Šta je novo?

Novi Benchmark forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis na Profile posts (kada se udje na profil nekog korisnika)? To je i ranije bilo vidljivo.

Moram da pohvalim rad i trud osoba koje su ovo uradili. Na početku mi malo bilo čudno jer sam navikao na tt. Sad mi je ovo već normalno, uredno mi stižu notifikacije, što mi je i bitno. 🍺🍺

ah, skontao sam, u prvi mah mi je bilo cudno i licilo na propust. mada opet je malo skakljivo da se vidi javno...

Pa da, ali to svakako nije isto sto i privatne poruke odnosno konverzacije na ovom novom forumu. :)

Ne vredi, ne mogu da pronađem.

Kako se isključuje grid layout? Uključih da ga isprobam i sad nema nazad. :D

Edit: našao, mislio sam da je to za dark/light mode.

Malo istražujem jer mi se ovo dopada, jedno nisam našao, a to je brisanje privatnih poruka. Ne znam kako da ih obrišem...

Sad kad imamo dobro mobile rešenje, bilo bi dobro da se ubaci opcija za podešavanje veličine fonta...

Moram da pohvalim rad i trud osoba koje su ovo uradili. Na početku mi malo bilo čudno jer sam navikao na tt. Sad mi je ovo već normalno, uredno mi stižu notifikacije, što mi je i bitno. 🍺🍺
Je l' postoji opcija da se omoguće push notifikacije na mobilnim uređajima? Na desktop verziji mi je na dnu ponuđeno da ih omogućim, ali na telefonu ne...

Je l' postoji opcija da se omoguće push notifikacije na mobilnim uređajima? Na desktop verziji mi je na dnu ponuđeno da ih omogućim, ali na telefonu ne...
Pogledaj u podešavanjima broswera da ti nije slučajno otišao bench automatski u blocked push notifikacije jer je meni bio otišao. Tek onda sam dobio uopšte opciju da iz podešavanja enable-ujem push notifikacije.
(ovde gde je 31 je bio otišao automatski)

Prilozi

• Screenshot_20210209-022928.jpg
    Screenshot_20210209-022928.jpg
    31.3 KB · Pregleda: 32
Poslednja izmena:
Samo da javim, ulogovao sam se jutros i nalog je bio blokiran jer navodno forum nije mogao da mi isporuci konfirmacioni email. Kada sam otisao da azuriram mail uneo sam naravno isti koji je aktivan i konfirmacija je uredno stigla odmah, cisto da znate ako se bude desavalo jos nekome.

Prilozi

• 62C0E12F-62E5-46F3-8C40-A99C3642925B.png
    62C0E12F-62E5-46F3-8C40-A99C3642925B.png
    356.9 KB · Pregleda: 38
Samo da javim, ulogovao sam se jutros i nalog je bio blokiran jer navodno forum nije mogao da mi isporuci konfirmacioni email. Kada sam otisao da azuriram mail uneo sam naravno isti koji je aktivan i konfirmacija je uredno stigla odmah, cisto da znate ako se bude desavalo jos nekome.
To sam isto i ja uradio i istog momenta noćas stigao mejl i uredno potvrdio sve.

Aha, negde u nekom trenutku sam procitao da ce trebati rekonfirmacija emaila ali nisam znao da ste stavili bounce svima da bi morali da provere. Sve ok onda.

Suviše malo tema je bilo. Bukvalno po 2-3 aktivne teme u zadnjih par meseci, što je malo za posebne podforume. Ako se broj tema uveca, lako je razdvojiti.
Ne bih se slozio sa ovom konstatacijom. Tema ima jako puno i otvaraju se svakodnevno i vrlo su aktivne. Ovo je jedan od omiljenih mojih delova foruma i mislim da nisam jedini. Ovo je tema koja je instant, traje nekoliko dana a ljudima puno znaci. Ako hoce neko nesto da kupi postavi temu i onda u narednih par dana dobija odgovore. Sa ovakvim rasporedom gde je sve u jednoj temi, gde nista nije kategorisano dok ja otvorim temu do sutra ce biti na drugoj strani i niko je vise nece pogledati a i sama preglednost je daleko losija. Sad je tu recimo na prvoj strani koji tv, koje baterije, bubice pa onda malo procesori, laptopovi i to sve izmesano. Pre je bilo dobro organizovano, komponente, periferije, racunari, laptopovi, televizori... Molim vas razmotrite ovu moju sugestiju jer ce forumasima puno znaciti. Hvala unapred.

Sugestija:
Mislim da bi se prilikom ulaska na temu i klikom na naslov trebala otvarati zadnja strana, a ne prva.

Vise nema informacija o konfiguraciji u profilima?

Može li nešto da se uradi po pitanju sivih slova? Jako je tamna siva boja, jedva se vidi u Dark temi. Samo malo svetlija i bilo bo mnogo bolje.

Ladno mi je mail adresa bila *****@infosky.net. OMG, pa ladno 12 godina nisam menjao mail u podacima

Gde je nestao forum online igre? Nema tenkica, brodica i slično...ili ja ne mogu da ih nađem...

Ako nesto mrzim to je da se na nesto na sta sam naviko PONOVO UCIM, tako i sad , promeniste ovo jeste igleda lepse , modernije ako je to nekom bitno, evo tupim sad mozak kako da ukljucim WATCH i samo to da vidim kad otvorim bukmarkovanu stranicu ovog foruma... I gde mi je uopste onaj stari WATCH, gde su mi teme koje sam pratio ?

Ako nesto mrzim to je da se na nesto na sta sam naviko PONOVO UCIM, tako i sad , promeniste ovo jeste igleda lepse , modernije ako je to nekom bitno, evo tupim sad mozak kako da ukljucim WATCH i samo to da vidim kad otvorim bukmarkovanu stranicu ovog foruma... I gde mi je uopste onaj stari WATCH, gde su mi teme koje sam pratio ?
NASO...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno