Ja se fiskalizovao za dzabe

Uzeo elektronski sertifikat u MUP-u na licnu kartu (100 godina prodje od kako sam hteo da uradim), traje 5 minuta i besplatno je.
Za dva sata me je vec cekao PDF sa sertifikatom na e porezi, ubacio u ESIR aplikaciju, povezao sve, danas probao prvi fiskal, sve radi i proslo bez problema, proverio QR kod, racun je ok. Za sada cu da snimam u Drive pa stampam sa desktop racunara koji je povezan na laserski stampac jer ne uspevam da povezem stampac kroz mrezu, nesto zeza dal ovaj modem od Supernove, uradio nov sistem na tom racunaru jer je vec bio planiran da se gazi ali nece a nece ni sa drugog laptopa da se poveze, nesto zeza a radilo je pre mada nisam koristio skoro.
Ovo sam odradio u saradnji sa knjigovodjom drugarom, bio sam prvo zamorce sto se kaze. Ne placa se nista odrzavanje i ne treba vam ni LPFR ako imate internet stalno tako da nema placanja nikakvog odrzavanja mesecno, 100% free resenje koje je ok za manje radnje. Jedino stampa malo problem ali je resivo. Inace sve kase su loseg kvaliteta pogoto deo koji stampa, kaze mi drugar da se bas muci kada stampa QR kod i cuje se kao da ce da umre a nova kasa. Sad gledam za suprugu dal mogu isto da napravim za njen frizerski salon, kasa ona 25-mx je 26000din a deluje kao igracka pijacna od 500din, kvalitet tastera je blagi uzas ono sto sam na brzinu video.
Eto ako ima neko pitanje, pitajte.