a ni ne znaš. B)
Rasparcavanje novog iMac-a
![]()
http://www.ifixit.com/Teardown/iMac-Intel-27-Inch/1236/1
Bogami stavili su neke masivne hadnjake unutra i gomilu ventilatora.
Od svega sto si napisao, ovo je najsmesnije.
znamispravila me je devojka na telefonu...
a Apcom je ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari