ajde neko ko je doneo ipod ili slicno iz US neka napise kako je otprilike islo, ja imam neku ideju, al ne bi skodilo. Hvala!
Sta te konkretno zanima?
ajde neko ko je doneo ipod ili slicno iz US neka napise kako je otprilike islo, ja imam neku ideju, al ne bi skodilo. Hvala!
ma samo da ga ja ubacim unutra,ima da rdai.:-devil-:Ja sam nasao bas igre za iPod (Zune, Golf i sl.) , ali ne znam kako da ih ubacim
Nesto sumnjam da se taj GTA moze igrati na iPodu![]()
Sta te konkretno zanima?
pa zanima me kako si ih preneo , ako jesi?
tj, koliko si uspeo, a da nisi platio carinu , da li su ti gledali torbu koja je isla dole u avion, da li si ih otpakovao, da li moze npr 5 komada da prodje, ako ne , koliko moze, tipa poklon i sl. , sve u svemu, kako preneti sto vise da se nista ne plati :wave:
Jel postoji nachin da se pesme i ostale stvari ubacuju u ipod nano ali bez itunes-a? Izludi me...
ja sam pazario na e-bay-u crni nano 3g 8Gb za 210$,imao sam srece da prodje "neopazeno" na carini :banana:al' to ti je lutrija cista.E, tek sad videh ovu raspravu oko "uvoza" iPoda.
Ovako, ja već duže vreme pokušavam da nađem nekog ko bi mi doneo ili novi classic od 80gb ili (najverovatnije, zbog cene) 3g nano od 8gb iz USA naravno i nikako da nafatam nekog, 199dolara naspram gotovo 19000 nije mala razlika. Vidim da su neki forumaši i naručili isti i preko neta pa ako može informacija kako/gde su ga naručili a da ide isporuka i za srbiju, ako se dobro sećam pominje se nekih 210 dolara ukupnih troškova što je opet bolje od 19000 dinara...
Ajd, uzdravlje i ako možete i želite pomagajte![]()
ja sam pazario na e-bay-u crni nano 3g 8Gb za 210$,imao sam srece da prodje "neopazeno" na carini :banana:al' to ti je lutrija cista.
jel ima jos neki nacin da se puni novi ipod nano ili mora komp sa instaliranim itunesom?
jel probao neko nesto drugo?
mislio sam na punjenje baterije
Može, kupiš usb wall charger koji na sebi ima usb priključak i natakneš ga (misli se na iPod) na isti, košta oko 4-5 evra.
upravo tako!![]()
hmmm... aj da probamo ponovo..... kada prikljucim ipod nano na komp on nece da se puni dok mu ne instaliram itunes. jel mogu nekako jos da ga nateram da se puni na kompu posto nece bez itunesa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari