Ma ne ignorisu oni sminku i usability, nego nije to tako lako napraviti. AVKON UI (3rd edition i 5th edition) je optimizovan za dugmetarenje sto recimo za posledicu ima cuveni dupli pritisak na nesto da bi se aktiviralo. Pa onda problemi kompatibilnosti sa starim aplikacijama...
Sto se n8 tice mislim da ce uprkos svim manama da se prodaje ko lud.
Ne razumem sta vam je sad krivo sto je nokija izbacila nov tel sa simbijanom?Ruku na srce al moje mislenje je da ce to biti tel broj jedan,a vi pricajte sta hocete.
Sto se tice simbijana,ne znam da li je netko od vas imao prilike da proseta novi fw-v4 hyperx-a na samsung omniji hd pa onda da prica nesto o simbijanu.
Koji player koristiš za mkv?Ne znam koliko to ljudi koriste, ali ja sam na ovoj mojoj Nokiji 5800 poceo da koristim ovaj TV izlaz i kada god negde idem gde nema mogucnosti pustanja DivX, XviD, mkv i ostalih stvari, lepo tu je tel. sa svojim TV mogucnostima..
Koji player koristiš za mkv?
Android (1.6 i <) na mobu = Windows Vista (lep i saren, ali nedovrsen - zaboga, slanje fajlova preko bt-a ne moze da se obavi, a to mogu na starom se t610!);
iPhone ne mogu da komentarisem posto nisam imao prilike da radim sa njim, ali kao i sve sto dolazi od Apple-a (sem OSX-asmatram da je pomodarsko sr***
![]()
Radi ako je rootovan telefon. Zar neko stvarno toliko koristi transfer fajlova preko BT pa da je to bitan feature? Ali svakako, radi.
Da, pomodarsko ****** koje je u suštini i nateralo da se počne sa Androidom i sa svim "iphone killerima".
Ovaj Symbian je smešan, spor i ružan.
Radi ako je rootovan telefon. Zar neko stvarno toliko koristi transfer fajlova preko BT pa da je to bitan feature? Ali svakako, radi.
Da, pomodarsko ****** koje je u suštini i nateralo da se počne sa Androidom i sa svim "iphone killerima".
Ovaj Symbian je smešan, spor i ružan.
Ako izuzmemo igrice, na ovom klipu ja ništa novo nisam vidio u odnosu na moju N97, sve je bukvalno isto.
Auu bre, pa to je super...pod pretpostavkom da N8 koristi isti procesor kao N97 i 5800, sto znaci da je arhitektura ista, sto ponovo znaci da se procesori na ova prethodna dva modela mogu overklokovati bez problema, sto ponovo znaci i da bi se sam S^3 mogao portovati i na 5800 i na N97 :d (sad jedini je problem nepostojanje ovog grafickog akceleratora
)
pa da.....u principu je symbian^3 obradeni s60v5 to bih trebao znati, symbian^4 ce slijedece godine tako da ce biti vecih promijena nego na 3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari