Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

Pitah francuza, kaze da ce mozda imati i to Limited Edition za 6999-7499.
Ako nekog zanima...

Još malo pa će Games biti povoljniji od njega. :)

Iskreno ne znam ko ce da kupi to za te pare, vidim da LE ima soundtrack i neke dodatke kao War Horse, Gold Guns, i neki outfit...Cisto uzimanje para uopsteno, a kod nas (citaj Francuza) kradja! :D

Mada ima gomila nalozenih klinaca preko koji to moraju da imaju!

Poslednja izmena:
Ko da nemamo sta da igramo ta 2-3 meseca :D Taman kad uzmem platinum za uncharted 2 uzecu gow3 za dz kome vec pada cena a tek posle njega RDR nadam se isto za neke sitne novce :)

Ko da nemamo sta da igramo ta 2-3 meseca :D Taman kad uzmem platinum za uncharted 2 uzecu gow3 za dz kome vec pada cena a tek posle njega RDR nadam se isto za neke sitne novce :)

Taman i ja da uzmem neke starije koje bih hteo da odigram, Assassins Creed 2, Batman, mozda Borderlands...tu je i Demons Souls, Bioshock...:D

Bolje uzmite sve to jos jeftinije kad izadje PS4, onda ste totalni pobednici :)

Vala nije ti ni losa ideja. Uzeo sam ps3 na launchu i opet na kraju igrao sotc i gow2 daleko vise od motostorma i resistancea. Naravoucenije- nisam graphich whore vec mi je bitno dal je igra dobra. I dan danas volim da obrnem mgs1 na psp-u vise nego da igram neke dresove koje se pojavljuju sada.

Igra kida!Graika je vrh! Isti GTA 4 u drugom dobu, sa nekim dodatnim forama. Presao sam nekih 20%.

Igra kida!Graika je vrh! Isti GTA 4 u drugom dobu, sa nekim dodatnim forama. Presao sam nekih 20%.

I ja sam na nekih 20%, za sada mi se svidja.
Iako je ovo pravio drugi studio, ovo je prakticno GTA-WW.
Ne znam, mene grafika i nije odusevila - drvece, trava, kamenje i zbunje ocajno izgledaju.
Sa druge strane, celokupan dizajn je odlican.
Gluma, glasovi i rezija su, kao i obicno, klasa za sebe.

Ne razumem ljude koji se izloze na igru, a nece odma da je kupe ?
Pa koji je problem prodati igru cim je predjes ?
Ili kupite Xbox i ne kukajte! :p
Za 100 din Red Dead cepa samo tako. :D

Standardno ne pratis temu, vec imam 360 verziju a ps3 uzimam kad padne cena ne da bih je preprodao vec da mi ostane u kolekciji jer volim da podrzavam kvalitetne izdavace.

Ili nas "kolju" dva faktora - nedovoljno slobodnog vremena (+) gomilica kvalitetnih/interesantnih, a jos uvek neodigranih (u celini ili delimicno) naslova - o cemu su vec pisali pojedinci. Mislim da se definitivno pripremamo za RDR, licno jedva cekam, ali bih sad mogao time da se pozabavim samo ako bih hrpu toga ostavio po strani. Ko je vec ima, neka uziva i u nase ime :).

Stigoh do 27%, sve bolje i bolje. Ima raznovrsnih misija, nije samo napucavanje. A napucavanje je odradjeno extra. Razlika izmedju oruzija je bas primetna.

Nisam igrao GTA 4 u multy-ju, ali mislim da je ovo odlicno za multy.

Stigoh do 27%, sve bolje i bolje. Ima raznovrsnih misija, nije samo napucavanje. A napucavanje je odradjeno extra. Razlika izmedju oruzija je bas primetna.

E vidis, po meni je to najlosije odradjen deo igre.
Cover nije unapredjen u odnosu na GTA 4, auto-aim je prejak, bukvalno pritiskas L2, za lockovanje i R2 dok protivnik ne umre :).
Oruzja su previse precizna, a uz to imas i dead eye koji stvari cini jos laksim.

Jeste autoaim malo preteran, ali to kako protivnici "padaju" je neprocenjivo :D Dead eye skoro i ne koristim, jedino bas kad moram.

Predjoh igru, 18h 33m po zadnjem save-u, 71% kompletirano. Glavne misije vezane za pricu su predjene. Sta reci, taman kad se pomisli da je igra gotova sledi poduzi epilog sa novim misijama koje treba preci da bi se stiglo do finala. A finale je pomalo drugacije od onog sto sam ocekivao. Necu nista da spoilujem. Nisam siguran da je ovo igra godine ali je sigurno jedna od najboljih.

*** ti uvek sve igre prvi obrnes! Bolje opravi taj PS3 da pucamo. M60 je oslabio. :D

Zar nisi juce poceo da igras? kad pre sprzite bre 18 sati :)

Ovo mi je cetvrti-peti dan kako igram, svaki dan po 2-3 sata. Nisam uopste zurio kroz igru. Cini mi se malo kraca od GTA IV. Pitam se sta li ce izbaciti kao DLC za ovo. Mozda i za ovo naprave neke poduze epizode kao za GTA.

Ako je verovati tracevima "Daily Mail-a", produkcija ove igre uz marketing kostala je oko
100 000 000 $!:zgran:

^Pa moguce, toliko je kostao i GTA 4. Prodace se ovo u 10 milina kopija, nece sigurno biti u minusu.

Daily Mail je gori od Kurira. Oni su na pola puta između Alo! i Skandala. Nema šanse da je RDR2 koštao 100 miliona $, pogotovo što nisu morali da mapiraju stvarni grad i da prave endžin od nule.

Daily Mail je gori od Kurira. Oni su na pola puta između Alo! i Skandala. Nema šanse da je RDR2 koštao 100 miliona $, pogotovo što nisu morali da mapiraju stvarni grad i da prave endžin od nule.

Pa ne bi me čudilo da je 3/4 te sume otišlo na marketing, to je već neko nepisano pravilo...

Vrh Dno