Šta je novo?

Nova igra Rockstara - Red Dead Redemption

Vi bas ocekujete dosta od ove igre ? Deluje zanimljivo, ali ipak je to WW, nisam neki ljubitelj.
Videcu vase reakcije kad izadje igra, tj igracu free, zaboravih da je multiplatform. :D 45e vise za druge stvari. :p

A shta ako bude horror WW ? :)

Cuo sam da ce biti i podvodne piramide ispod Grand Canyon-a.. onda i Mack10 uzima igru :)

Kako dobro izgleda... samo da ne bude prevelikog pada FPS-a i sve će da bude na mestu

Uf kako dobro izgleda, animacija je vrhunska a i paleta boja je nekako bliska realnosti, nije previse sareno. Protivnici koji tako realisticno padaju, oruzje deluje kao da je veoma ubojito hehe. GTA IV u vreme divljeg zapada. Kakav li ce ce multiplejer da bude? Ima ga tamo pod onim stavkama u meniju.

PSM on Redemption: 'The Greatest Multiplayer Lobby in the History of Videogames'

The title speaks volumes for Rockstar's Red Dead Redemption. They claim in the article that the lobby is basically a "wild west MMORPG". The lobby is a fully playable version of the entire game that's populated by CPU characters and live gamers!

A few of the multiplayer highlights from the magazine were:
Create a "posse" and roam freely about the map
Engage in hunting wild animals, to hunting other gamers
ad hoc missions (like besieging a desert ranch filled with bandits)
Gain experience points which can be used to customize appearance and upgrade horse, weapons and "title"
Unlock new multiplayer modes like the standard 16-player deathmatch and team based "capture the bag"

Koji trip WW MMORPG. :)

Red Dead Redemption Multiplayer Free Roam HD

Bruka :) Jedva čekam da izađe, mnogo su me nahajpovali, samo da se ne razočaram kada budem igrao igru :D Ali...

Ovo me mnogo podseća na WoW, ne bih voleo da na kraju bude tako

Ovo opada FPS? Nije mi najdraže to da vidim, ali valjda je to za zanemariti jer je toliko detaljan ceo svet

Uf, toliko opcija u multiju da je to strasno. Jedino se nadam da autoaim nece igrati bas toliku ulogu kao sto se vidi na 1:41. Moracu jos da vidim ali ako se i multi pokaze odlicno mozda nabavim i PS3 verziju za online. Za single, zna se...

Valjda neće biti toliko izražen autoaim, to jako olakšava igru. A još ako bude bilo u multiju, koja je poenta?

Moci ce da se ugasi verovatno, kao u GTA IV. Ne znam da li cu igrati multi ali sigurno zanimljivo zvuci (ne mogu jos da pogledam taj video), dostupna cela mapa za igranje i ostalo, zvuci odlicno, u svakom slucaju ne mogu da docekam ovo..

Moci ce da se ugasi verovatno, kao u GTA IV. Ne znam da li cu igrati multi ali sigurno zanimljivo zvuci (ne mogu jos da pogledam taj video), dostupna cela mapa za igranje i ostalo, zvuci odlicno, u svakom slucaju ne mogu da docekam ovo..

Ne, odnosilo se na multi, u singlu ako je kao u GTA 4 onda mi ne smeta mada ni tamo nije bilo bez problema. Nadam se isto da ce smanjiti lag u kontrolama koji je bio skoro nepodnosljiv.

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MO-4vVkVmis&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MO-4vVkVmis&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Novi RDR MP video

Multiplayer Competitive HD

Ima stvarno dosta modova i deluje jako interesantno ali opet vidim da postoji auto-aim mada mi nije jasno kako to radi. Izgleda da je aktivan samo u neposrednoj blizini tj. ima domet izvan koga mora da se nisani.

Hm, sad razumem šta hoćeš da kažeš :/ u nekim situacijama vidim da koriste autoaim, u nekim ga nema, trulo... Inače, ovo mi se MNOGO sviđa, uvek sam želeo ovakvu jednu igru, a kako i vidim, nema tolikog FPS pada o kojem kukam na prethodne 2 strane threada.

Za dead eye mi se sviđa što su ga ostavili, ali ne usporava vreme, logično. Opet je sorta cheat, ali može da prođe, svi ga imaju. Dok sam gledao ovo, stvarno sam se osetio kao da sam na divljem zapadu, odlična atmosfera. Naročito onaj deathmatch po kiši noću u hacijendi :)

Hajde još par ljudi neka okači listu trofeja sa jedno još 10tak sajtova...

okacio sam ovu zato sto mislim da je bolja lista i ima slike
a ako mislis da je spam obrisite mi oba posta
i sto se ti bunis, sta ti smeta?

Smeta mi jer mislim da se nešto konstruktivno i postovalo u ovoj temi i onda naravno, svratim da vidim, kad ono, onda se ispalim kada vidim identičnu stvar... eto, to mi smeta

Nazad
Vrh Dno