legend
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 649
tesko, meni recimo nikad i ne dogura do 3500, vec 3450.Hah *** kojih crnih 16 mega, pazi ti gubitak. Jel ide nekom vise od 3500 na click 4 sa speedup na speedtest-u?
Znaci nece moci taj click 16?
Meni su mailom odgovorili
Postovani,
Vas e-mail je primljen.
Obavestavamo Vas da zbog novogodisnjih praznika odgovor mozete ocekivati nakon 05.01.2009. godine.
Na raspolaganju Vam stoji nas sajt na adresi www.telekom.rs
Srecnu Novu 2009. godinu zeli Vam, Telekom Srbija a.d.
To je malopre stiglo![]()
STB je uredjaj koji se kaci na modem/ruter i sluzi za IPTV tj gledanje TV...
Oni daju do neverovatnih 1Gbit/1Gbit sto je jezivo skupo ali ipak postoji !
Cena, sitnica, 4100e.![]()
Auuu bre narode al Vas (Nas) Ishebase. !
Kako bre 800 kB/s na paketu bre 16 Mbit/s!? Pa toliko ne bi smelo da bude na 8 Mbit/s,trebalo bi za nekih barek 150 kB/s brze. :wall:
ADSL povećanje brzine
Newsletter, Januar 2009
Poštovani,
Zahvaljujemo Vam se na poverenju koje ste nam ukazali korišćenjem naših Open ADSL internet paketa.
Telekom Srbija nastoji da Vam u svakom trenutku obezbedi kvalitetan internet servis koji će zadovoljiti Vaše potrebe. Ukoliko želite da brže, jednostavnije i lakše pristupate sve zahtevnijim sadržajima na internetu (video streaming i MP3) i osetite komfor korišćenja naših usluga, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je od 1. januara 2009. godine Open ADSL postao još brži. Vaš ADSL internet paket 1536/128 Kb/s sada ima brzinu 2048/192 Kb/s.
Koristimo ovu priliku da Vas obavestimo da smo uveli i nove Open ADSL CLICK pakete! Sada ćete biti u mogućnosti da pristupate internetu brzinama i do 16Mb/s! U slučaju da ste zainteresovani da promenite Vaš postojeći ADSL paket, u svakom trenutku možete preći na paket sa većom brzinom ovde.
O brzinama i cenama svih Open ADSL paketa možete da se informišete ovde.
Ovo nije sve, pripremite se za dodatna iznenađenja ove godine! (??????? mozda HD kanali, Radijus vektor vec nudi svoj paket od cetiri kanala)
Vaš Telekom Srbija
Kad se uracuna overhead, sve ispod 1500-1600KB/s za taj paket je bezobrazluk.
Neverovatno kako kvalitet i ponude rastu ukidanjem monopolaOvo je sve moglo i pre 5 godina da se uradi da je bilo malo volje kod nas.
Ja sam isto cuo da ce SBB da uvede i HD, a verovatno ce biti jos veci paketi, brzi lokal... uhh jedva cekam.
ja imam ovaj paket od 4Mbit/s i kada downloadujem nesto sa interneta ide oko 400 kilo bajta po sekundi. Ali kada skidamnesto sa programom bittorrent maximum je 24-26kb.
Jel to telekom ogranicio torrente?
ide oko 400 kilo bajta
@mjoksimovic
pa jesi li uspeo da promenis brzinu u korisnickom centru ili ni tamo ne moze?
Cena, sitnica, 4100e.![]()
Promasili ste poentu skroz ! Ja sam pricao o razlici u ceni i brzini izmedju ADSL tehnologije i optickog kabla !
Pogledajte koje su maksimalne brzine za ADSL a koje za kabli !
Koje su cene za 20/20 i vise !!!!!
ADSL 20/20 - 88 evra !!!
Optika 20/20 - 26 evra !!!
E o tome sam ja pricao ovolika razlika u ceni kod istog provajdera izmedju ADSL-a i optike za istu brzinu !?! Sto je to tako ?
A pustite vi 1Gb/1Gb to treba naucnim institutima itd.
Evo, ja dobio i pozdravno pismo![]()
Nije ogranicio, potrazi torente sa vise seedera pa probaj, meni radi 410-420k stalno
Možda je ovo "noob" pitanje i malo off, ali (i da li uopšte) u kom momentu hardver postaje "usko grlo" za transfer sa interneta, u smislu transfera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari