Šta je novo?

Nokia N9

Da li moze da se stavi android na n9 16gb i da li postoji negde da se skinu free app , kao na primer fm radio i slicno ? .

e moze neko da mi objasni zasto je ovaj telefon 250 E ? :D

Daj mi reci gde si video taj jeftini Vertu, ja sam vidjao samo 5000+ :D

polovni :D mislim da ni Nokia N9 nova nema baš za 250 zvanično sa garancijom :)

i niko da mi kaze zasto ovaj telefon i dalje kosta 250 E min :(
msm da li je stvatno toliko dobar ili ? ?:D

moras da ga koristis malo da bi odlucio da li ti je dobar, dizajn je vrhunski brz je i stabilan i ima sve osnovne aplikacije, 8800 Carbon Arte i dan danas kosta soma evra :)

Ja sam imao scirocco i to mi je bio jedan od omiljenih telefona :)

Mogu da kažem jedan od najlepši uz e71 ;)

Eee to su bila vremena... :D

POTREBNA MI JE POMOĆ!

Kako da importujem kontakte sa Gmaila ili Live naloga u N9?
Pokušao sam par stvari nađenih na netu ali sve je bezuspešno.

Može li mi neko pomoći?

Fala unapred.

Lako, exportuj google kontakte u .vcf file i prebaci ih u N9 i zatim ih otvori...

Prilozi

• Capture.GIF
    Capture.GIF
    13.2 KB · Pregleda: 26
Lako, exportuj google kontakte u .vcf file i prebaci ih u N9 i zatim ih otvori...

Ka ko?

Jedini Import koji ova nokia ima svodi se na import sa drugog uređaja, online (a neće sa Gmaila i dr.) ili sa SIMa...
Nije kao na starijim symbiankama da prebaciš .vcf na mSD pa da pokupi odatle... i zbog toga mi je potrebna pomoć!

Poslednja izmena:
Ima pomoći :) !!!

Pomogoh samom sebi :D.

Iz Gmaila sam uradio Export kontakata u fajl contacts.vcf, taj isti fajl sam prebacio u N9 u Contacts, otvorio Filebox, dvaput kliknuo na dotični fajl i uradio imput all i eto kontakata.

voila

neogeo, upravo sam ti to objasnio, samo nisam imao vremena da detaljisem, mislio sam ako vec koristis N9 da imas elementarno znanje :)

Početnik sam :(
Ajd neki link prema EM Radio aplikaciji koja normalno radi.
Ubih se, bezuspešno, tražeći :(

Nazad
Vrh Dno