Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

Jos nisam video da je neko od par ljudi koji poseduju 808 postavio dobru sliku. Ljudi sa mnogo slabijim kamerama postavljaju lepse i zanimljivije slike, dzabe opreme kada nema rezultata.

Poslednja izmena:
Jos nisam video da je neko od par ljudi koji poseduju 808 postavio dobru sliku. Ljudi sa mnogo slabijim kamerama postavljaju lepse i zanimljivije slike, dzabe opreme kada nema rezultata.

za dobru sliku treba pravi momenat. Moje dve sam okacio cisto da se vidi mogucnos samog aparata. Bice lepih i kvalitetnijih slika ;)

Nije prodavnica nego preko oglasa. Ima tu i tamo iskoci povoljna kupovina.

Dobro onda nista . Ako si nov uzeo za te pare ne koriscen onda je to zaista dobra cena i nema potrebe da donozim 808.

Jel ima neko resenje za ovaj auto fokus kod snimanja videa. Na blize objekte ne radi nikako. Tek na oko metar daljine.

mislim da su to regulisali sa jedim od zadnjih apdejta(u tome su obuhvatili galeriju i kameru), u svakom slučaju instaliraj svaki i vidi kako će se ponašati, a nisam siguran ali čini mi se da je neko to regulisao sa Camera Pro softverom ili nekim drugim 3rd party programom

mislim da su to regulisali sa jedim od zadnjih apdejta(u tome su obuhvatili galeriju i kameru), u svakom slučaju instaliraj svaki i vidi kako će se ponašati, a nisam siguran ali čini mi se da je neko to regulisao sa Camera Pro softverom ili nekim drugim 3rd party programom

Prvo sta sam uradio to je update sw. Ali nije resio ovaj problem. Cak ni CameraPro

ALI ZVUKKKK UFFF :Klanjanje :shock:

Gledao sam davno u Ušću u Nokia radnji, nema. Nisam je našao nigde.

808 ujedno i svi Symbian telefoni prestaju sa proizvodnjom i prodajom.

bad luck :) mada stvarno kvalitet hardvera je mnogo bolji i standardniji na N8...što nije ni čudo jer je pretpostavljam stigla direktiva iz vrha da se ne obraća pažnja toliko na kvalitet 808 a sve da bi više ljudi koristilo glupave WP telefone

Nissam ispratio... Šta je sa EOS ukakeno?

Nazad
Vrh Dno