I onda M$ tutne koji milijardu i eto plej stora![]()
jetse milion. za alkatel se u startu znalo da je kinez, ovo je nokia i stvarno me ne bi čudilo da košta 200+ evra
http://www.gsmarena.com/the_latest_devices_from_mwc_get_priced_in_germany-news-5627.phpAlcatel's most impressive offering to date, the One Touch Idol X, is up for grabs for €699. Ouch!
ako stvarno izbace Android pa makar samo i da se zove tako moguće da će WP brzo u penziju
Nije los blog. Ali po tekstu bi rekao da ga je pisao android fanboj. Videcemo sta ce biti.
a neeee windows je isto tako popularan i ulaže se debeo marketing u njega. neka pređe na maemo os ko ja, ako hoće da bude hardcoreHipsteraj fazon "želim da budem u manjini, želim da budem drugačiji"Zašto da gotivi iOS/Android, to je previše mejnstrim, ali WP sa druge strane... :d
e borise borise, toliko gotiviš taj wp da je to prosto zabrinjavajuće...
Eto izlazi i Nokia sa Androidom, Nokia bese ne sme da izbaci ovo? Bice preskup i niko nece da ga kupi? Nema aplikacija, propadaju!!! :d
Uh sad su se baš preporodili sa ovim bednim modelom. Ti si naravno svo vreme znao sve detalje ugovora ali si mudro ćutao :S:
Ja i dalje ne kapiram ko im pravi ovo, zar nije prodata "smart phone" sekcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari