Šta je novo?

Nokia Normandy

Taj rad. Top lumie sa vrhunskim kamerama i bedne android Nokie X. Ali dobro, ima snapdragon, znaci bice dobrog aosp kit kata. Jos da za malo vece pare nema boljih modela...

Ovo su telefoni u rangu Asha za trzista u razvoju.
Ljudi koji su ocekivali TOP Android telefone definitivno imaju problem.

Niko nije ocekivao top, ali se ocekivalo nesto upotrebljivije od ovoga. Da je izaslo sa 4.4 bilo bi sasvim pristojno, ovako...tugaljivo

Sa verzijom androida su bas razočarali, a ostalo je za te pare takvo kakvo može biti.

Ljudi, nije bitno da li je 4.1-2-3-4-5--6-7 ili bilo šta. Napravili su Here maps i onaj Nokia radio za Android, bice veselo ako ovo uspe da se skine apk i koristi na ostalim androidima. Njihova navigacija je vrhunska :D

Poslednja izmena:
Ljudi, nije bitno da li je 4.1-2-3-4-5--6-7 ili bilo šta. Napravili su Here maps i onaj Nokia radio za Android, bice veselo ako ovo uspe da se skine apk i koristi na ostalim androidima. Njihova navigacija je vrhunska :D

Ljudi iz Nokie su sami rekli da apk mogu da se instaliraju.
Kao i da ima nekoliko prodavnica u samom telefonu.

Aaa nisam skontao.
Mozda i bude moglo, tj. 100% hoce.

Dobro, jel neko video kako je uradjena Srbija na Here maps? Je da se lozim ili je samo auto put i Ibarska i Vrsac?

Odlicne su mape , koristim vec duze vreme , skoro su radili update naziva/brojeva/ulica sta sve ne ... Beograd radi odlicno , isprobano i jos par mesta - sasvim korektno

Mislim da će zaključati svaku mogućnost ubacivanja apk koji nisu iz nokia app store.

Pa u onom videu sto je linkovan , zvanicnik nokije kaze da je moguce instalirati alternativne markete ? Da li to znaci da ce i google play store raditi , ostaje da se vidi - nisu toliko ludi valjda ... No , ko zna. Moze neko da predvidi cenu XL-a kod nas ? :D

Pa u onom videu sto je linkovan , zvanicnik nokije kaze da je moguce instalirati alternativne markete ? Da li to znaci da ce i google play store raditi , ostaje da se vidi - nisu toliko ludi valjda

Google Play Store ne moze da radi bez Google Play Servisa. Nema GPS-a, nema GCM-a.

dok se na ovo ne rokne cm11, nema nista ocajan mi je nekako ui, no vazno je da su izbacili android telefon, samo nek bude pionir kao htc hd2 za developere i bice extra, za te pare ne racunajuci kineze nemoze bolje, jedino smesno ovaj jeftiniji model sa 3mpx kamerom al dobro, to je fazon firefox onog telefona...zamislite u skorijoj buducnosti i epl se odluci na ovakav potez :D, i sto pise na gsmareni 4.4.2 ako je 4.1.2...

Poslednja izmena:
ja ne znam čime se to tolko oduševljavate "za te pare", kao da košta 20€. i što "ne računajući kineze", pa i to su telefoni majku mu. alcatel 997 ubija ovu nokiju.

ja bih pre kupio polovan galaxy s nego ovaj X :D

ja ne znam čime se to tolko oduševljavate "za te pare", kao da košta 20€. i što "ne računajući kineze", pa i to su telefoni majku mu. alcatel 997 ubija ovu nokiju.

ja bih pre kupio polovan galaxy s nego ovaj X :D

Ili Nexus S.

Svakog cuda tri dana dosta.
Lepo bi bilo imati evropsku marku na androidu ;)

slažem se. baš zbog toga treba podržati. čoveče jel imamo mi nešto evropsko stvarno? samo nokia? alcatel i prestigio, goclever, štajoš su kinezi. simens, erikson, sagem propali.

^ ocemo benefon sa androidom :d

beq_00.jpg
Mada su sad promenili ime i ne znam sta proizvode. Finci.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno