Šta je novo?

Nokia Normandy

60 eura košta povratna avionska karta do Švice.Dakle, umesto zaključka: ne budite ovce i ne dajte novce, ovim domaćim derikožama.
P.S.tema je malo off.Lično ne verujem, da će ova igračka ikada videti zemlju Srbiju...:wave:

Poslednja izmena:
Bude često banovan na drugom account-u, pa je sad napravio novi, mada ne menja se čovek tako da...

Potpis je parodija, žalim slučaj za onog ko nije shvatio :S:

@Dilkosh
Jel ovo nešto na moj račun ???
ne znam što misliš da nisam shvatio, jer ako mi je smešno znači da sam shvatio... samo mi je win što tu stoji lumia 520, a ne neki iphone ili galaxy s za kojima je bila pomama kad su se pojavili. lumia 520 je definitivno bolji izbor, više se uklapa, al ja da smišljam ne bih se setio toga recimo, ne bi mi pala na pamet.

U Aziji koliko ja vidim, Kina, Filipini, Tajland, svi furaju ili tablete i pričaju sa istih ili mega ogromne telefone :) kapiram da kod njih size does matter :) tako da ovih četiri inča je premalo za Aziju, jugoistcnu posebno :)

^ kad nemaju nesto drugo veliko moraju da lece frustracije sa phabletima na usima :d

kitkat lepo radi na 512mb, e sad da ima vise bilo bi jos bolje...
a i izgleda mi po svemu ko lumnia 520 samo sa androidom... :D

ma 512mb je beda živa, po bilo kom kriterijumu danas. jednostavno ne postoji ništa što bi moglo da se kaže pozitivno za takav izbor. ali ništa. osim da su slepci retardirani.

sto toliki hejt ? :) ko da je bitno koliko rama ima,kao da ce moci da ga prodaju u velikim kolicinama ako bude skuplji od 100e.. a za ispod 100e je ok mob na prvu loptu

kitkat lepo radi na 512mb, e sad da ima vise bilo bi jos bolje...
a i izgleda mi po svemu ko lumnia 520 samo sa androidom... :D

Napuni N5 standard aplikacijama, viber,wa,fb,messenger, neki launcher, swiftkey, pa ces da vidis koliko treba. Znaci pricamo o stock androidu, da ne pricam o papazjanijama kao sto su touchwiz, optimus ui, sense, timescape itd.

sto toliki hejt ? :) ko da je bitno koliko rama ima,kao da ce moci da ga prodaju u velikim kolicinama ako bude skuplji od 100e.. a za ispod 100e je ok mob na prvu loptu
meni je i dalje u glavi cifra od 250 evra koliko je rečeno da će ovo da košta. za 100e je skroz ok. ali.... bi ti dao 250eur za ovo? za 250 eur bre imaš... ma šta imaš... imaš svašta....

nisam pratio koliko ce da kosta ali ako je ta cena u pitanju. onda nemam komentara.

ja sve vreme komentarišem tu predviđenu cenu, i tvrdim da je preskupo za to što nudi, a jedini "response" koji ovde dobijam je: "pa šta si očekivao, ovo ti ne subvencioniše ms"

pa šta ima da subvencioniše ms, kinezi bi im napravili znaš kakav telefon za te pare, samo da nalepe na njega NOKIA.

nešto tu debelo ne valja i nokia će da bude prošlost, vidim ja.

Treba sacekati da se nadje u prodaji, i za Alcatel Idol X je na pocetku neko provalio da ce kostati 700e, a pogledaj koliko kosta sad

http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/nove_fotografije_nokia_x_normandy_android_smartfona

sve sve, al što bre 512mb rama. to je za android malo za wp tu i tamo, ali za android... pa pobogu, koliko ih košta tih dodatnih 512mb? 10 evra? PIČ KE!!!

Ne, 512mb u kineskoj fabrici, kada se kupi šleper tih memorija na onim koturovima za SMD komponente, košta 1 eur, verovatno i manje. :p

Šta god mi filozofirali, ne zna se šta će ovo Nokia čudo tačno biti na kraju. Neki rumors-i kažu da će Android ovde biti samo pozadina, i da će Nokia imati svoj market za ovaj telefon, i da neće moći na klasičan Google Play (što jako sumnjam, to bi baš bilo retardirano...). Ali s' obzirom na stanje u Nokiji, odnose sa MS, ugovore između njih i bla. bla. bla. ovo jako teško da će biti klasičan Android telefon. Uopšte nije jasno šta se u Nokiji događa, ko je ovo progurao i zbog čega.

Pošto nigde na screenshot-ovima nisi video gugl aplikacije, definitivno će imati neki nokia store.

I ako ništa drugo Google neće dozvoliti Nokiji da stavi play store zbog netrpeljivosti sa Microsoftom.

Nazad
Vrh Dno