Šta je novo?

Nova Motorola - "X phone"

sa ovim ce da privuku amere,*** dobra fora.Sledeći je Samsung na potezu,da prekopira

ne samo da je dobra fora, vec je ODLICNA fora. kupac da prefarba/okreci/stavi tapet na svoj telefon, da custom-izuje svoj uredjaj kako njemu odgovara pa cak i da potpise svoje ime na njemu je fora koja UBIJA.
Made in Usa only for Americans, ne ocekujmo ovo od ostalih proizvodjaca jer je neizvodljivo. koju bi muku imao samsung da svakom kupcu sirom sveta ponudi ovu opciju. Bruka.

Stvarno odlična ideja, skidam kapu.

Kako je Google lagano usao kod operatera u USA...

Zadnjih par godina Google je polako menjao svoju priču vezanu za net neutralnost, da bi više manje stao na stranu provajdera u poslednjih nekoliko meseci.
Ali to je već mnogo šira i ozbiljnija tema od ove Motorole. :)

Nešto ste mi svi razočarani, tj ponašate se kao deca kojoj su uzeli igračku. Kao da niste imali ni zrno sumnje da će biti jeftin, ovo ono.
Telefon je dobar. Cena jeste malo viša, ali to je zato što se pravi u usa i zato što možeš da ga customizuješ. Sad ne znam da li se doplaćuje ili je uračunato.
Ja čekam review. Telefonom sam, ovako na keca, zadovoljan. Nije ni preterano bolji ni lošiji nego što sam očekivao.
Ali čisto sumnjam da će baterija trajati nešto specijalno. Slična je kao na nexus 4, a i slično deklarisana.

Nego, želim one on screen notifikacije, kako to još niko nije uradio na custom Android romovima?

Ovo će se prodavati kao blesavo

У ком смислу? Па увек су се андроид телефони продавали код оператера.

Android telefoni da, Htc, Samsung, Lg i ostali. Google-ov telefon, Nexus nikada.

Sada imas Nexus preko GPlay-a, MotoX ako imas ugovor.

Nexus je znatno jeftiniji od otkljucanih Android telefona od Samsunga, Lg, Htc-a, MotoX kosta isto kao i ostatak ekipe + made in USA + mogucnost crtanja po telefonu sto je za Amere kao izmisljeno.

Zato i jeste ovakav nacin ulaska u prodaju preko operatera odlican.

Plus ovo:

Zadnjih par godina Google je polako menjao svoju priču vezanu za net neutralnost, da bi više manje stao na stranu provajdera u poslednjih nekoliko meseci.

i ovo

Ovo će se prodavati kao blesavo

Just like the GPe of the S4 and the One, the Moto X will also be sold unlocked and at full price. The exact price is not yet known as of now, nor is the actual date when the phone will be available on the Play Store, but considering the specs of the device, you can expect a price of around $299 for the 16GB model. It's unlikely though that Google would offer the Moto X in any other color option other than the standard black and white.

299 $ na play storu, LOL. Voleo bih da vidim glupana koji bi uzeo moto x pre nexusa 4 za iste pare. Moto x ima sansu samo ako se bez ugovora prodaje na PS za 199$ 16GB i 249$ 32GB.

ako bude 300 to je dobro..mada su to samo nagadjanja.. u rangu je sa n4 tvorkom

299 $ na play storu, LOL. Voleo bih da vidim glupana koji bi uzeo moto x pre nexusa 4 za iste pare. Moto x ima sansu samo ako se bez ugovora prodaje na PS za 199$ 16GB i 249$ 32GB.

Bolja kamera.
Nema glupog i ruznog sljokica stakla pozadi.
Ekran skoro iste dijagonale i iste rezolucije.
Vjerovatno i bolja ergonomija.
Baterija sigurno nece biti losija od N4.
Softverski vrlo vrlo slicni. Update redovan i barem sledecih godinu i po gotovo siguran.
.....

Evo, ja sam taj glupan koji bi kupio Motorolu prije LG-a.

Nema šanse ni u ludilu da telefon bude 300 dolara preko play store-a ako je 200 uz dvogodišnji ugovor.
Realno telefon je dobar ali ne po ceni po kojoj pokušavaju da ga prodaju.

Nema šanse ni u ludilu da telefon bude 300 dolara preko play store-a ako je 200 uz dvogodišnji ugovor.
Realno telefon je dobar ali ne po ceni po kojoj pokušavaju da ga prodaju.

Зар није nexus4 исто био 200$ на уговор, а 300$ са play store?

Video sam na jednom od prethodnih linkova glasinu da je neko video at&t cene bez ugovora i da će model od 16gb biti 575$.
Ne znam da li je nexus kod provajdera 200$, ali ako jeste to samo lud čovek može da kupi pored play store-a.

Зашто и даље нема неки review, телефоне су добили на тест још прошле недеље, а подигнут је и ембарго?

Zašto misliš da je glupan neko ko ne pravi razliku između dual i quad core-a, ddr2 i ddr3 memorije, lcd i amoled ekrana, npr ženska populacija? Naročito ako sve to bude lepo radilo, a ne sumnjam da hoće. Apsolutno sam ubeđen da će ovo biti najprodavaniji android u Americi i jedini pravi konkurent iphone-u na tom tržištu, zahvaljujući marketingu i visokom stepenu personalizacije

Poslednja izmena:
živi bili pa videli, što više igrača na tržištu tu bolje po korisnike, ali ovaj šporet za $625... :d :d :d

Poslednja izmena:
Kako smara marketinško spinovanje sa sve smešnim likovima što su plaćeni da ostavljaju glupe komentare po popularnim sajtovima.

S obzirom na cenu i na činjenicu da ovog telefona neće biti u Evropi, mislim da bi mogli da iskuliramo sa komentarima o Moto X i prebacimo se na proizvod koji zavređuje više pažnje ;)

Следећи на реду је lg g2, за 5 дана. И они најављују неку фору да телефон учи од тебе, а како има snapdragon 800 који подржава always on функцију, може да се деси да телефон буде имао сличне форе као мото х.

Postavio MKBHD...

Sad videh na twitteru... Mislim kazem cudno, jer kida S4pro u Nexus 4 i koda Note2 i kida Xperiu Z koja isto ima S4pro, a samo 3000 manje od S4 i One...

Neki deal sa quadrantom i google-om ili ne znam sta...

Možda mu pomaže onaj language procesor kad je idle, ćutiš i bolji ti skor :D

Nazad
Vrh Dno