Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

Inace to sto ti pises za kameru ljudi pisu vec 5-6 godina ali nikako da se desi, tako sam ja pao na hype za N82 da bi na kraju uslikao 20 slika.
А ја сам са истим мобителом за непуних 5 година направио цирка 3 000 фотографија иако сам током већег дела истог периода имао мали Nikon дигиталац с којим сам направио скоро 4 500.

GCam nije telefon, nema GSM.

kako nema, kad pise da ima 3g? znaci bolji je 808? a sta ce onom gcam onoliki objektiv i cudesa, zum ne znam ni ja sta, kad nije bolji od 808? i sto su ga proglasili za najbolji? platio samsung?

3G nije zadužen za prenos glasa. To radi GSM. Preko GCam ne možeš da pozovieš neki prost GSM telefon

Uz to nema ni mikrofon ni zvučnik.

kako nema, kad pise da ima 3g? znaci bolji je 808? a sta ce onom gcam onoliki objektiv i cudesa, zum ne znam ni ja sta, kad nije bolji od 808? i sto su ga proglasili za najbolji? platio samsung?

Pravi (dosta) bolje slike e sad što se zuma tiče..jetpack bi završio posao :D

ne razumem sto nisu ugradili gsm u taj galaxy camera. ko da je bilo tesko uraditi to...

edit: i dalje mi nije jasno sto je proglasen za najbolji, ako nije?

ni meni :) Ali imaš nekoliko uporednih testova na netu između 808 i GCam na kojima se jasno vidi da 808 daje za klasu bolje slike, što nije ni čudo jer ima jedno 4 puta veći senzor :)

a GSM nisu stavili jer je sami uređaj težak preko 300 grama i izgledalo bi malo šašavo da pričaš na nečemu što je u suštini pravi fotoaparat, znam da postoje slušalice itd. ali onda bi mogli GSM da ugrade i u laptop i u DSLR i u mrežni server..mogućnosti su neograničene :D

pa to ti kazem :) nista lose ne bi bilo u tome, ja bi gsm ugradjivao u sve zivo :D

elem, gsm arena bas gotivi nokiu 808, samo lepe stvari pisu o 808 i hvale ga i preporucuju. tako da mi nije jasno kako je ta nagrada otisla samsungu. aj za gs3, nema veze, mada je po meni hox bolji od gs3. mora da su korejanci pljunuli neko milionce za taj prestiz :)

ma lol :p

j*alo me brzo citanje :p ponekad je bolje odvojiti pola minuta i stvarno procitati tekst, ja kad vidim gsm a... to mi je odma gsm arena :p

elem, sto bi IKO nagradjivao samsung a ne nokiu u ovom slucaju?

Pored svih nedostataka samo se nadam da ce pasti cena a onda ulece 808 kao drugi aparat.

ma lol :p

j*alo me brzo citanje :p ponekad je bolje odvojiti pola minuta i stvarno procitati tekst, ja kad vidim gsm a... to mi je odma gsm arena :p

elem, sto bi IKO nagradjivao samsung a ne nokiu u ovom slucaju?

jbm ga, jedino da im pošalješ mail i da ih pitaš :)

Marketing, marketing. Sam si rekao da si video slike koje pravi 808, pogledaj kakve su sa GALAXY Camera i sam kaži.

Pa i lumia 920 pravi bolje slike od S3 a verovatno jos par telefona. n 808 je za 3 klase bolji od svih naravno

izašao novi update za 808 koji konačno omogućava višestruko selektovanje i uploadovanje fajlova...ne mogu da shvatim da im je trebalo skoro godinu da implementiraju to :) ali svakako jedna od najvećih falinki koja mu je nedostajala(bar po meni) :)

Da li su sada ubacili i:

Ili mora kroz mod koji postoji već par nedelja?

mislim da nisu...ali jesu poboljšali fokusiranje koliko vidim

Jesi li probao nove mape? Pustili su ih konačno.

Da li postoje neke (kvalitetne) igre za 808 ili se sve svodi na java shiteve....Nesto se sve lomim za sledeci telefon. 808 ili WP8 (htc 8x). 8x je nekako sveobuhvatno resenje. Super OS, dobra kamera, fini programi i ok igre...Kod 808 preovljadjava vanserijska kamera, ok OS, ali kako stoji sa programima i igarama. Ne treba mi nista specijalno ali bi voleo da ima par dobrih igara i neki program za GPS tracking (belezenje rute kod trcanja i voznje bicikla).

Koliko sam ja video high quality igara nema, i ono sto ima su gameloft od pre tri godine. Ovo drugo imas endomondo i sports tracker.

Poslednja izmena:
Programi i igre krs symbian polako od 2011 postaje zapusten OS

Nazad
Vrh Dno