Šta je novo?

Nokia PureView - SLR kamera u mobilnom.

TVRDIM da je ceo telefon trebalo da bude toliko debeo kao ta grba
Onda bi se bunili što je telefon debeo. Kako ide ona pričica o magaretu koje pokušava da udovolji celom svetu?

Ako je izgled najveća (ne i jedina) mana koju možeš da nadješ ovom telefonu, onda je pun pogodak. Sama činjenica da toliko pišeš u temi koja se njega tiče znači da te telefon zanima i da ti je privukao pažnju, pozitivno ili negativno. To je i cilj marketinga.

ideja sa ogromnim senzorom je nešto čime su stvarno napravili korak dalje, za razliku od apple-a koji prodaje jedno te isto gomili fanatika, samsunga, htc-a koji prave generičke uređaje ko kinezi... dakle IDEJA je revolucionarna. izvedba je užas nažalost :/ zato je nokia tu gde jeste, polako ali sigurno ide ka dnu :/

Symbian sa svojim problemima i ne atraktivnošću za developere je mogao dosta da se popravi (osim za sada kozmetičkih delova), i sada bi u paru sa ovakim telefonom bio jedan od najboljih, ali nokia je prešla na WP i davati najmane 600 eura za ovakav telefon je ludost, najsmešnije je da symbian i dalje prodaje 5 puta više telefona nego WP, koji je slabiji i od Bade.

Ne verujem, ovde su me uveravali da će 5 godina još da bude podrške i razvoja, tek treba Carla, pa Donna.

I kako će tačno podržavaju Symbian naredne 4 godine, do 2016. kao što su rekli? Daju kontradiktorne izjave i čine iste takve akcije svakih 6 meseci. Sad će neko da da demanti.

Ipak mislim da je nerealno očekivati konstantan razvoj symbiana kada je evidentno da ga kupci ne žele i da ga Nokia više ne želi, pa ko sada voli nek izvoli i kupi PW808.

Pa ovo je bilo očekivano...jedino što su sada smogli snage pa da priznaju..videlo se na kilometar da lažu kada su rekli da će podržavati Symbian sledećih 5 god. kao i da će izbaciti gomilu novih Symbian telefona..to čisto da shareholderi ne bi dobili srčku :D

meni žao symbiana, dobar je to sistem.... nokijina najveća greška je što nije podržala maemo i meego do kraja. to su platforme sa najviše potencijala od svih.

nije baš.... pureview stvarno ima najbolji senzor... na stranu to što sve drugo ne valja, kameru nemojte da napadate, stvarno je van konkurencije...

Da li se sećaš prvih fotografija sa iPhone 4? Bile su isto kvalitetne. Stativ, dobro osvetljenje i dobro oko.
Videćemo kad se pojavi na testu kakav je kvalitet.

nije baš.... pureview stvarno ima najbolji senzor... na stranu to što sve drugo ne valja, kameru nemojte da napadate, stvarno je van konkurencije...

Ne napadam već smirujem strasti. Možda je senzor veliki ali objektiv je i dalje mali. U naslovima ovog threada i linka ka slikama stoji naziv dslr i dslr like!

Da SGS3 kojim cudom nema kameru i dalje bi uzeo S3 pre PW808, cak i SGS2.

ocito ovaj telefon nije za tebe ni za bilo koga kome ne treba kamera, to smo vec zakljucili

to je kao da upadnes na temu o veyronu i kazes da bi ti ipak uzeo golfa jer trosi manje i jeftinije je odrzavanje

Nigde logike u tvom postu, plus ne nalazim vezu tvoje analogije sa kolima, a kakve veze ima da li mene zanima telefon nisam ja poredio kamere SGS3 i PW808, moj komentar se odnosio na to poredjenje kamera i da bi uzeo sgs3 i da nema kameru.

Poslednja izmena:
to sta bi ti uzeo nije tema, ja ne bih uzeo 808 zbog dizajna (tj. ispupcenog oblika) pa sta sad? Zamisli da neko uleti na temu o SGS3 i kaze ja bih ipak uzeo Samsung 2710 (ili kako vec) jer mu baterija traje 5 puta duze? 90% postova su ti cisti OT, ne vidim na koju foru si nabio 3000 poruka...nekadasnja moderacija Bencha bi te sigurno opomenula, ali izgleda da sto-sta tu vise nije isto kao nekad :)

"a kakve veze ima da li mene zanima telefon"

pa to se i ja pitam, kad ljudi vide da ima novih postova u temi ocekuju da vide nesto korisno/u vezi sa temom a ne dal bi ti ipak kupio motokultivator a ne mobilni telefon

Vrh Dno