Šta je novo?

Novi ADSL paketi

Svejedno,kao što je legend rekao i dalje su cene visoke i nerealne za naš standard(za jače pakete),iskreno se nadam da će ići dole(ili da će se jeb*ni SBB nakaniti da dodje u moj kraj):)

I ja se nadam da ce doci u Zarkovo, ili cu se preseliti u kraj najblizi Kosutnjaku sa SBB-om. :p

Poslednja izmena:
menja i EUNet, bicce ovih dana.. ,)

poz

I ja se nadam da ce doci u Zarkovo, ili cu se preseliti u kraj najblizi Kosutnjaku sa SBB-om. :p

Ja sam tu na Košutnjaku. Tri ulaza levo i 3 ulaza desno od mene imaju SBB. Samo moj ulaz ima KDS. Zašto?

Predsednik kućnog saveta tako rešio :(.

Za novac koji su potrosili za ove reklame sto idu sad na tv-u, na svakih 5 minuta po 30 sekundi, u udarnim terminima, cini mi se da su mogli da razdvoje sve dvojnike u Srbiji. To bi im bila najbolja reklama...

Bilo bi zaista dobro da SBB dodje i u neke delove na Čukarici,ovaj IKOM se ni malo ne trudi oko neta...

I meni snajka jutros u korisnickom rece da ce da ubaci zahtev ali da do ponedeljka camim cekajuci jer za weekend nece niko da mrdne ni ...palcem

A na online promeni se dobije info : " U toku je izmena ADSL linije, pokusajte kasnije."

Jel zna neko mozda da li ce ove cene ADSL-a da budu malo korigovane na nize ili ostaju zakucane?

Jel zna neko mozda da li ce ove cene ADSL-a da budu malo korigovane na nize ili ostaju zakucane?

Haha, here we go again.

Ljudi, ja neverujem da u sledecih godinu dana (a mozda ni tada) ne mozemo ocekivati neko smanjenje cena (tj. povecanje brzina, jer Telekomova politika je povecanje brzina paketa, a ne smanjenje cena istih)

Evo, ja se upravo online prebacio na Click4, videcemo kada ce da proradi.

Verovatno u ponedeljak, meni u ruteru vec stoji 4095/253.

Meni je proradilo 8 Mbita ali ....

mbsfte.jpg

Sada nemam bandwith za IPTV . Evo protoka se ukljucenim i iskljucenim IPTV boxom :

UKLjUCEN :
2d6jthc.jpg

ISKLjUCEN :
2en8e9x.jpg

...

Evo, ja se upravo online prebacio na Click4, videcemo kada ce da proradi.

A gde si online prebacio kad izbacuje gresku vec danima da ne moze da evidentira zahtev? Dnevno po 10 puta pokusavam sigurno ali jednostavno ne moze...

Sa G.dmt only je ovako
29syub.jpg

Sa G.dmt only je ovako
ah video si prvu poruku :d koju sam promenio
ja drzim u G.dmt (stabilnija mi je veza) G.dmt max 8/1mbit

online software "ne poznaje" kategoruju IPTV nego samo ogranicava ruter na izabranu brzinu.
prvi izmerio "brzinu" IPTV ~3mbit :d
teoretski kao sto sam vec napisao treba ti 18/1 u praksi verovatno ~11/1
to ce sve zavisiti od kvaliteta linije i daljine od centrale

Poslednja izmena:
ovi novi adsl paketi su i dalje skupi ali je pomak konacno odradjen, a da bi se makar koliko-toliko priblizili evropskim standardima morali bi pustiti npr paket od 16mbit svima za max 40e :smash:

i to bez nekih dodatnih usluga koje se praktikuju na zapadu za tu cenu (tj i do 30% nizu) s obzirom na nas standard, pa kolko ko istera brzine u zavisnosti od centrala i udaljenosti od istih :smoke:

Sto se tice IPTV na ADSLu u Sloveniji npr imate 10mbita u ugovoru pise da je 4mbita rezervisano za IP i to je to.Mozes da koristis 6.A ne kao kod nas placas 8mbita i placas iptv a dobijes 5-6 mbita :D i iptv koji secka :D.

Poslednja izmena:
Misterija resena. Pitao sam se zasto su me vratili na 768 sa 1 mega. U ruteru su ogranicili na 4095/253. Video hattalin i bozin post i iskljucio STB i testirao tako na speedtest.
Sa ukljucenim STB:

Sa iskljucenim:

Ranije mi je bilo 9997/500 i nesto. Na koliko sad treba da me ogranice kad mi ukljuce 4mb paket, na 14mega?

Prilozi

• weaew.JPG
    weaew.JPG
    149.1 KB · Pregleda: 95
...

Ali ni dalje nema ovih sto su promenili brzine da kazu kako su to uradili posto mi ostali nemamo tu mogucnost jer Online aplikacija ne radi uopste vec danima............

Evo, meni pre sat vremena proradio click4,)

Sa rapida ide oko 470

Sa iskljucenim STB

Sa rapida ide oko 480

U ruteru (EchoLife HG520s) i dalje pise

Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 22760 / 520
Bandwidth Down/Up(kbps) 10000 / 511

koliko je pisalo i kada su mi ukljucili IPTV pre tri nedelje. Znaci, sve je skoro isto i onoliko koliko bi trebalo da bude. Prijavio sam se 04.01 oko 3 ujutro i nije mi prijavljivao nikakve greske.

...

Evo, zvao sam Call Centar da pitam za promenu brzine na najveci paket i rekli su mi da ne moze da se podnese zahtev niti online niti putem Call Centra za stare korisnike vec samo novi mogu aktivirati na taj nacin. Isto mi kaze da nije moguce jos uvek podneti zahtev i da ce "uskoro" moci. Najbolje bi bilo da odem do korisnickog servisa, tako kaze.

POZDRAV

Znaci nece moci taj click 16?

Meni su mailom odgovorili

Postovani,

Vas e-mail je primljen.
Obavestavamo Vas da zbog novogodisnjih praznika odgovor mozete ocekivati nakon 05.01.2009. godine.

Na raspolaganju Vam stoji nas sajt na adresi www.telekom.rs

Srecnu Novu 2009. godinu zeli Vam, Telekom Srbija a.d.

To je malopre stiglo :D

Ukljucen mi je click 4! Veliki problem!

Iskljucen STB:

Ukljucen STB:

Sta da im kazem da urade? Na koliko brzinu da ogranice? Ajde molio bih brz odgovor hitno je! Pogledajte par postova iznad za brzinu u ruteru

Pa treba da ti povecaju link na 8 ili 10mbita da bi radilo ok

Hattala jel su tebi sredili kako treba? Sad sam prijavio na 0800 100 100 kaze proverice, ali ne bi trebalo da iptv vuce protok jer je odvojeno ( tacno sam ocekivao da ce da mi kazu ocigledno).

Ja sam juce dobio 16Mbit/s

Ovo je odprilike neki maksimum sa ukljucenim STB

Sa rapida skida brzinom od 1380 Kb/s

Hah *** kojih crnih 16 mega, pazi ti gubitak. Jel ide nekom vise od 3500 na click 4 sa speedup na speedtest-u?

Poslednja izmena:
Vrh Dno