Ili dok igraš kampanju budžiš lore skill. Mislim da je to lakše nego prebacivati svoj inventar kod nekih sidekick debila, pa onda vraćati nazad.![]()
Mogu ti reći da meni nije previše smetalo što sam kao fighter vozio taj lore.Samo kad pročitam onu ideju sa prebacivanjem inventara kod sidekicka, pa nazad me tako smori. Ne mogu ni da zamislim na šta bi ličilo da sam to morao da radim kroz ceo NWN2 OC/MOTB..
Cini mi se da jeste i za fajtera, nego sto zbog niske inteligencije imas malo skill poena, pa ih je mozda pametnije upotrebiti za nesto drugo.Da ali lore nije class skill za fightera sto znaci da prakticno bacas skill poene.
Ma jok, sto ce ti.Ja sam Fighter (6), Gladiator i Lore mi je +6 ali u ekipi imam Druida (6) i on mi je odradio posao za sve iteme (osim jednog za koga predpostavljam da treba lore da se popne). Inache Hide i Move Silently su mi -11 kakve su vashe preporuke da ih unapredjujem ili
Od onih Feats imam jedan, a ostali se ne poklapaju sa zzeljama i kada sam prelazio na sedmi nivo nije mi dao da izaberem josh neki da li to znachi da ccu morati po trecci put da krenem ispochetka :S::S::S:
Nego pogledajte ovo.
Trebaće ti i jedna mala minijaturna sličica radi boljeg igranja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari