- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):...
znachi svi cemo oko toshinog bunara da se nastanimo![]()
Heh...ja da budem Tosinom Bunaru mogu samo ako se uselim u kofu (onu iz bunara
znachi svi cemo oko toshinog bunara da se nastanimo![]()
Skot je napisao(la):...
Jedini smo na svetu koji imamo dvojnike na digitalnoj centrali (moj slucaj) - slusao sam pricu od ljudi iz telekoma da su se ovi iz ericsonna ili vec koje firme cije su digitalne centrale cudile kako smo uspeli da nabudzimo dvojnike na digitalnoj centrali.
Anubis je napisao(la):Cisto da se zna da iza Verata stoji D-Telekom tako da kad ovim sabanima istekne monopol eto nama jeftinog neta, mobilne telefonije itd. pa sta mislite zasto se sad Telekom i Mobtel ubijaju da ponude sto bolje pakete zato sto znaju da im je odzvonilo cim dodje strani provajder koji moze bez problema da u roku od 6-12 meseci preuzme veci deo mobilne telefonije i interneta koji je kod nas uzas tako da sve sto bude high speed net po pristupacnim cenama ima da se tucemo. Jedini problem kod neta je infrastruktura i izvodjenje radova bas kao sto je neko rekao pijani majstori i direktori koji odradjuju sekretaricebice mnoooooooooogo bolje kad bude slobodno trziste pa ko bude ponudio bolje uslove taj ce imati najvise korisnika. Da nam drzava nije lopovska davno bi imali bolji net dok nam je mobilna telefonija sasvim solidna. Da napomenem da ne treba ocekivati da kad gadovima istekne monopol u roku od mesec dana da ce da dodje D-Telekom i odma da ponudi ADSL za 20E ne bice to jos jedno godinu dana otpadanja sa shit netom a onda kad odrade sve kako treba cemo i mi kao sav normalan svet da surfujemo skidamo filmove muziku i da se igramo. Toliko od mene znam da sam smorio
![]()
|smile| je napisao(la):btw ja sam evo uzeo ovo preko verata i sbb-a
i radi do jaja... 128ka sam uzeo
1670dinara mesecni flat
Mslim da se ovo podrazumeva...[G]H1ghLANdeR je napisao(la):ne moze samo net,moras i tv da placash
i ne mozes da imas 2 kablovska operatera u stanu
i ako nema net strukture kod tebe guru za sbb,a ima tv,neces moci da uvedesh net,to proveri prvo
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):ne moze samo net,moras i tv da placash
i ako nema net strukture kod tebe guru za sbb,a ima tv,neces moci da uvedesh net,to proveri prvo
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):sto ne verujem da ima,kad ceo centar i veci deo grada nemaju) onda nema nishta od neta,vec sam od tv-a
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):,kad ceo centar i veci deo grada nemaju
pa sad ne znam koga oni lazu u sbb-uLUC1FER je napisao(la):...
Kako centar nema ja sam kod Politike i imam net od Maja
Ne razumem cega su se uplasili? Pa nece niko njih da bije! Ljudi oce da im daju pare za net, a oni se uplasili. I cemu tajnost? Pa nije bas da izmisljaju hladnu fuziju. Znaju svi sta je cable net. :eye:lucky2001 je napisao(la):Izgleda da je ova prica otvorila pandorinu kutiju , naime ovo je trebao da bude tajni prijekat i test faza i po recima coveka iz Verata dosta su uplaseni zbog situacije da je ovo iscurelo u javnost.
Kazu , naj'verovatnije ce ceo projekat prekinuti a da ce se konacno vesti znati za nedelju dana.
Ukoliko citaju ove reakcije a cuo sam da citaju zelim da izjavim da im zelim puno srece ukoliko odluce da nastave sa ovim projektom.
milanlj je napisao(la):...
a kako si to uzreo kad jos uvek ne daju. Ja juce zvao...
[G]H1ghLANdeR je napisao(la):ne moze samo net,moras i tv da placash
Smith je napisao(la):...
Ne razumem cega su se uplasili? Pa nece niko njih da bije! Ljudi oce da im daju pare za net, a oni se uplasili. I cemu tajnost? Pa nije bas da izmisljaju hladnu fuziju. Znaju svi sta je cable net. :eye:
Nisam ni ja na SBB-u, ali nema nista bolje od zdrave konkurencijelucky2001 je napisao(la):...Bilo bi jako dobro ako zavrse posao i ako nisam na sbb-u , bas bih voleo da postoje dva flat r. internet kablovska operatora po tim cenama.
staljo,od mene je sbb direkcija udaljena samo jednu ulicu,tj ako ima jedva 100m do njih,ali ovde nema interneta na dorcoluSkot je napisao(la):Koliko ja shvatam celu tu pricu - kablovsku tv prvo pocnu oko svoje centrale - recimo za radius vektor koji je meni provajder - oko sava centra. Onda postave neki polucentar na nekoj drugoj lokaciji i povezu ga sa glavnim "serverom" nekom vezom - poprecnom bezicnom - nemam pojma. E sad - za net moraju da dodaju module i u glavni i u pomocne centre na drugim lokacijama - a i verovatno moraju da ubace razne pojacivce veze i da prosire vezu izmedjuglavnog i sporednih centara. Zato oni koji zive uz glavni centar kablovskog operatera dobiju net brze jer im je signal najjaci i moze da se gura net kroz postojecu infrastrukturu. Oni koji su oko pomocnih centara mogu da se ubiju jer nece dobiti net dok kablovski operater ne skupi dovoljno para da svoju infrastrukturu prosiri i ojaca dovoljno da signal i tu bude dovoljno jak. Sve u svemu - zacin C...
staljo,od mene je sbb direkcija udaljena samo jednu ulicu,tj ako ima jedva 100m do njih,ali ovde nema interneta na dorcolu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari