Šta je novo?

Nothing Phone One(1)

To je poseba app ili njegova? 136 cycle count. Nego kako se pali VOLTE na Nothing 1?

Poslednja izmena:
Kod mene nema Volte ikonice u status baru

Prilozi

• Screenshot_20250306-131128.png
    Screenshot_20250306-131128.png
    96.5 KB · Pregleda: 31
Kod mene nema tiloga. Problem je u A1 imao sam taj problem i sa Poco X3 pro. Pisao sam Nothing kroz feedback. Čitam da ima još ljudi sa tim problemom. Pretpostavljam da MTs I yettel rade. Bilo bi dobro još neko iz A1 da se javi da vidim ima li problema. Problem se javio kod OS 3 koliko vidim. Radi na mi12 bez problema a na nothing ne.

Evo kod mene na Yettelu

Prilozi

• Screenshot_20250306-170725.png
    Screenshot_20250306-170725.png
    22.9 KB · Pregleda: 22
Problem je u sofveru i IMS statusu. Mozda i isprave u nekom upadete. Ako neko ima u A1 da podeli iskustvo bilo bi super. Ja nemam nikoga ko ima MST ili Yetel pa da probam sam karicu da ubacim

Mislim da je do A1 jedan deo ,a i do sofvera. Telefon kao telefon nije problem 99%. POgledacu kad budem imao vremena kako se radi rollback na stariji softver bas me zanima . Ja samga juce uzeo i bio je na nekom softveru ispod 2.5. Ja sam ga upadte na 2.5 pa posle na jos jedan pa onda na 3.0. Nisam prbao doduse da uradim hard reset posle svih tih nadogradnji.

Prvo cu da probam da uradi factory reset sad. Zvao sam danas kazu da mi je ukjucen VOLTE sto znam i sam jer radi na Mi 12 . Mada pricati sa korsnickim je kao da pricam sa prodavacicom u butiku.
Jedino da probam da dosadjujem u A1 da provere da li kod njih NP1 moze (a ne vidim zasto ne bi) da radi Volte

Poslednja izmena:
Evo danas sam uzeo Yettel pripejd i radi volte odmah. Moram da jašem malo A1
1000003627.png

Dvije godine nakon kupovine NP1, i dalje (u BiH) ne mogu da dobijem ni jednu od hitnih službi poput policije, hitne ili vatrogasaca. Prošlog juna sam se dopisivao sa korisničkom službom, slao im logove problema i ništa. Blago rečeno razočarenje.

Vrh Dno