hsv.stoned
Audio Guru
- Učlanjen(a)
- 27.10.2009
- Poena
- 2,095
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
- GPU
- Sapphire RX 580 Pulse 8GB
- Storage
- Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
- Zvuk
- FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
- PSU
- Cooler Master G550M
- Kućište
- Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
- Monitor
- GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
- Miš & tastatura
- Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
^ ta podesavanja su sasvim dovoljna. Sve ostalo moze da odradi PS. A zvuk je stvarno posebna prica.
Aj probaj ST aplikaciju, bas me zanima da li puca, koliko je stabilna, precizna.. da nema nekih bagova tipa da ne sacuva podatke i slicno.. i naravno kako utice na bateriju.
@ hidrogen
Koliko sam video po netu 808 odradjuje dobro i macro/close up ali nisu neke male udaljenosti u pitanju, realno macro mod me i ne interesuje previse.
Ma da, 2G, neko normalno osvetljenje i to je to. Mislim moze i bez mreze ako gps radi dovoljno dobro i ako mu ne treba podrska mreze za lociranje.
Aj probaj ST aplikaciju, bas me zanima da li puca, koliko je stabilna, precizna.. da nema nekih bagova tipa da ne sacuva podatke i slicno.. i naravno kako utice na bateriju.
@ hidrogen
Koliko sam video po netu 808 odradjuje dobro i macro/close up ali nisu neke male udaljenosti u pitanju, realno macro mod me i ne interesuje previse.
6 sati gps + slikanje bez blica gura baterija na n808 bez problema uz osvetljenje na minimum i 2g allways on. ali ja savetujem svakome,pa i vlasnicima n808 da nabave bateriju za usputno punjenje. gps + konstantno škljocanje + 3g allways on nema šanse da izgura dan.
Ma da, 2G, neko normalno osvetljenje i to je to. Mislim moze i bez mreze ako gps radi dovoljno dobro i ako mu ne treba podrska mreze za lociranje.