Šta je novo?

Nokia Lumia 920 and 820

jel ima neka aplikacija pandan facebook messengeru za android? da radi...

messenger hd ne radi kako treba...tj poruke ne stizu ako nisi u samoj aplikaciji
a da ne govorim ako je tel u stand by...na androidu sve radi perfekt,,***

Ali cekaj, zar ti ne radi sve kako treba u samoj FB aplikaciji? Meni tu sve radi sad kako treba i notifikacije su sredjene...

Taj Messenger HD je kita na bajsu.. Nzm samo kome radi kako treba.. Za fb chat najbolje je koristiti integrisani chat u samim porukama. Desava se da i na fb app zakasne malo poruke..

Ne znam, vec duze vreme nemam ama bas nikakvih problema sa notifikacijama na fb aplikaciji. Da nije problem neki do podesavanja? Tipa data sense, battery saver, gasi wifi zajedno sa ekranom...?

POTREBNA POMOĆ!

Hoću da preko Nokia PSTa uflešujem Nokia global firmware za ovu moju Lumiu 920. Skinuo sam fajl, sve pokrenem, (Recovery, kombinacija dugmića i ostalo) ali uvek dobijem ćorak.
Ne prepoznaje mi fon uopšte tako da nema ništa od flešovanja.
Prepozna ga dok je noprmalno priključen ali čim ga resetujem kombinacijom tastera WD+Pow neće i neće i beće.
Tako isto sam odradio Lumiu 520 besprekorno ali me ova sada ubi.

Ako neko zna i može da mi pomogne (ukaže na grešku ili slično) neka to učini ovde i sada :d

tnx

Naravno da jesam. Sto je jos gore, odradio sam to na par Lumia 520 sasvim uspesno a sada ni makac. Negooo, da nije moj win8.1 pro x64 prepreka? Ili mozda starija verzija PSTa ili...? Aaaa, gubim kosu

Ne bi trebalo jer i ja imam 8.1 x64... A koristim onu staru 2012 nesto verziju... Nemam idejubsta moze biti pogotovo ako prepoznaje telefon uredno.

... I ja sam dao više para za 925 umesto da kupim 920, jer sam se plašio famoznog battery drain-a. Na 925, to nisam okusio...
Taj famozni battery drain se vrlo lako rešava (naravno, zahteva malo umeća).
Otvori se telefon i izolirkom se prelepe 4 kontakta na poleđini telefona, a koji potiču od bežičnog punjenja istog i famozni battery drain je završen ;) (ja ne koristim bež. punjenje pa sam tako produžio trajanje baterije za gotovo 1 dan).

Ne bi trebalo jer i ja imam 8.1 x64... A koristim onu staru 2012 nesto verziju... Nemam idejubsta moze biti pogotovo ako prepoznaje telefon uredno.

Evo, upravo sada završih uspešno flešovanje telefona.
Problem je, izgleda, bio u PSTu.
Skinuo sam PST sa WPC linka, deinstalirao stari i instalirao novi i sve prođe iz 1ve.

tnx

Hajd sada 1no pitanjce pa ako ima raspoložnih da odgovore jer u Nokiju baš nisam upućen:

Nakon flešovanja Global Open ROMa preko PSTa, i nekoliko apdejtova stanje mi je sledeće:

o/s: 8.0.10517.150 (koliko sam skontao po netu to je GDR3)
f/w: 3051.40000.1349.10317 (neki apdejt ali nije Black)
h/w: 6.5.0.4

Kako da saznam mogu li apdejtovati Black kao i koji je ovo apdejt f/w-a (Amber ili koji već?) ili da raspalim fleš za Srpsko područje tj ako sam dobro video piše Romania jer tamo za taj product code stoji da ima i Black i GDR3 apdejt???

tnx

To je GDR3 i ovaj fw je Black. Srpski product code ti je 059R747 pa probaj sa njim. Nakon toga možeš da otključaš telefon uz pomoć developer preview aplikacije pa ćeš imati još jedan apdejt na: 8.0.10521.155

To je GDR3 i ovaj fw je Black. Srpski product code ti je 059R747 pa probaj sa njim. Nakon toga možeš da otključaš telefon uz pomoć developer preview aplikacije pa ćeš imati još jedan apdejt na: 8.0.10521.155
Značiii, večeras moram da nabacim 059R747 ili kako već za crni telefon :) pa onda opet milion padejtova, pa developer preview unlocking pa ...

Javiću kako stoji stvar (čisto onako :) )

tnx

Nemaš mnogo apdejtova kad ideš sa ovog 3051 fw. Par aplikacija samo uključujući i sistemske. I posle toga na 8.0.10521.155

Nemaš mnogo apdejtova kad ideš sa ovog 3051 fw. Par aplikacija samo uključujući i sistemske. I posle toga na 8.0.10521.155

Pa daaa, ali Product Code mogu da promenim samo ako preflešujem kompletan ROM sa 059R747 pr. kodom ili grešim?

Jeste ali to je 5min posla :) Najviše vremena oduzme posle podesi ovo, podesi ono, uloguj se itd

Kako da dođem do te Developer Preview aplikacije???

Sinoć mi je baterija bila na 20% i odradio sam wireless charge mod (prelepio sam kontakte bežičnog punjenja i tako prekinuo kolo koje sistem non stop proverava i tako bespotrebno troši bateriju). Noćas se fon punio i jutros u 7 ga skinuh sa punjača. Imao sam par poziva, provere apdejta na wifi, dugotrajnu sinhronizaciju sa .live i malo čas pogledah bateriju koja još stoji na 100%!!!

Od Blacka je nesto cackano sa prikazivanjem procenta baterije jer i meni sad primetno duze stoji na 100% pa onda krece da opada...

Sto se ovog drugog tice, garancija do marta sledece godine tako da nema nikakvog cackanja :) A i bezicno ga punim tako da ne dolazi u obzir :)

Od Blacka je nesto cackano sa prikazivanjem procenta baterije jer i meni sad primetno duze stoji na 100% pa onda krece da opada...

Sto se ovog drugog tice, garancija do marta sledece godine tako da nema nikakvog cackanja :) A i bezicno ga punim tako da ne dolazi u obzir :)

To je drugo, mada ne znam na šta se garancija odnosi kada šrafčići nisu plombirani s donje strane telefona a pored zvučnika...

Nazad
Vrh Dno